Selecteer een pagina

De testpandemie ligt in de VS vol op schema. Miljoenen laten zich testen en het logische gevolg is dan ook dat er miljoenen besmettingen worden geconstateerd. En dat allemaal zonder dat er ook maar een enkeling aan het COVID-19 overlijdt. Met het gegeven dat al decennia bekend is, dat de inmiddels beruchte falende PCR test tot 85% valse positieve uitslagen kunnen geven. Verschil hou je toch….

Hoe dat komt laat de “bijsluiter” van deze PCR test zien, uitgegeven door het Australian Government Department of Health. Om te beginnen staat daar: “Novel coronavirus (COVID-19)”. Ze zijn het dus in die “deskundige kringen” nog niet eens over wat nou wat is. Het WHO zegt, dat er onder de duizenden coronavirussen een “nieuw coronavirus” is ontdekt, die de specifieke ziekte COVID-19 zou veroorzaken. Die “ontdekking” wordt nergens mee gestaafd en kunnen we dus opvatten als een onzichtbaar bedenkseltje om de wereld in de angstgreep te krijgen. De bijsluiter gaat uit van het bestaan ervan, maar houdt tegelijkertijd een catastrofale slag om de arm. Dat is ook logisch, want iets wat niet is aangetoond kan ook niets veroorzaken.

Dus als we een beetje lopen te snotteren, omdat we denken dat we bijvoorbeeld hooikoorts hebben, symptomen vertoont en we ons aldus laten testen, dan kan het zijn dat we inderdaad dodelijk ziek zijn.

Volgens de bijsluiter kan de PCR test geen onderscheid maken tussen een “actief virus” en “niet-besmettelijk RNA materiaal”.

Bekend is dat de volgende aandoeningen worden veroorzaakt door RNA virussen [sic]. Onderstaande opsomming van ziekten beginnen ook stuk voor stuk met dezelfde symptomen, namelijk die van een verkoudheid.

 • Ebola
 • SARS
 • COVID-19
 • Hondsdolheid
 • Gewone verkoudheid
 • Griep
 • Hepatitis C
 • Hepatitis E
 • West Nile koorts
 • Polio
 • Mazelen
 • en wat we nog niet weten.

Dit zou betekenen dat deze test geen onderscheid maakt tussen bijvoorbeeld een verkoudheid en Covid-Xx.

Als je je dus laat testen en deze slaat positief uit, mogen we ons zorgen gaan maken over de kans dat we een of andere dodelijke ziekte onder de leden hebben, behalve dan in feite COVID-19, want die wordt veroorzaakt door een niet aangetoond “coronavirus”. De redenatie van de deskundigen” is een hopeloze exercitie en uit arren moede wordt er weer de vleermuizenpoep bij gehaald. Het inademen van de luchtjes van deze ultra vruchtbare “guano” is dodelijk – in ieder geval voor Chinese mijnwerkers. Natuurlijk, alles komt uit China, vanaf de middeleeuwse pest tot en met een zweverig coronavirus uit vleermuizenstront.

Men kan dus naar believen testen en liegen dat je COVID-huppelepup kunt krijgen. Pas dus goed op met oversteken, voor je het weet wordt je bij de Eerste Hulppost positief getest op alle bovengenoemde afgrijselijke ziekten. Je mag zelf kiezen….

Op deze manier kan er ook zomaar een tweede en derde en vierde golf worden geactiveerd, de ene nog dodelijker dan de andere. Simpel vanwege het feit dat in het kader van angst en vrees alles onder COVID-huppelepup wordt geregistreerd; alle andere ziekten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Iedereen zit in hetzelfde schuitje: de COVID-sloep. Help elkaar een beetje…. bij voorkeur overboord. De NSB-verklikkers van weleer zijn vervangen door appjes, cameraatjes, BOA’s en boze buurman.

Het wel degelijk dodelijke angst- en eenzaamheidsvirus heeft al bij menig oudje het licht uitgedaan.


Bron:
https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/07/16/de-coronatest-ook-een-hoax/


‘Testen op corona is vanuit wetenschappelijk oogpunt ZINLOOS’

De Bulgaarse Vereniging voor Pathologie (BPA) heeft een opmerkelijk standpunt ingenomen: testen op corona (met de PCR-test) is vanuit wetenschappelijk oogpunt zinloos. Onlangs beweerde de voorzitter van deze vereniging, Stoian Alexov, dat Europese lijkschouwers nog geen specifieke antilichamen tegen Sars-CoV-2 hebben kunnen vinden.

Dr. Alexov noemde de WHO ‘een criminele organisatie’ die angst en hysterie aanwakkert zonder wetenschappelijk bewijs te leveren waaruit blijkt dat er sprake is van een pandemie.

De BPA verwijst op haar website naar een artikel van OffGuardian waarin valt te lezen dat zelfs de uitvinder de PCR-test, de meestgebruikte coronatest, niet geschikt achtte voor het opsporen van een virale infectie.

Rampzalig

De PCR-test is vooral bedoeld om DNA-sequenties te analyseren, niet om virussen te detecteren. Uit dit artikel uit 2007 in de New York Times blijkt dat het uitroepen van een pandemie op basis van PCR-tests rampzalig kan eindigen.

OffGuardian nam contact op met Charles Calisher, een doorgewinterde viroloog. In 2001 publiceerde Science een artikel van meerdere virologen, waaronder Calisher, waarin staat dat ‘de polymerasekettingreactie (PCR) weinig tot niets zegt over hoe een virus zich vermenigvuldigt, welke dieren het bij zich dragen of hoe het mensen ziek maakt. Het is alsof je probeert te zeggen dat iemand een slechte adem heeft door te kijken naar zijn vingerafdruk’.

De website vroeg dr. Calisher of hij weet heeft van studies waarin Sars-CoV-2 is geïsoleerd. Zijn antwoord: “Ik ben niet bekend met zulke publicaties.”

Houston, we have a problem. Waar testen we dan in hemelsnaam op?


Bron:
https://www.ninefornews.nl/testen-op-corona-is-vanuit-wetenschappelijk-oogpunt-zinloos/


Debunking Germ Theory – Louis Pasteur Admitted He Was Wrong


The Only Way to Get a Virus is to be Injected With it – Aajonus Vonderplanitz