Selecteer een pagina

De medische wetenschap staat regelmatig voor grote raadsels, maar lossen dat op om er vrolijk op los te fantaseren. Als “wetenschapper mag je dat doen, want je weet eigenlijk alles al. Sommige “virologen”- met de nadruk op de laatste twee lettergrepen – doen dat ook. Hun “wetenschap” is volledig gebaseerd op fantasie volgens de beproefde methode “kort-door-de-bocht”.

Een echte wetenschapper twijfelt altijd en blijft naar bevestiging zoeken van wat hij denkt te hebben gevonden. Een redenatie in percentages.

Het kwaad wat zich verspreidt over de wereld in de vorm van de dodelijke ziekte COVID-19 is gebaseerd op Pasteur’s gefalsificeerde “Kiemtheorie”. Virussen worden gegenereerd, aangemaakt in het lichaam zelf. Virussen komen nooit van buiten het lichaam. Virussen zijn dode elementen, virussen zijn niet besmettelijk. Virussen kunnen niet worden overgedragen tussen mensen of tussen soorten. – Dr. Stefan Lanka – Viroloog

Stefan Lanka is degene die het RKI van Dr. Drosten heeft uitgedaagd aannemelijk te maken, dat virussen zijn te isoleren en dat ook werkelijk heeft gedaan. Het RKI heeft kort geleden een persbericht uit laten gaan met de inhoud, dat men geen verantwoording hoefde te nemen voor hun mededelingen en daar ook niet op kunnen worden aangesproken. Een soort omgekeerde zelfcensuur om allerlei leugens te kunnen laten voortbestaan. Overheidsinstantie, gefinancierd met afgetroggeld belastinggeld al of niet via de Bill & Melinda Gates Stichting, 100% onbetrouwbaar.

Een andere redenatie, over het gifstofje van Louis Pasteur, ambtenaar in Franse overheidsdienst, betaald om de opkomende Duitse farmaceutische industrie (inspiratiebron voor het opkomende Rockefeller kwakzalverssyndicaat) dwars te zitten. Dus de omgekeerde volgorde: eerst iets bedenken en er daarna een “wetenschappelijke”beredenering omheen borduren. Pasteur heeft het in zijn privé dagboeken zelf toegegeven, vond zichzelf een top fraudeur. Zijn dagboeken werden tegen zijn wil in 1942 gepubliceerd, maar toen was het oorlog….. Hij had in zijn tijd maar weinig tegenstanders. Kiemtheorie tegen celtheorie, Pasteur tegen Béchamp, symptoombestrijding tegen oorzaak en gevolg. Hoe duidelijk willen we het hebben?

Dr. Andrew Kaufman M.D. zegt het als volgt:

Als we testen op dit vermeende virus, testen we eigenlijk op exosomen, wat bevestigt dat er soms ongezonde processen in het lichaam aan de gang zijn. Ik het gehad over omstandigheden die de productie van de exosomen kunnen veroorzaken en ik denk dat die de oorzaak van ziekte zijn; en ik denk ook dat het eventueel om een soort vergif gaat. Er zijn veel precedenten voor een longontstekingsziekte die voortkomt uit het inademen van giftige stoffen. Er zou sprake kunnen zijn van een oorzakelijk verband ten gevolge van stress en angst. Het kan een gewone griep, een longontsteking of zelfs een behoorlijke verkoudheid zijn. En ten slotte kan elektromagnetische straling ook een oorzaak zijn. Er is momenteel een grote verspreiding en installatie van de nieuwe 5G infrastructuur aan de gang en er zijn ook gebeurtenissen bekend dat 5G nadelige gevolgen kan hebben voor de gezondheid, met inbegrip van schade aan het DNA. En dat bewijs is eigenlijk afkomstig van het Nationale Onderzoekslaboratorium van Los Alamos toen men de microgolf en de daaraan gerelateerde stralingsverschijnselen ging onderzoeken toen men massaal lichaamsscanners op bijvoorbeeld luchthavens ging gebruiken. – Dr. Andrew Kaufmann – MD

Hij legt voorts uit dat “wetenschappers” die virussen bestuderen eigenlijk naar exosomen zitten te kijken.

“Virussen zijn in feite exosomen, wat de uitscheidingen van vergiftigde cellen zijn. Exosomen zijn niet overdraagbaar. Mensen zitten naar exosomen te kijken en noemen het virussen. Het woord virus stamt uit het Latijn, met de betekenis van “schadelijke stof” of “vergif”. Exosomen zijn een reactie op ziekten, exosomen zijn niet de oorzaak van ziekten. Exosomen faciliteren het genezingsproces door gifstoffen te “verslinden”.

Een milde pandemie – een grove leugen

De gek geworden media raaskallen allerlei leugens en slappe praatjes de ether in met een hoogst valse frequentie.

De zogenaamde pandemie levert sommigen kapitalen op en dat lijkt de enige drijfveer om het verhaal zo lang mogelijk door te laten zeuren. Dat gebeurt door middel van (1) een 100% onbetrouwbare test en een (2) 100% kritiekloos journalistenklootjesvolk.

De zogenaamde “coronamaatregelen” zijn NERGENS op gebaseerd, hebben geen enkele wetenschappelijke onderbouwing en doen alleen maar dienst als conditionering van het gepeupel. Het wettelijk vastleggen ervan is de eindfase van een lange weg van afschaffing van de democratie als enige uitlaatklep van de bevolking.

Dat er met de “coronamaatregelen” wordt gemarchandeerd, maakt de Amerikaanse “epidemie paus” Dr. Fauci duidelijk, als hij een congreslid desgevraagd niet uit kan leggen waarom we niet naar de kerk mogen en wel mogen demonstreren tegen de politie.

Ook in Nederland wordt wel duidelijk waar de “coronamaatregelen” goed voor zijn. Het zijn experimenten om de bevolking te disciplineren, sociale gedragsbeïnvloeding. In plaats van dat de meute massaal de “coronamaatregelen” naast zich neerlegt, moedigt men, met behulp van de media, het Regime annex Politbureau aan nog harder op te treden. Alles, om een tweede golf (lees: 2e Lockdown) te voorkomen. De meute wil het de “overheid” naar de zin maken om strengere maatregelen te vermijden.

Vandaar dat een geflipte dierenarts hier het hoogste woord voert en de chef van het RIVM het tegendeel beweert.

We zijn al zover, dat we de brengers van het “worst case scenario” als loopse teefjes achterna lopen.

Het negativisme regeert.

En dat, terwijl er sinds 1965 met grote regelmaat “coronavirussen” zijn ontdekt (meer dan 2000 in totaal), waarvan er specifiek één de oorzaak zou zijn van een aantekening op de overlijdensakte: “COVID-19”.

Wat wij aan maatregelen opgedrongen krijgen lijkt wel een bewuste verzwakking van ons immuunsysteem. Tekorten creatie: weinig beweging, geen sociale contacten, stres en angst voor elkaar, opsluiten, ramen en deuren dicht, kwijldoekjes voorbinden, ALLES om ons van primaire levensbehoeften af te snijden, niet in de laatste plaats zuurstof.


De “coronatest”. FAKE!

Met enige regelmaat zien we filmpjes over hoe mensen zich laten testen door volledig in beschermende kleding gehulde figuranten.

Is hier sprake van een omgekeerde toepassing van dat wattenstaafje? Het lijkt er meer op dat er iets wordt INGEBRACHT. Dat zou “coronavirus” kunnen zijn, nanotechnologie, misschien wel een of ander traag werkende ziekteverwekker. Wellicht in combinatie met de griepprik of één van de 3000 (and counting….) nieuw ontwikkelde “vaccins” afkomstig van vrijwel de hele wereld. Om te beginnen in Rusland. Injecteren MOET. Punt uit!

Dus is de vraag of deze – waarschijnlijk in China gefabriceerde testkits – vooraf worden getest. Voor hetzelfde geld zijn ze immers “vervuild” met een of andere volgende “pandemie”. En als er DNA wordt afgenomen, hoe wordt dat opgeslagen? En mag dat eigenlijk wettelijk gezien wel.

Kortom: vele redenen om een “test” te weigeren, totdat deze vragen zijn beantwoord.

De overheid die nu al helemaal niet meer wordt gecontroleerd, anders dan door lobbyisten als de broertjes Sijbesma en de broertjes De Jonge met een miljardenkapitaal achter zich, kun je namelijk 100% NIET (!) vertrouwen. Met het rammen en drammen op het toepassen van deze nep-test wordt dat bewezen, waardoor regering en autoriteiten zijn gelijkgeschakeld met de 100% omgekochte brallende media.

De vals klinkende vibratie die dan op onze trommelvliezen wordt losgelaten noemen we “informatie in landsbelang”. En omdat we allemaal in hetzelfde schuitje zouden zitten.


Bron:
https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/08/03/virussen-bestaan-ze-heten-alleen-anders/


Debunking Germ Theory – Louis Pasteur Admitted He Was Wrong


The Only Way to Get a Virus is to be Injected With it – Aajonus Vonderplanitz


Een hypothese / theorie over ‘virussen’
https://wakkeren.nl/een-theorie-over-virussen/

Europese top pathologen zeggen dat niemand aan Covid-19 is gestorven
https://wakkeren.nl/europese-top-pathologen-zeggen-dat-niemand-aan-covid-19-is-gestorven/

De “coronatest”- ook een HOAX!
https://wakkeren.nl/de-coronatest-ook-een-hoax/

De zogenaamde pandemie gaat nergens over, maar dit wel: 17.000 tot 20.000 patiënten omgebracht door foutjes
https://wakkeren.nl/de-zogenaamde-pandemie-gaat-nergens-over-maar-dit-wel-17-000-tot-20-000-patienten-omgebracht-door-foutjes/

Verboden kennis – het exosoom
https://wakkeren.nl/verboden-kennis-het-exosoom/

Hydroxychloroquine versus vaccins beide een leugen gebaseerd op ‘germ theory’ van fraudeur Louis Pasteur
https://wakkeren.nl/hydroxychloroquine-versus-vaccins-beide-een-leugen-gebaseerd-op-germ-theory-van-fraudeur-louis-pasteur/

Demonstratie 1 augustus Malieveld protest Viruswaanzin: wat u echt even zou moeten weten!
https://wakkeren.nl/demonstratie-1-augustus-malieveld-protest-viruswaanzin-wat-u-echt-even-zou-moeten-weten/

CBS schiet te hulp om coronadoden op te krikken
https://wakkeren.nl/cbs-schiet-te-hulp-om-coronadoden-op-te-krikken/

Overheid geeft toe dat mondkapje een psyop is
https://wakkeren.nl/overheid-geeft-toe-dat-mondkapje-een-psyop-is/

Nog bezig met ‘Corona-schoonmaken? STOP ERMEE.!!
https://wakkeren.nl/nog-bezig-met-corona-schoonmaken-stop-ermee/

Artsen komen massaal met coronawaarheid naar buiten
https://wakkeren.nl/artsen-komen-massaal-met-coronawaarheid-naar-buiten/