Selecteer een pagina

Na de laatste persconferentie over het coronabeleid afgelopen woensdag zou een normaal volk alle coronamaatregelen direct naast zich neerleggen.

In die persconferentie wordt namelijk het ultieme bewijs geleverd dat we hier maken hebben met een enorme hoax.

We leven in een maatschappij waar de bulk van de mensheid zelf niet meer nadenkt, zelf geen logische conclusies kan trekken en volledig afhankelijk is van wat professionele duiders en/of goeroe’s hen vertellen. We wisten dat natuurlijk al, maar dat het zo erg is als we nu meemaken, dat hadden ook wij niet helemaal gedacht.

We zullen een voorbeeld geven waaruit overduidelijk blijkt dat men niet meer zelf nadenkt, want als dat wel zo was, dan zou na de persconferentie van afgelopen woensdag van de corona “experts” geen hond zich meer aan de coronamaatregelen houden.

Er zijn twee hoofdrolspelers, de eerste is Jaap van Dissel van het RIVM en de tweede is een minister waarvan weinigen zullen hebben gehoord, ene  Tamara van Ark, minister van Medische Zorg.

Over wat Van Dissel zegt, weet de NOS het volgende te zeggen:

Wetenschappelijk bewijs ontbreekt om een landelijke mondkapjesplicht in te voeren, zei Jaap van Dissel van het RIVM op een persconferentie. Volgens Van Dissel hebben mondkapjes een “buitengewoon klein effect” bij het voorkomen van besmettingen.

Luister naar wat hij in werkelijkheid zegt. Om heel misschien één besmetting te voorkomen moeten 200.000 mensen minimaal een week lang een mondkapje dragen. Eenieder die na het horen van onderstaande boodschap nog een mondkapje draagt, moet echt van de pot gerukt zijn.

Dit geloof je niet

Daarentegen weten we dat het dragen van een mondkapje totaal niets te maken heeft met medische zaken, maar alles met het trainen van de bevolking in gehoorzaamheid.

Normaal gesproken zullen ze dit natuurlijk nooit toegeven, maar Minister van Ark van Medische Zorg maakt heel erg duidelijk, dat hoewel er dan geen medische reden mag zijn voor het dragen van een muilkorf, er wel degelijke een argument is om deze wel te dragen en dat argument is: gedragsbeïnvloeding.

Masker is gedragsbeïnvloeding

Laat dat goed inzinken. Het mondkapje dragen moet jouw gedrag beïnvloeden. Dat heet een psy-op, oftewel een psychologische operatie zoals die ook door instanties zoals de CIA wordt gebruikt. 

Psy-ops vormen onderdeel van het normale militaire arsenaal en worden als volgt omschreven:

Psychological operations (PSYOP) are operations to convey selected information and indicators to audiences to influence their emotions, motives, and objective reasoning, and ultimately the behavior of governments, organizations, groups, and individuals.

Als het mondkapje onderdeel vormt van een psy-op, dan zullen ook de rest van de coronamaatregelen hiervan onderdeel vormen en hebben we te maken met de grootste hoax die ons land (en de rest van de wereld) ooit heeft meegemaakt.

Het volgende is wat wij een week geleden schreven:

De comedie rondom de mondkapjes is niets meer dan een test om uit te vinden hoe gemakkelijk mensen “autoriteiten” gehoorzamen. Als mensen bereid zijn om zichzelf op basis van een totaal bullshit verhaal te muilkorven, dan wordt het voor autoriteiten straks een eitje om mensen coronavaccinaties te laten nemen.

Het bewijs voor die stelling wordt nu voor je ogen geleverd en toch doet dit totaal niets met de bevolking. Weer stappen ze vanmorgen braaf in de trein of bus met een muilkorf om en wanneer vrijmetselaar Aboutaleb volgende week volop gaat experimenteren in Rotterdam om te kijken hoe ver hij kan gaan met het muilkorven van de bevolking, dan zullen ze dat in de meeste gevallen braaf doen, want anders….

En dat is jammer, want als er ooit een kans geweest was voor het volk om wakker te worden uit een diepe coma, dan was het nu geweest.


Bron:
https://niburu.co/binnenland/15377-overheid-geeft-toe-dat-mondkapje-een-psyop-is


Zo gaan ze de verplichte mondkapjes overal in Nederland invoeren

Menigeen slaakte een zucht van verlichting toen tijdens de corona persconferentie afgelopen woensdag bekend werd gemaakt dat er geen mondkapjes verplichting zou komen voor Nederland.

Er is een goede reden dat dit niet gebeurde, maar komen gaat het wel degelijk.

Je moet nooit een tegenstander onderschatten en dat geldt zeker voor onze overheid. Op zich natuurlijk al belachelijk dat we een door ons gekozen overheid beschouwen als de vijand.

Mensen die ons horen te vertegenwoordigen doen dat dit niet, want onder aanvoering van een stel psychopaten hebben de meeste politici hun ziel verkocht aan de duivel en krijg je per ongeluk een keer een echte, dan verliest deze altijd nipt de verkiezing.

Mensen die nu achterover leunen en denken dat we van de mondkapjesverplichting af zijn, vergeet het maar, want het zal keihard terugkomen.

Een uitgebreid artikel in de Telegraaf laat zien wat er gaat gebeuren. Het is een stuk waarin een hoogleraar aan het woord komt die zegt dat er op dit moment totaal geen juridische basis is voor een mondkapjes verplichting. Dit, omdat het volkomen in strijd is met de grondwet en dat eventueel uitgedeelde boetes nooit stand zullen houden in de rechtszaal.

Wettelijk gezien kunnen en mogen de burgemeesters namelijk helemaal geen mondkapjesplicht invoeren in hun stad of regio, meent hoogleraar recht en samenleving Jan Brouwer van de Rijksuniversiteit Groningen.

„Artikel 10 van de Grondwet bepaalt het recht op eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer, de privacy zeg maar. Een grondrecht kan je niet zomaar inperken. En een burgemeester of een veiligheidsregio mag dat al helemaal niet.

Desondanks wordt met ingang van aanstaande woensdag een mondkapjes verplichting ingevoerd in Amsterdam en Rotterdam. De voorwaarden en de plekken waar dit dan zou moeten gebeuren zijn op dit moment niet bekend. Wel bekend is dat volgens het NOS journaal mensen na misschien een paar keer waarschuwen een bekeuring zullen krijgen.

Op zich lijkt het betoog van hoogleraar Jan Brouwer een gunstige ontwikkeling, want hij wijst op het feit dat de grondwet wordt overtreden met een mondkapjes plicht.

Het lijkt, want wat hoogleraar Jan Brouwer in werkelijkheid doet en ook tevens de reden dat er een groot artikel aan wordt gewijd in de Telegraaf, is, omdat het in werkelijkheid een pleidooi is voor de coronawet die iedereen op dit moment maar even is vergeten.

Want het is met die coronawet dat er bepalingen worden opgenomen die de grondwet volledig buitenspel zullen zetten. Er is geen grondwet ter wereld die mensen kan verplichten op anderhalve meter van elkaar door het leven te gaan, behalve als het parlement een wet aanneemt waarbij de grondwettelijke bepaling buitenspel wordt gezet.

De volgende paragraaf is niet voor niets de laatste in het Telegraafartikel over Jan Brouwer.

De hoogleraar benadrukt dat hij zeker geen tegenstander is van het dragen van een mondkapje. „Sterker nog: ik vind dat iedereen zijn verantwoordelijkheid moet nemen en een mondkapje moet dragen in omstandigheden die daarom vragen. Ik vind dat de overheid dat dringende advies zou moeten geven. Overtuig de samenleving van het nut. Dat zorgt voor sociale controle. Dat werkt beter dan een van bovenaf opgelegde plicht.” Brouwer vermoedt echter dat het kabinet de vingers niet aan dit onderwerp wil branden, voordat de coronawet en daarmee de wettelijke grondslag een feit is.

De tactiek is om nu de bevolking in slaap te sussen, de angst erin te houden en door te sukkelen met her en der wat maatregelen totdat de coronawet een feit is en de grondwet aan de kant kan worden geschoven.

Dan zullen er maatregelen komen zoals mondkapjes verplichting, sneller dan dat jij diarree krijgt na een voedselvergiftiging.

De tactiek van de overheid is nu: Don’t rock the boat, hou het gepeupel rustig totdat wij de kans hebben gehad om de coronawet erdoor te drukken.

Daarom mogen er nu demonstraties plaatsvinden zoals die van Viruswaanzin op het Malieveld afgelopen zaterdag. Wel een keurige demonstratie, volledig in overleg met de autoriteiten en hoewel er geprotesteerd wordt tegen de anderhalve meter maatschappij zal de organisatie er alles aan doen om te zorgen dat op anderhalve meter afstand wordt geprotesteerd. De protestactie wordt in de pers omschreven als “gemoedelijk”, de autoriteiten zijn zeer tevreden en deze demonstratie is dan ook een schoolvoorbeeld van hoe gehoorzame burgers zich gedragen, ook al zijn ze het niet overal mee eens. Obey; gehoorzamen is het motto.

De politie heeft de organisatie gevraagd mensen op te roepen meer afstand van elkaar te houden. Diverse mensen stonden in groepjes te dicht bij elkaar. Voorman Willem Engel gaf gehoor aan het verzoek van de politie door tijdens zijn toespraak zijn toehoorders herhaaldelijk te vragen om elkaar de ruimte te geven.

Zoals we hebben aangetoond in een ander artikel hebben we met de coronamaatregelen duidelijk te maken met een psy-op. Niet met een medische noodzaak, maar een hersenpoeloperatie om het volk een zekere richting op te duwen en het bepaalde dingen te laten doen.

De werkelijke adder onder het gras is de coronawet, die net voor de vakantie is ingediend en die ons leven voorgoed zal veranderen en de grondwet voor een flink deel buitenspel zetten. Daar moet de aandacht op worden gericht, want dat is de kern van de zaak, waarmee ze onze vrijheden voorgoed willen afpakken.


Bron:
https://niburu.co/binnenland/15382-zo-gaan-ze-de-verplichte-mondkapjes-overal-in-nederland-invoeren


Debunking Germ Theory – Louis Pasteur Admitted He Was Wrong


The Only Way to Get a Virus is to be Injected With it – Aajonus Vonderplanitz