Selecteer een pagina

In dit artikel ga ik het hebben over de virus waanzin, het gevaar van vaccins, de corruptie en het plan (van de NWO). Dit probeer ik te onderbouwen met citaten van andere artikelen, met bronnen, video’s, maar ook bewijzen. Ook heb ik aan het einde van dit artikel geschreven wat mijn gedachten zijn over deze materie. Zie daarvoor mijn NAWOORD. Na het nawoord gaat het nog even uitgebreider over HET PLAN (NWO).


Dit volgende stukje is geschreven door Daniël Derweduwen. De man die dit op Facebook heeft geschreven en geplaatst heeft geneeskunde gestudeerd aan de School van Ayurveda.


“Vandaag het vervolg hoe we al decennia belazerd worden met de mythe van de virus waanzin. Gelukkig zijn er steeds meer wetenschappers die naar buiten treden met een nieuwe visie om de mythe te ontkrachten. Zodat we het echte verhaal leren kennen en daarmee de oorzaak van infecties kunnen wegnemen zonder giftige vaccins. Het spijtige is dat miljoenen mensen de in stand gehouden mythe over virussen zijn gaan geloven en dat ze moeten worden ingeënt. Het echte verhaal zit een beetje anders in elkaar en als je rustig over nadenkt kom je sowieso tot de echte oorzaak van infecties en ziekten. Het stemt tot nadenken.

De ware oorzaken van de aan virussen toegeschreven infecties en andere verschijnselen hebben een andere verklaring die duidelijker is dan de huidige pseudo-verklaring van de wetenschap en de virologie. De gehele virologie is gebaseerd op een hypothese in plaats van een bewezen stelling zoals dit bij bacteriën en hun fagen wel het geval is. Het zijn altijd toxische stoffen die lichaamscellen beschadigen. Alle claims over virussen als ziekteverwekkers zijn onjuist. Ze zijn gebaseerd op onjuiste interpretaties die eenvoudig te herkennen en eveneens verifieerbaar zijn.

Heb je al eens afgevraagd waarom de farmaceutische investeringsmaatschappij geen medicijnen heeft tegen virussen? Het antwoordt hierop is: Hoe kun je een medicijn creëren tegen iets dat niet bestaat? Virussen zijn eiwitten met DNA/RNA, gesegmenteerd door wetenschappers en bestaan dus alleen in hun hoofd. In de Ayurveda en de Germaanse geneeskunde spreekt men van exosomen of globulines, eiwitdeeltjes.

Eventjes goed nadenken!
Het basisgeloof in de virologie is dat cellen en weefsels afsterven omdat ze besmet zijn met een virus. Maar, Stel dat dit basisgeloof van de virologie waar is, hoe komt het dan dat het DNA van de cel reageert op bacteriën door zich te verweren, en dat het DNA dit NIET DOET als virussen binnendringen doorheen het membraan van de cel en geen enkele weerstand ondervinden om tot in de celkern binnen te dringen? Het DNA nodigt blijkbaar virussen uit en is zelfs zo vriendelijk om zijn eigen werkzaamheden te staken om eiwitten te maken die nodig zijn voor de nieuwe virussen. Het lijkt wel dat ze samenwerken. Zou de apoptose (natuurlijke celdood) niet de grootste trigger kunnen zijn waarom het DNA samenwerkt met virussen. Het menselijke DNA bevat Viraal DNA. De intelligentie van het DNA weet als de lichaamscel beschadigd wordt door verzuring als gevolg van schadelijke giftige stoffen, dat het niet meer goed kan functioneren ten dienste van het geheel, het lichaam. Met andere woorden, de beschadigde cel is schadelijk geworden voor het lichaam. Daar ligt een reden te zoeken waarom de cel besluit om tot “zelfmoord” over te gaan, waarbij het DNA alles in het werk zet om de globulines te vermeerderen die de hele cel gaan verteren.

Nog andere zaken uit deze mythe die ze ons wijsmaken en niet kloppen. Voor duidelijkheid gebruik ik de onjuiste term virus om het begrijpelijk te houden.

1- Virussen kunnen niet via de huid of ogen binnenkomen. De huid is een natuurlijke barrière met een talglaag die virussen-globulines niet doorlaten. Virussen kunnen geen dode huidlagen passeren. Slijmvliezen en het immuunsysteem gooit kleine hoeveelheden vreemde eiwitten zoals virussen weg, tenzij zij beschadigd zijn door verzuring als gevolg van toxines en afvalstoffen die niet op tijd uit het lichaam geraken door een verzwakte conditie van de gastheer.

2- Virussen kunnen niet door wonden binnendringen omdat we naar buiten bloeden, niet naar binnen. Bovendien komt cholesterol in de wonde om deze samen te trekken waardoor de wonde sneller geneest. Cholesterol is wrang en basisch, bacteriën en virussen-globulines komen in cholesterol vast te zitten, cholesterol is een antioxidant bij uitstek.

3- Virussen en bacteriën hebben de primaire functie om beschadigde lichaamscellen en/of dode cellen af te breken en op te lossen.

4- Virussen lossen bijna nooit levend weefsel op, tenzij in specifieke omstandigheden zoals auto-immuunziekten en degeneratieve aandoeningen van het zenuwstelsel waar metaal en dioxine toxiciteit aanwezig is. Als zenuwcellen door giftige stoffen zoals zware metalen beschadigd worden kunnen virussen dodelijk worden door de natuurwet van apoptose. Maar dat is niet de schuld van het virus of apoptose (zelfdoding ten dienste van het lichaam).

5- Hoesten, niezen en spugen is een manier voor het lichaam om zijn toxische lading kwijt te kunnen, niet voor de overdracht van virussen. Enzymen uit het speeksel en de slijmvliezen breken dergelijke deeltjes af.

6- Virussen zijn het gevolg van interne toxiciteit veroorzaakt door de omgeving. Virussen zijn geen levende organismen of levende microben. Virussen leven niet, het zijn geen levende organismen of levende microben. Virussen hebben geen ademhalingssysteem en ook geen kern of spijsverteringssysteem. Virussen zijn zeer specifieke eiwitstructuren.

7- Virussen kunnen niet functioneren zonder een gastheercel die ze vervaardigt en codeert, en virussen kunnen niet repliceren zonder een gastheercel. Daarom dat het DNA van de gastheercel ze uitnodigt en helpt bij het repliceren. Maar we weten ondertussen dat alleen het DNA van beschadigde cellen virussen uitnodigt. Virussen ‘infecteren’ of ‘dringen’ cellen niet binnen tenzij zij uitgenodigd worden. Gezonde cellen kweken geen virussen. Daarin kunnen we concluderen dat virussen net als bacteriën een opruimfunctie hebben.

8- Virussen worden gesequentieerd / gecodeerd door bloedcellen via RNA / DNA om specifiek dood en afstervend weefsel en afval af te breken. Er zijn meer dan 100.000 virale stammen die inherent zijn aan het menselijk lichaam. En elke cel bevat de samenstelling van virale eiwitten om elke stam te produceren wanneer het lichaam erom vraagt. Cellen produceren verschillende virale stammen, afhankelijk van de toestand van het betrokken weefsel. Virussen ‘bestaan’ niet buiten petrischaal oplossingen of een levend lichaam.

9- Virussen zijn niet besmettelijk.
Virussen bestaan alleen in de hoofden van wetenschappers die door de farmaceutische investeringsmaatschappij worden betaald. En zo wordt de angstpsychose in stand gehouden met het gevolg dat de natuurlijke immuniteit van bange mensen verder onderdrukt wordt. Waardoor het lichaam verplicht wordt om virussen te kweken in de cellen die beschadigd worden door gifstoffen omdat de verzwakte immuniteit van de angstige gastheer ze niet op tijd kan neutraliseren. Mij mogen ze blootstellen aan alle soorten virussen die er bestaan, ik ben er in het geheel niet bang van. Mijn lichaam is proper en zuiver van binnen.

Fijne dinsdag.
Daniël The Healthman
Vertrouw op je lichaam en genees jezelf
Je kunt veel meer dan je denkt.”


Bron:
https://www.facebook.com/daniel.derweduwen.9/posts/292134145239502


Daarnaast valt er nog meer interessants te vinden over ‘virussen’. Zo heb ik ondertussen via andere websites ook het volgende gevonden:


Hier is de paper van Dr. Stefan Lanka getiteld: ‘The Misconception called “Virus”‘.
https://davidicke.com/wp-content/uploads/2020/07/Paper-Virus-Lanka-002.pdf

Het wordt als het volgende omschreven: “‘There are no pathogenic viruses and only false methodology makes it appear so’ – Dr Stefan Lanka“.
https://davidicke.com/2020/07/01/there-are-no-pathogenic-viruses-and-only-false-methodology-makes-it-appear-so-dr-stefan-lanka/


Virologist Dr Stefan Lanka who won a court case over the non-existence of the ‘measles virus’ files charge against German ‘government virologist for Corona’ for crimes against humanity

Dr Stefan Lanka Interview English Interpretation
https://video.wakkeren.nl/videos/watch/4c4b55ae-6fb2-4b66-87f7-b26ceca10ec5

Bron:
https://davidicke.com/2020/06/21/virologist-dr-stefan-lanka-who-won-a-court-case-over-the-non-existence-of-the-measles-virus-files-charge-against-german-government-virologist-for-corona-for-crimes-against-humanity/


De medische wetenschap pleegt fraude voor het farmaceutische verdienmodel
https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/06/12/de-medische-wetenschap-pleegt-fraude-voor-het-farmaceutische-verdienmodel/

Dr. Stefan Lanka – Why HIV has never been isolated.
https://video.wakkeren.nl/videos/watch/fb63bf96-ba2a-4245-925b-2a5af83db782


“Het gaat vooral over de “tweede golf” indachtig de Spaanse griep, die echter door vaccinatie gigantisch accelereerde, u wel bekend. Een 2e golf komt er alleen als er drie “triggers” op hetzelfde moment aan de orde zijn:

  1. Het massaal aanzetten van het 5G Netwerk in combinatie met het natuurlijke begin van de volgende griepgolf;
  2. Het vollopen van ziekenhuizen als gevolg van uitgestelde operaties, wachtlijsten met hogere sterfte tot gevolg;
  3. Het massaal injecteren van de bevolking met ongeteste vaccins in combinatie met de “super griepprik”, vol met zware metalen, waar het menselijke immuunsysteem geen raad mee weet.”


Bron:
https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/06/09/directeur-ggd-minder-dan-2-bevolking-besmet-met-coronavirus/


Het begrip virus is een bedenksel van Nederlandse wetenschapper
https://niburu.co/gezondheid/15267-het-begrip-virus-is-een-bedenksel-van-nederlandse-wetenschapper


Scientists Have Utterly Failed to Prove that the Coronavirus Fulfills Koch’s Postulates
About 150 years ago, scientists painstakingly constructed a set of principles that can prove whether a particular microbe is the cause of a specific disease or is just a bystander. Those three principles are known as the Koch postulates.

From all the available information, the novel coronavirus doesn’t appear to meet any of these tenets, never mind all three.

Like most human endeavours, the Koch postulates were the product of collaboration. First, Jakob Henle developed the underlying concepts, and then Robert Koch and Friedrich Loeffler spent decades refining them until they were published in 1890. The resulting three postulates are:

  1. The pathogen occurs in every case of the disease in question and under circumstances that can account for the pathological changes and clinical course of the disease.
  2. The causative microorganism occurs in no other disease as a fortuitous and nonpathogenic parasite.
  3. After being fully isolated from the body and grown in tissue culture (or cloned), it can induce the disease anew.

The principles have been altered almost beyond recognition by various researchers over the ensuing 130 years. But the changes concomitantly watered down the postulates. That’s why they’re still used today by most researchers seeking to robustly prove or disprove the existence of a pathogen and its exclusive relationship with a particular disease.

There’s an urgent need for scientists to step up and do this conclusively with the novel coronavirus and COVID-19. But, strangely, the fire hose of scientific papers on the virus-disease dyad is only a sickly trickle on this tremendously important aspect of it.

A very straightforward and inexpensive experiment is all that’s needed to prove that the first postulate has been met.

Here’s how to do it. Test blood samples from a large number of people for the novel coronavirus using a test that’s been proven by several non-conflicted third parties to be accurate – i.e., to have very low rates of false positives and false negatives.

Then, if all the people who are diagnosed with COVID-19 are the same ones who tested positive for the novel coronavirus, that would prove the virus causes COVID-19. (Note that COVID-19 would have to be diagnosed based on a well-defined and finite set of symptoms. The currently-used and excessively broad diagnostic criteria – such as pneumonia, or the combination of fever and cough – doesn’t cut it, because those are present in many other respiratory conditions.)

But such an experiment has never been done, or if it has been done it hasn’t been made public.

Read more: Scientists Have Utterly Failed to Prove that the Coronavirus Fulfills Koch’s Postulates

Bron:
https://davidicke.com/2020/06/11/scientists-have-utterly-failed-to-prove-that-the-coronavirus-fulfills-kochs-postulates/


Oké. Genoeg over ‘virussen’. Nu ga ik het hebben over het gevaar van vaccins.


Welke stof zit er zoal (nu nog steeds) in vaccins? Aluminiumhydroxide! Dit is ook te lezen op de website van het rijksvaccinatieprogramma. Ze geven het toe!

“In welke vaccins zit aluminium?

Aluminiumverbindingen zoals aluminiumfosfaat en aluminiumhydroxide zitten in de vaccins DKTP Difterie, kinkhoest, tetanus, polio -Hib-hepB, DKTP, DTP Difterie, Tetanus en Poliomyelitis , Pneu, HPV, MenC en HepB.”
https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties/wat-zit-er-in


Het volgende heb ik gevonden over aluminiumhydroxide (en dit is pas 1 van de meerdere stoffen die in een vaccin kunnen zitten):

Aluminum hydroxide injections lead to motor deficits and motor neuron degeneration
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2819810/

Aluminum hydroxide injections lead to motor deficits and motor neuron degeneration
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0162013409001809?via%3Dihub


Een stukje uit de resultaten:

“The multiple aluminum hydroxide injections of experiment 2 showed profound effects on motor and other behaviours as shown in Figs. 4 and and 5.5. Multiple aluminum injections produced significant behavioural outcomes including changes in locomotive behaviour, (Fig. 4) and induced memory deficits on water maze tasks (Fig. 5). Other behavioural measures including muscle strength and endurance as measured by the wire hang and motor coordination and balance as measured by rotarod were not significantly affected.”


Een stukje uit de discussie:

“Overall, the results reported here mirror previous work that has clearly demonstrated that aluminum, in both oral and injected forms, can be neurotoxic [15,16,32,33]. Potential toxic mechanisms of action for aluminum may include enhancement of inflammation (i.e., microgliosis) and the interference with cholinergic projections [34], reduced glucose utilization [33], defective phosphorylation-dephosphorylation reactions [35], altered rate of transmembrane diffusion and selective changes in saturable transport systems in the blood brain barrier (BBB [36], and oxidative damage on cellular processes by the inhibition of the glutathione redox cycle [37].

Given the above, it is not surprising that aluminum has been widely proposed as a factor in neurodegenerative diseases and has been found in association with degenerating neurons in specific CNS regions [38–41]. In animal studies, aluminum has been linked to the accumulation of tau protein and amyloid-beta protein and observed to induce neuronal apoptosis in vivo as well as in vitro30. Aluminum injected animals show severe anterograde degeneration of cholinergic terminals in cortex and hippocampus [42].”


De woorden amyloid-beta protein komen mij bekend voor. Lees ook het volgende:


“Amyloid Plaques

The beta-amyloid protein involved in Alzheimer’s comes in several different molecular forms that collect between neurons. It is formed from the breakdown of a larger protein, called amyloid precursor protein. One form, beta-amyloid 42, is thought to be especially toxic. In the Alzheimer’s brain, abnormal levels of this naturally occurring protein clump together to form plaques that collect between neurons and disrupt cell function. Research is ongoing to better understand how, and at what stage of the disease, the various forms of beta-amyloid influence Alzheimer’s.”
https://www.nia.nih.gov/health/what-happens-brain-alzheimers-disease


Er zit nog meer in vaccins. En ik denk dat je van dit artikel (en de volgende artikelen) ook misselijk wordt.


PLOTKIN spreekt onder ede over GEHAKTE FOETUS ORGANEN in VACCINS
https://commonsensetv.nl/plotkin-spreekt-onder-ede-over-gehakte-foetus-organen-in-vaccins/

Dit artikel verwijst ook naar deze video:

Wat zit er in vaccins? Dr. Plotkin onder ede over vaccinaties
https://video.wakkeren.nl/videos/watch/05aac8c9-0a45-4a6b-874f-eacef176874d


Andere bijwerkingen die door vaccins zijn ontstaan:

Dramatische toename van baarmoederhalskanker bij vrouwen die met het Gardasil vaccin zijn gevaccineerd
https://jdreport.com/dramatische-toename-van-baarmoederhalskanker-bij-vrouwen-die-met-het-gardasil-vaccin-zijn-gevaccineerd/

“HPV-vaccin Gardasil wordt het grootste medische schandaal aller tijden”
https://jdreport.com/hpv-vaccin-gardasil-wordt-het-grootste-medische-schandaal-aller-tijden/

Vaccinatieschade Mexicaanse Griep achtergehouden..!!
https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/vaccinatieschade-mexicaanse-griep-achtergehouden/

Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties, Frank Ruesink en Ramon Bril
https://video.wakkeren.nl/videos/watch/d2656778-03f5-4544-9036-9081f8080f0b

“23 December, 2005. Twee dagen na een inenting moest het zoontje van Frank Ruesink naar het ziekenhuis met rillingen en hoge koorts. Zijn ogen doods en niemand wist wat er met hem aan de hand was. Maar dat het met een inenting te maken had, dat was niet mogelijk. Alle experts weigerde er over te denken. Frank kon dit niet laten zitten, en ging zelf op onderzoek, en stelt nu dagelijks de lastige vragen aan onze politici die de vaccinatie waarheid verzwijgen.”

Stop de autisme-epidemie..!!
https://www.wanttoknow.nl/boeken/stop-de-autisme-epidemie/

Nu hoeft het niet per se zo te zijn dat ALLEEN vaccinaties (en 1 of meerdere van de stoffen) leiden tot autisme, het kan ook mogelijk zijn dat er iets anders de oorzaak van kan zijn (een factor kan meespelen). Zo is er nu ook een recente studie:

NEW STUDY: ‘GLYPHOSATE IN PREGNANCY CAUSES AUTISM BEHAVIORS’
https://video.wakkeren.nl/videos/watch/d22059dd-39de-4973-8082-2352823dac8b

“Is maternal exposure to glyphosate causing autism? Zen Honeycutt details the connection, its presence in vaccines, and how to act now.”


“Leugens rond de Mexicaanse Pandemie WHO & RIVM – Video Nieuwsuur 2009

PANDEMIEËN – LUCRATIEVE BUSINESS VOOR MACHTIGE FARMACEUTEN

Hopelijk wordt de gemiddelde mens snel wakker en maakt men gebruik van alle kennis die voorhanden ligt om deze miljardairs die psychisch doorgedraaid zijn en verblind zijn door macht te ontmantelen en failliet te laten gaan.

De Mexicaanse griep, officieel Nieuwe Influenza A (H1N1), en aanvankelijk ook wel varkensgriep is een griepvirus dat in 2009 een pandemie veroorzaakte. Het virus behoort tot een nieuwe stam van het H1N1varkensgriepvirus en had zijn oorsprong in Mexico in maart 2009.

Pandemieën zijn lucratief en men wacht dagelijks op een uitbraak met zoveel mogelijk doden. Door manipulatie helpt men graag een handje mee het dodental omhoog te krijgen. Bij COVID19 lukte dat niet zo best. Al zijn er genoeg geluiden dat mensen lukraak werden geregistreerd als COVID19-dode. Het schiet maar niet op.

Om het even grof te zeggen: De media, politici, de farmaceuten en hun investeerder , balen als een stekker dat er geen miljoenen mensen kapot gegaan zijn aan Corona.

Wel zijn ze kapot gegaan op economisch en psychisch vlak en natuurlijk de doden die wel zijn gevallen. Die verzwakking van het volk wordt dan weer gebruikt om “Het Nieuwe Normaal” in te zetten.

WORD WAKKER MENSEN!

Leugens en Manipulaties rond de Mexicaanse Pandemie Hoax van WHO & RIVM in 2009
https://video.wakkeren.nl/videos/watch/ff897706-575a-41eb-836f-6d7f178b40b5

Bron:
https://commonsensetv.nl/leugens-rond-de-mexicaanse-pandemie-who-rivm-video-nieuwsuur-20098/


Bijwerkingen van vaccins (die gepatenteerd zijn) worden verzwegen, maar (mogelijke) bijwerkingen van medicijnen van decennia oud zonder patent worden aangevallen (bijvoorbeeld het gedoe rond hydroxychloroquine + zink + Azitromycine of Doxycycline).


Als je je vaccineert kan je eventueel ook permanente schade krijgen.


Ik gok erop dat de vaccinrommel van Bill Gates je permanent onvruchtbaar kan maken. Waarom??? We weten al dat hij het liefst de populatie wil controleren.

Bill Gates and the Population Control Grid
https://video.wakkeren.nl/videos/watch/2912c124-25d6-4cb2-886e-0a44f10e045d

Bill Gates – Population Reduction @ TED 2010
https://video.wakkeren.nl/videos/watch/ad1fe9bc-244d-4b36-8caa-bdfcce42d399

Big Pharma whistleblower: ‘97% of corona vaccine recipients will become infertile’
https://davidicke.com/2020/06/17/big-pharma-whistleblower-97-of-corona-vaccine-recipients-will-become-infertile/

Dit laatste weet ik niet zeker, maar eng klinkt het wel.


In de tussentijd zijn er artikelen naar boven gekomen, waarin er nog meer schandalen van de farmaceutische industrie (en corruptie) naar boven zijn gekomen:


Onze zorg is hun zorg niet. Het is een miljarden handel en wij worden er doodziek van
https://commonsensetv.nl/onze-zorg-is-hun-zorg-niet-het-is-een-miljarden-handel-en-wij-worden-er-doodziek-van/


“Open brief aan Hugo de Jonge

Hoi Hugo de Jonge,

Wat fijn dat je zojuist een contract hebt ondertekend met AstraZeneca en dat je dat met trots mede deelt.

Deel je dan ook gelijk deze informatie met ons:

Want jij wist toch ook dat de top 3 vaccin producenten ter wereld vandaag 58 strafrechtelijke vervolgingen tegen zich hebben?

Dat het SARS-coronavirus van 2003 een infectie is waarvoor de afgelopen 17 jaar geen vaccin kon worden gemaakt. Het was niet mogelijk en de pogingen waren dodelijk toen ze het probeerden.

Dat er in de geschiedenis van de medische wetenschap er nooit een vaccin tegen coronavirussen gemaakt Is. Nooit. Er bestaat er niet één.

Maar op de een of andere manier heeft de Oxford University in Engeland in 4 maanden, tijd inclusief de $750.000.000 steun van de #BillandMelindaGatesFoundation, een vaccin ontwikkeld, de klinische fase van de eerste fase voltooid en nu gaan ze over op menselijke proeven, die op 2000 mensen wordt uitgevoerd in Brazilië, buiten het toezicht om van de North American Health.

En nog beter, het wordt al geproduceerd door #AstraZeneca, een farmaceutisch bedrijf met een crimineel strafblad dat bestaat uit:

…”

Bron:
https://commonsensetv.nl/open-brief-aan-hugo-de-jonge/


Nederland ‘tekent contract met Bill Gates’ over mogelijk coronavaccin
https://www.ninefornews.nl/nederland-tekent-contract-met-bill-gates-over-mogelijk-coronavaccin/


Wie zijn de hogere machten boven ‘corona-expert’ Bill Gates?
https://www.ninefornews.nl/wie-zijn-de-hogere-machten-boven-corona-expert-bill-gates/


Huisarts: ‘Kwakminister De Jonge geeft 1 miljard uit aan coronavaccins waarvan werkzaamheid niet is vastgesteld’
https://www.ninefornews.nl/huisarts-kwakminister-de-jonge-geeft-1-miljard-uit-aan-coronavaccins-waarvan-werkzaamheid-niet-is-vastgesteld/


De werkelijke reden van de overhaaste vaccin aankoop
https://niburu.co/het-complot/15233-de-werkelijke-reden-van-de-overhaaste-vaccin-aankoop


Minister De Jonge sluit deal voor miljoenen coronavaccins na gulle donaties Bill Gates. Toeval?
https://www.ninefornews.nl/minister-de-jonge-sluit-deal-voor-miljoenen-coronavaccins-na-gulle-donaties-bill-gates-toeval/


En hier tekent Hugo de Jonge een deal mee?! En om het nóg gekker te maken, stelde de EU het volgende voor:

EU stelt “speelruimte” voor op het gebied van gentechnologie voor coronavirus-vaccins – ook dat nog

“De Europese Unie is bezig om de regelgeving voor het gebruik voor gentechnologie te versoepelen ten behoeve van een snellere productie van COVID-19 vaccins.”

Bron:
https://stichtingvaccinvrij.nl/eu-stelt-speelruimte-voor-op-het-gebied-van-gentechnologie-voor-coronavirus-vaccins-ook-dat-nog/


“Wat u niet mag weten over het bedrijf dat ons coronavaccin gaat maken

De Europese Commissie wil dat de strenge regels voor genetische manipulatie tijdelijk opzij worden gezet. Op die manier hoopt de commissie dat een coronavaccin sneller kan worden ontwikkeld. Nu er zo snel mogelijk een vaccin tegen corona nodig is, staan de strenge regels in de weg, stelt de Europese Commissie. Vooral omdat AstraZeneca, waarmee Nederland een overeenkomst heeft gesloten, in de ontwikkeling van het vaccin gebruikmaakt van dit soort technieken.”

https://www.ninefornews.nl/wat-u-niet-mag-weten-over-het-bedrijf-dat-ons-coronavaccin-gaat-maken/


JA!!! De NOS heeft inderdaad een bericht geplaatst met de volgende titel: ‘Europese Commissie wil soepelere regels in jacht op vaccin’!


Dan lijkt het niet meer zo onlogisch als ze zelfs nóg gekker, deze kant op willen gaan (weer een klein stukje geciteerd):


“Alarm, corona vaccin dat voorgoed je DNA verandert staat om de hoek

Ze noemen het nog steeds vaccineren, maar daar heeft het in traditionele zin totaal niets meer mee te maken.

De eerste proefpersonen zijn inmiddels ingespoten met een vaccin dat je DNA codering aanpast zodat “je veilig” bent voor het virus.

Via de medische journalist Jon Rappoport verschijnt er een meer dan interessant bericht waarin hij vertelt dat autoriteiten bereid zijn om experimentele technologieën toe te staan om maar zo snel mogelijk tot een werkend vaccin te komen dat werkt tegen het coronavirus.

Eén van die nieuwe technieken behelst het “invoegen” van DNA. Simpelweg genetische modificatie van de mens dus.

Het is niet langer gebaseerd op het normale principe van vaccins, waarbij men een verzwakt ziekteverwekkend virus inspuit om zo het menselijk immuunsysteem te activeren zodat deze bepaalde antistoffen gaat aanmaken.

De nieuwe technieken die nu zullen worden gebruikt werken radicaal anders.

De bedoeling is om synthetisch DNA te maken dat ervoor moeten zorgen dat mensen niet meer vatbaar zijn voor een bepaalde ziekte. Ze hebben dit al bij dieren gedaan door dit DNA in te brengen in de spieren van proefdieren (apen), waardoor je genetisch gemanipuleerde apen krijgt die in staat zouden moeten zijn om bepaalde ziektes te weerstaan.

Vijf jaar geleden spraken ze al over de volgende stap en die is om dit ook bij mensen te doen. De officiële naam voor deze techniek is immunoprophylaxis by gene transfer (IGT.)

IGT is dan ook geen vaccineren meer, het is een vorm van genetische manipulatie die ze genentherapie noemen.

Wetenschappers isoleren de genen die de krachtige antilichamen produceren tegen bepaalde ziektes en maken daar dan synthetische (kunstmatige) versies van. Deze synthetische genen worden dan in virussen geplaatst en ingespoten in menselijk weefsel.

De theorie is dan dat de virussen de menselijke cellen binnendringen met aan boord hun lading kunstmatig DNA, waarbij dan vervolgens het synthetisch DNA vanuit het virus wordt opgenomen in het eigen DNA van de mens in kwestie. Als dan alles volgens plan verloopt zullen de nieuwe genen instructies geven aan de cellen om krachtige antilichamen te gaan produceren.

Laat dat even goed inzinken: Het synthetisch (door mensen gemaakt) DNA zal worden opgenomen in het menselijk DNA.

Een bezorgde lezer stuurt het volgende (dank!):

Moet je even stilstaan hierbij, ze verzwakken opzettelijk mensen met dure medicijnen die betaald worden door extreme dwangbelastingen, vele vele jaren lang met voorbedachte rade. Dan ontwerpen ze een virus dat juist al díe mensen treft die die middelen gebruiken en bevattelijk zijn voor hun virus. En ze hebben gezorgd de afgelopen jaren dat dat er veel zijn .

Die ze dan vervolgens gaan injecteren met iets dat hierdoor allereerst wereldwijd wordt ingespoten en bovendien je DNA verandert, een chip in je lijf geeft en je op afstand bestuurbaar een doodbaar maakt.

Holy mother f…… en dat is alleen nog maar dit ene dingetjes want ALLES hangt ermee samen ook chemtrails, glyfosaat etc, wat een evilness en wat een vooruitwerken, ik kan er bijna niet bij met mijn hoofd, hoe slecht moet je zijn!!!

We gaan nog even terug naar het eerdere artikel:

Hierdoor is er net zoals Bayer (Monsanto) doet bij gewassen, sprake van genetische manipulatie waarbij het DNA van mensen bewust wordt veranderd. En die verandering is niet alleen maar even zolang de infectie duurt, die invasie en verandering van DNA is voor altijd.

Dr. David Baltimore, één van de wetenschappers die zich met deze techniek bezighoudt, zegt te kunnen begrijpen dat mensen huiverig zijn als er sprake is van een vaccinatiestrategie waarbij hun eigen DNA wordt veranderd, zelfs als dit betekent dat ze van een mogelijke dodelijke ziekte worden gered.

Waarop Rappoport zegt: “Ja sommige mensen kunnen hier huiverig van worden. Als ze tenminste twee of drie werkende hersencellen hebben. Hij noemt het dan ook genetische roulette met een geladen revolver.

De implicaties van dit alles zijn duidelijk. Onder het mom van vaccineren kunnen allerlei soorten genen worden ingespoten, waarvan ze ons niet gaan vertellen wat de functie en het doel is.

En dit kan uiteraard weleens heel goed de reden zijn dat men nu overal paniek aan het zaaien is, je het woord vaccinatie permanent tegenkomt in de pers, totdat er een wereldwijd mandaat zal worden gecreëerd voor het vaccineren van iedere vrouw, man en kind. De propagandamachines draaien op dit moment overuren.

Als er ooit een reden was om massaal vaccinaties te weigeren, dan is het nu wel.


Bron:
https://niburu.co/gezondheid/14962-alarm-corona-vaccin-dat-je-dna-voorgoed-verandert-staat-om-de-hoek


“GEDWONGEN GEVACCINEERD – en geen ‘MENS’ meer?

DOOR PROF. DR. CLAUDIA VON WERLHOF

Zullen de ‘Gate(s)keepers’ van de zogeheten Corona-pandemie ons dwingen om ons te laten inenten, omdat we anders geen normaal leven mogen leiden?

En wat wordt er eigenlijk bedoeld met het ’nieuwe normaal’?

Dat is nog allemaal onzeker; er circuleren geruchten die vervolgens weer worden ontkend. Het verzet in de bevolking wordt eerder door een voorgevoel ingegeven. Want het hele debat raakt bij lange na de kern van de zaak niet, schrijft Claudia von Werlhof, doctor in de sociologie en professor emerita in de politieke wetenschappen.

De huidige gebeurtenissen moeten in een veel bredere context worden gezien. In haar analyse voorziet ze mogelijke scenario’s, die allemaal in een ‘kader’ passen dat al een tijdje bestaat en met transhumanisme te maken heeft, het paradigma van de Vierde Industriële Revolutie dat ons onvermijdelijk boven het hoofd hangt. Tenzij…

Bron:
https://commonsensetv.nl/gedwongen-gevaccineerd-en-geen-mens-meer/


Veranderen DNA-vaccins het DNA?
https://www.wimjongman.nl/nieuws/2020/gen-materiaal.html


“Coronavaccinatie zal dood en verderf zaaien

We staan aan de vooravond van de grootste massaslachting in de geschiedenis van de mensheid in een wereld waar een gehersenspoelde bevolking niet langer in staat is om zelf na te denken.

De komende covid-19 vaccinatie zal geen zegen voor de wereld worden, maar zal het keuzewapen van de staat zijn voor massamoord van de eigen bevolking.

De bekende auteur George Orwell schreef ooit het volgende: “De politieke taal is ontworpen om leugens waarachtig te laten klinken en moord als iets respectabels, en om de wind solide te doen lijken”.

We hebben onlangs al iets gepubliceerd dat geschreven was door Gary Barnett en ook het volgende is van hem afkomstig.

Massaal vaccineren en hoogstwaarschijnlijk uiteindelijk verplichte vaccinatie doemt op aan de horizon en is door het grootste deel van de bevolking in dit land (Amerika) en ook de andere landen al geaccepteerd als iets dat noodzakelijk is om ziekte door het nieuwe coronavirus te voorkomen.

Deze leugen wordt de mensen door de keel geramd door de staat en haar media is niets anders dan een leugen vermomd als waarheid. Hitler zou trots geweest zijn op propaganda op zo’n hoog niveau. Het zal geen zegen voor de wereld worden, maar zal het keuzewapen van de staat zijn voor massamoord met als doel genocide en bevolkingscontrole.

Er is nog nooit een goed werkend coronavaccin of RNA vaccin geweest, maar degene die er geweest zijn, bleken heel gevaarlijk voor hen op wie ze werden toegepast. In het geval van “versneld” een vaccin invoeren, zal het niet getest zijn en de risico’s die daaraan verbonden zijn zullen astronomisch zijn.

Wij leven nu in een wereld die alles wat normaal is gek heeft verklaard en alles wat gek is als normaal. Dat is de essentie van een achterlijke wereld en één die op weg is om zichzelf te vernietigen door de aard van het beestje. Dit is een wereld waar de natuur en de natuurlijke wetten zijn vervangen door het onnatuurlijke en door de mens gemaakte wetten die ervoor hebben gezorgd dat ieder aspect van “kwaliteit van leven” is verdwenen.

Het is een wereld waarin het menselijk lichaam en ziel tot vijand zijn verklaard, terwijl giftige stoffen, biologische experimenten en genetisch gemanipuleerde organismen worden beschouwd als geneesmiddelen voor de mens.

Het is een wereld waarin logica wordt vermeden en stomheid geaccepteerd, waar de waarheid wordt aangevallen, terwijl de propaganda wordt omarmd, waar iemand die zichzelf verdedigd wordt vervolgd, terwijl gewelddadige misdaad wordt verheerlijkt en waar compassie en werkelijkheid zijn vervangen door foute emoties en intellectueel onbewustzijn.

Arrogante verwarring en massale onwetendheid gaan nu door voor normaal, terwijl de dood van onschuldigen al is geaccepteerd door de massa’s. De morele waardes van de maatschappij zijn afgeschaft en zijn vervangen door haat en onverschilligheid.

Hoe is het mogelijk dat een complete planeet klaarblijkelijk van de ene op de andere dag compleet gek wordt? Hoe kan het dat bijna 8 miljard mensen hun gezonde verstand hebben verloren en ieder greintje intellect in een oogwenk kwijt schijnen te zijn? Waarom staat onze wereld op zijn kop. Het antwoord is dat dit niet van de ene op de andere dag gebeurd is. Het heeft tientallen jaren geduurd, maar nu zijn we onderweg naar de totale vernietiging en die vernietiging wordt vrijwillig geaccepteerd door een nu verzwakte en zielige meerderheid van de bevolking.

Het is belangrijk om te beseffen dat ieder nieuw covid vaccin niet alleen vervuild zal zijn met verschillende dodelijke virussen, maar ook met dodelijke toevoegingen, waaronder mogelijk kwik, aluminium en andere giftige stoffen. Daar bovenop technologie voor tracking and tracing, biologische nanodeeltjes en andere niet gerelateerde giftige stoffen die deel uit kunnen maken van een injectie die je genen mogelijk zullen veranderen.

Wat de samenstelling van het vaccin dan ook precies zal zijn, het is zeker dat alles wat erin zit zich in de lichamen van mensen zal bevinden die geïnjecteerd zullen zijn. Als die virussen en andere stoffen zich eenmaal in het lichaam bevinden zullen de al zwakke en gecompromitteerde immuunsystem niet in staat zijn om hiermee om te gaan. Die immuunsystemen zijn hopeloos verzwakt door de stress van de isolatie en quarantaine, gebrek aan lichaamsbeweging en zonlicht, zorgen over baan of bedrijf en gebrek aan zuurstof door de maskers. De via het vaccin geïnjecteerde virussen zullen derhalve die mensen aanvallen door zich te vermenigvuldigen en zullen ervoor zorgen dat ze ziek wordt.

Dit zal in het bijzonder dodelijk zijn voor de ouderen, zieken en verzwakten, maar deze mensen worden nu al vermoord door de staat dankzij de onmenselijke behandeling waar ze nu mee te maken hebben als gevolg van deze gefabriceerde corona pandemie, een hoax. Dit was geen ongeluk en laat zien dat de heersende elite en de overheden druk bezig zijn met het implementeren van hun eugenetica agenda.

Het grote publiek maakt zich nauwelijks druk over het oudere en verzwakte deel van de bevolking, maar het gevaar van het nieuwe vaccin zal niet alleen tot die groepen beperkt blijven. Het zal mensen van alle leeftijden aanvallen, gezond of niet. Het injecteren van deze giftige stoffen in gezonde mensen zal wijdverspreide ziekte en dood veroorzaken. Hoe meer beperkingen, isolatie en stress door de huidige en toekomstige maatregelen van overheden om de frauduleuze pandemie te bestrijden, des te meer zullen ook gezonde mensen bezwijken aan ziekte. Dit in het bijzonder omdat alle mensen die gevaccineerd zijn tegen covid-19 juist geïnfecteerd zullen worden door de ziekte die ze proberen te ontlopen.

Ik denk dat er alleen al in dit land (Amerika) miljoenen mensen zullen sterven aan de gevolgen van een covid-19 vaccinatie. Deze sterfgevallen zullen uiteraard niet aan het vaccin worden toegeschreven, maar aan andere factoren. Door massale vaccinaties zullen de meest kwetsbaren snel sterven omdat hun al zwakke gezondheid nog vele malen zwakker zal worden door de giftige vaccinatie.

De ouderen en de al verzwakten zullen de eersten zijn die gaan en dat feit zal grotendeels worden genegeerd omdat men in de ban zal zijn van de hype van de tweede of derde golf. Maar, naarmate de tijd verstrijkt zullen er steeds meer mensen van alle leeftijden sterven, ongeacht hun gezondheid.

De dwarsliggers zullen de schuld krijgen van de hernieuwde uitbraken en de nu zielige en imbeciele grote massa zal worden overspoeld door wantrouwen en angst. Er zal nog veel meer angst in de sheeple worden gepompt door de propaganda en zij zullen niet meer in staat zijn om helder te denken. Daarom zullen ze maar wat graag een tweede vaccinatie accepteren, een vaccinatie die aan hen verkocht zal worden als “noodzakelijk” en die vaccinatie zal zorgen voor de totale vernietiging van hun immuunsysteem.

Tegen die tijd zijn ze ook zover dat ze graag meer overheidsobservatie accepteren, waardoor deze in staat zal zijn om iedere beweging die het individu maakt, ieder contact dat hij of zij heeft, ieder pleziertje, aan te wijzen als oorzaak voor de verwoesting die bewust is toegebracht door de heersende en politieke klasse.

Bill Gates heeft ooit gezegd dat de wereldbevolking richting 9 miljard gaat en dat als we heel erg goed ons best doen met vaccinaties, gezondheidszorg en geboortebeperking, wij dit aantal met misschien tien tot vijftien procent kunnen reduceren. We praten dan over 900 miljoen tot 1,35 miljard mensen.

Met wereldwijde covid-19 vaccinaties kunnen ze dat aantal gemakkelijk halen in een heel korte tijd. Gates en consorten zouden door deceptie massamoord kunnen plegen en tegelijkertijd hun vaccinatieprogramma verkopen als zeer succesvol.

Amerika en ook ander landen zullen te maken krijgen met miljoenen doden als we toestaan dat deze covid-19 vaccinatie er gaat komen. In de mainstream media zal je nooit de waarheid vinden en de bevolking zal de razernij van de dood voeden met hun angst. Dit is een recept voor de dood zoals wij die nog nooit hebben meegemaakt en als de stof is neergedwarreld zal het aantal omgekomen mensen het voorstellingsvermogen te boven gaan. Wat resteert…. is een totalitaire hel.”

Bron:
https://niburu.co/het-complot/15297-coronavaccinatie-zal-dood-en-verderf-zaaien


Waarom vaccinaties ziektes verspreiden
https://niburu.co/gezondheid/7596-waarom-vaccinaties-ziektes-verspreiden


Wil je nog meer bewijs dat vaccinaties mazelen veroorzaken
https://niburu.co/gezondheid/12973-wil-je-nog-meer-bewijs-dat-vaccinaties-mazelen-veroorzaken


Smoking gun, bewijs dat niet vaccineren babies en kinderen redt
https://niburu.co/gezondheid/15276-smoking-gun-bewijs-dat-niet-vaccineren-babies-en-kinderen-redt


Even een stukje geschiedenis over de ‘Spaanse Griep’ van 1918:

“Spaanse griep” kwam niet uit Spanje, was géén griep en was wél besmettelijk
https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/04/19/spaanse-griep-kwam-niet-uit-spanje-was-geen-griep-en-was-wel-besmettelijk/

Psychopaat Rockefeller, de schepper van de “Spaanse Griep”
https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/05/24/psychopaat-rockefeller-de-schepper-van-de-spaanse-griep/

THE 1918 “SPANISH FLU” ONLY THE VACCINATED DIED – POLIO VACCINE ALSO A FRAUDULENT RUSE = BIG PHARMA
https://video.wakkeren.nl/videos/watch/26adbd29-8761-4cb9-a5c5-63160d024cd8

“INFECTIOUS DISEASE LEVELS WERE DROPPING BEFORE VACCINES ENTERED THE PICTURE https://bit.ly/2XLCTP3 THE 1918 “SPANISH FLU”: ONLY THE VACCINATED DIED https://bit.ly/2XLCTP3 New outbreaks of polio are “vaccine-derived”—but that doesn’t mean vaccines caused polio https://bit.ly/2Y7Drxs The Cutter Incident: How America’s First Polio Vaccine Led to a Growing Vaccine Crisis https://bit.ly/2zidV0c Polio: Questions and Answers https://www.immunize.org/catg.d/p4215… Polio Vaccine Graph https://bit.ly/2Uo197H


Waarom u tegen polio bent ingeënt
https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/05/26/waarom-u-tegen-polio-bent-ingeent/


Nu ga ik nóg dieper…


COVID-19 is duidelijk een onderdeel van de NWO blauwdruk
https://jdreport.com/covid19-is-duidelijk-een-onderdeel-van-de-nwo-blauwdruk/

https://www.henrymakow.com/

WE ARE BEING PLAYED. PLEASE READ.
https://www.gracevanberkum.com/post/we-are-being-played-please-read

Deze artikelen gaan nóg dieper in op Agenda 21 / Agenda 30 van de UN (United Nations) / VN (Verenigde Naties). Dit is het plan van de elite dat ook wel de Nieuwe Wereld Orde wordt genoemd.

HET PLAN VERWIJST NAAR DE WEBSITE VAN DE WORLD ECONOMIC FORUM!!! DAAR KOMT OOK DE TERM ‘THE GREAT RESET’ VANDAAN!!!

Zo ziet de website er uit:


Met dat gegeven, is het volgende ook niet meer ondenkbaar:


Overheid zal de anderhalve meter eis niet meer opgeven (ge-update 07-06)
https://niburu.co/het-complot/15199-overheid-zal-de-anderhalve-meter-eis-niet-meer-opgeven


Aangezien dit het artikel is dat je meteen moeilijkheden geeft wanneer je het op Facebook plaatst, plaats ik het hier lekker toch, want misschien zit er wel een kern van waarheid in.

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
https://niburu.co/10001-artikelen/15168-eindelijk-het-verband-tussen-5g-en-het-coronavirus


MIJN NAWOORD:

Dit is wat ik dus denk over wat er zou kunnen gaan gebeuren:

Het liefste wil de elite je nog directer kunnen controleren. Als dat betekent dat ze het DNA kunnen veranderen om je nog meer een soort zombie te maken, dan denk ik dat ze dat proberen te doen. Maak de mensen die mogen overblijven nog meer hersendood. Dan worden ze volgzame ‘slaven’ die vanalles slikken.

Maar goed, als het vaccin maar ‘helpt’ om geen tijdelijk ‘griepje’ of in dit geval een variant van een coronavirus te krijgen… Maar als MIJN kind gevaccineerd is en jouw kind niet en MIJN kind wordt ziek, dan is het de schuld van jouw ongevaccineerde kind… En als dan de infectiegetallen en het dodenaantal toeneemt (terwijl ze beweren dat vaccins helpen) dan verkoopt de media / overheid het verhaal dat er (nog meer) moet worden gevaccineerd.

Ondertussen zijn er al zoveel chronische zieken en ik denk niet dat dat toeval is.

Chronisch zieke mensen = kassa voor de farmaceutische industrie. En dus ook de aandeelhouders. Ondertussen kan bepaalde voeding van de voedselindustrie je ziek maken (he, ook daar financiert o.a. Bill Gates in). Wanneer mensen de PCR test laten afnemen om te ’testen’ op corona, stijgen de infectiecijfers. Wanneer dan mensen zich straks laten vaccineren, worden meer mensen daadwerkelijk ziek. O NEE, NU IS DE GOLF NOG ERGER!

Een vaccin op de markt gebracht nadat het is gefinancierd door gek Bill Gates die het heeft over het verminderen van populatie (groei), waarbij Nederland een deal heeft getekend met een corrupte farmaceutische industrie (in dit geval AstraZeneca), dat niet echt zal zijn getest. En dat ook nog eens vol zal zitten met giftige stoffen.

Daarnaast wat een griepprik betreft, we hebben al vaker verhalen gehoord over mensen die juist ieder jaar de griepprik halen en dan vervolgens ieder jaar ziek worden. En een keer dat ze het niet halen, worden ze niet ziek.

Maar DIT vaccin gaat zeker anders zijn dan de doorsnee griepprik.

De Mexicaanse griepprik heeft ook schade veroorzaakt (die graag verzwegen wordt).

Bill Gates zijn rommel in een land als onder andere India…

En zelfs ook al zou ik maar half gelijk hebben… Hoe groot denk je dan dat de kans is dat giftige chemicaliën veel mensen permanent onvruchtbaar gaat maken?

Alles wijst er sowieso op dat de elite veel mensen onvruchtbaar willen gaan maken. Want ja, populatie controle… Ze spelen dan voor god. Het is onrechtmatig en ook immoreel. En dat verplichten moet er dus niet komen.

Het ‘virus’ is praktisch onschuldig (niet eens een echte pandemie) en de kans dat de grote golf komt wanneer mensen gevaccineerd gaan worden, is VEEL groter.

Hoe zouden ze het verhaal van golf x gaan verkopen? Vertellen dat het ‘virus’ gemuteerd is (terwijl er tegelijkertijd wordt gevaccineerd met het vaccin en ook 5G aanstaat)? Beweren dat nu het vaccin ECHT nodig is? Want, zie je wel?!, er vallen nu zoveel doden…

In ieder geval, gaat het excuus van dat het door demonstraties komt, niet werken (niet voor mij).

In deze video werd bij het kind gemeten. De PPM was snel hoger dan 5000 PPM.

MASK TEST PROVES TOXIC FOR CHILDREN
https://video.wakkeren.nl/videos/watch/a5d57bec-90f5-49b1-8a3e-fe543eeebe40

En ja, dat was maar voor de korte termijn. Laat staan wat er kan gebeuren op een langere termijn.

Maar ja, mensen blijven geloven dat de overheid er voor hun bestwil is en er is om ons te adviseren om een optimale gezondheid te houden en/of krijgen…

Mijn stelling is daarnaast ook de volgende:

Dat die mensen die andere mensen opdringen te leven volgens hun waanzin zelf maar dat doen met zichzelf en dat ze de rest maar met rust laten.

Dus ja, wat als straks de vaccinaties gaan leiden naar juist meer (corona)infecties en doden?

Dan heb je dus ook direct te maken met de ‘2e golf’. Als ze vervolgens zeggen dat ‘het virus’ terug is, met als uitspraak dat we ons bijv. niet goed aan de 1,5 meter zouden hebben gehouden en de oplossing, het vaccin er is, dan gaan ze straks nog beweren dat het vaccin nodig is… Ik wantrouw het enorm.

Combinatie voor de ‘2e golf’ (wat ik denk dat de golf zou kunnen gaan starten):

PCR tests;
Vaccinaties;
5G straling (aanmaak van exosomen);
Mondkapjes;
Social distancing;
Binnenblijven;
Etc.

Dit zijn allemaal dingen die impact hebben of kunnen hebben op je immuunsysteem.

Niet te vergeten dat veel mensen rond de winter periode weer sneller een vitamine D3 tekort hebben. En dan had ik het nog niet over alle andere vitamines, mineralen.

De trucjes die ze voor deze ‘1ste golf’ hebben uitgehaald, zouden ze zomaar weer uit kunnen halen tegen die tijd.

En er kunnen zelfs wel nog meer factoren meespelen die bepalen of je ziek wordt of niet. Zoals: hoe schoon je lucht is, van welke kwaliteit het voedsel is dat je dagelijks eet? Eet je daadwerkelijk gezond of eet je fabrieksvoedsel?

Covid-19 en de 2030 Agenda komen als een pakket

De totale reset van de wereld is begonnen en het sleutelwoord dat ons leven zoals wij dat ooit gekend hebben zal vernietigen, is duurzaam.

Het ontwikkelde deel van de wereld zal dusdanig veranderen dat wij een soort derdewereldland worden om zo de duurzaamheidsdoelen te kunnen behalen.

De gebeurtenissen zoals wij die nu meemaken op onze planeet zijn niet een aaneenschakeling van toevallige gebeurtenissen. Het is geen van kwestie van oorzaak en gevolg, het is een kwestie van een zorgvuldige planning.

De geplande covid-19 hoax is de katalysator die het hele proces van een razendsnelle verandering van de wereld in werking moet stellen. Een wereld waarbij de nu derdewereldlanden niet zullen groeien, maar wel een wereld waarbij de ontwikkelde wereld terug zal worden gebracht tot derdewereld niveau.

Het word de Great Reset genoemd en we hebben hier al eerder over gepubliceerd met onder andere een video van Spiro Skouras die uitlegt hoe dat proces zal plaatsvinden. Hierna een klein deel uit een eerder artikel:

Hij stelt dat het coronavirus de wereld in is geholpen om een zogenaamde “controlled demolition” van de wereldeconomie te bewerkstelligen. Controlled demolition is een term die veel wordt gebruikt als op een volledig gecontroleerde manier een (groot) gebouw wordt opgeblazen. Met andere woorden, onze economie zal op een volledig gecontroleerde manier in elkaar storten.

Wat dit in de praktijk zal betekenen is dat de min of meer welvarende middenklasse zal verdwijnen. Hierdoor zal een enorme grijze massa ontstaan die bijna allemaal zonder geld of inkomen volkomen afhankelijk zullen zijn van de Big Brother staat.

Op dit moment speelt de elite een soort spel om te doen voor komen alsof ze druk bezig zijn met het zoeken naar een oplossing voor de ontstane problemen. Ze doen dit door te laten lijken alsof we wat er nu gebeurt, moeten zien als een prachtige gelegenheid om de wereld te resetten, maar dan wel op hun manier uiteraard.

Daarom is het zaak goed te luisteren wat er bij het World Economic Forum (WEF) allemaal wordt bekokstoofd, want wat ze daar allemaal zeggen zal bepalen hoe jouw toekomst eruit gaat zien.

De Great Reset zoals ze het proces noemen, houdt uiteraard in dat er een wereldbestuur zal komen dat zich volledig zal inzetten om de doelstellingen van het duivelse 2030Agenda te halen. Het is een model waarbij een centrale overheid alle aspecten van het leven zal beheersen en de planeet beschikbaar zal zijn voor een kleine elite zonder anderhalve meter en muilkorf. Dit, terwijl de rest van de bevolking zal worden ondergebracht in hun eigen districten met grote steden zonder praktisch nog enkele vrijheid.

Om aan te tonen dat dit allemaal niet recentelijk is gepland gaan we een stukje terug in de tijd en wel naar 1968 toen er een belangrijke denktank van de satanische sekte werd opgericht. De naam van die denktank was de Club van Rome en hier zijn de grondslagen gelegd voor de vernietiging van onze maatschappij zoals we die nu meemaken.

Zo staat in één van de door hen geproduceerde documenten, het boek “The First Global Revolution”, geschreven door Alexander King en Bertrand Schneider in 1991, letterlijk op pagina 104 en 105:

“In de zoektocht naar een nieuwe vijand om ons te verenigen, kwamen we op het idee van vervuiling. De dreiging van wereldwijde opwarming, tekort aan water, hongersnood en dat soort dingen zouden heel goed in dat plaatje passen”.

Uiteraard zullen al deze gevaren die een wereldwijde aanpak vergen zijn veroorzaakt door de mens. En dáár ligt de grondslag van de wereldwijde opwarmingspropaganda.

Wat helemaal verbazingwekkend is, is dat deze club sinds haar oprichting in 1968 luid en duidelijk publiekelijk bekend heeft gemaakt wat hun bedoelingen zijn. Het is duidelijk dat de mensen op planeet aarde dit niet hebben opgemerkt, laat staan dat ze hebben gereageerd tegen dit wereldwijde doodvonnis.

Het is uiteraard ook niet voor niets dat de rijken en machtigen van deze aarde lid zijn van de Club van Rome. Mensen zoals Bill Gates, David Rockefeller, Ted Turner, Zbigniew Brzezinski en Henry Kissinger.

Mensen die naast de New World Order maar één doel hebben en dat is depopulatie van de wereld. Het zal waarschijnlijk ook weinigen verbazen dat prinses Beatrix lid is van deze club.

De manier waarop ze dat trachten te bewerkstelligen is ondermeer via de beruchte Agenda 21.

In 1992 zei Morris Strong, Secretaris Generaal van de VN Earth Summit en lid van de Club van Rome:

“Het is duidelijk dat de huidige levensstijl en consumptiepatronen van de welvarende middenklasse inhoudt dat er hoge inname bestaat van grote hoeveelheden bevroren voedsel, gebruik van fossiele brandstoffen, eigendom van auto’s, kleine elektrische apparaten, airconditioning thuis en op het werk en dit niet duurzaam is”.

En zo werd de grondslag gelegd voor Agenda 21, waarbij de mens de grote boosdoener is en een onverantwoorde belasting voor het milieu. Agenda 21 die zal bepalen hoe, wat en hoeveel we eten, hoe we ons verplaatsen en zelfs waar we zullen leven.

Agenda 21 is misschien wel het meest geraffineerde plan ooit want iedereen trapt erin.

We schreven over Agenda 21 jaren geleden het volgende;

Stel je voor dat je gaat slapen en een aantal jaren later wakker wordt maar in een wereld die er totaal anders uitziet. Alles, maar dan ook alles wordt gecontroleerd door bureaucraten in naam van “duurzaamheid” en de promotie van de heilige “groene agenda”.

Een internationaal overkoepelend orgaan heeft de wereldwijde controle over alle menselijke activiteiten. Het bepaalt wat je eet, wat je drinkt, waar je woont, hoe warm of koud je woning is en hoeveel benzine je mag gebruiken voor je auto. Iedereen die zich hier niet aan houdt of er tegen ageert, gaat naar een kamp om opnieuw opgevoed te worden.

De hoeveelheid mensen is 90% minder dan nu en de resterende kleine groep woont in streng gecontroleerde steden, die bestuurd worden als een gevangenis. Klinkt het aantrekkelijk? Nee? Het is namelijk precies waar Agenda 21 voor staat.

Agenda 21 is het beleidsplan voor Duurzame Ontwikkeling in de 21 eeuw, ontworpen door de Verenigde Naties en vastgesteld tijdens de Conferentie in Rio de Janeiro 1992. Deze strategie richt zich op natuurbescherming en duurzaamheid, maar heeft een onderliggend veel belangrijker doel; het weghalen van macht bij bestaande overheden door herstructurering van de politiek.

Onder deze groene deken zijn door de VN, specialisten van milieustichtingen, natuurfondsen en ngo’s (non overheidsorganisaties) ingezet, die op alle niveaus wereldwijd opereren. Essentiële instrumenten van NGO’s die leiden tot succes, behelzen ondermeer machtsgebruik door het aansturen van: gemeenschappen, de media, wetenschap en regeringsbevoegde deelname van publieke forums.

En nu komt zoals gewoonlijk weer het misselijkmakende gedeelte (al vinden wij het tot hier ook al pittige kost). Er is natuurlijk helemaal niets mis met groen en duurzaam leven. We willen allemaal graag in een gezonde leefomgeving wonen waarbij iedereen rekening houdt met het welzijn van de planeet en alles wat daar op leeft. Het is de manier waarop dit gegeven wordt misbruikt om een volkomen andere agenda te dienen. De verwoestende effecten van Agenda 21.

Het is een onvoorstelbaar slim plan, laten we dat vooropstellen. De clou zit hem namelijk in het feit dat iedereen die op aarde leeft, invloed uitoefent op zijn of haar omgeving en daardoor valt onder de wereldwijde regelgeving van Agenda 21. Daardoor kan iedere activiteit van ieder persoon op deze wereld in een categorie worden gerangschikt onder het kopje: duurzame ontwikkeling. En laat nu één van de speerpunten van die duurzame ontwikkeling zijn: de controle van de wereldbevolking.

De Verenigde Naties, tezamen met Agenda 21-profeten zoals Al Gore en Bill Gates, zijn van mening dat er teveel mensen op aarde zijn. Deze boodschap is ook de eerste op de beruchte Georgia Guidestones. Hoe doortrapt het allemaal in elkaar zit, blijkt onder andere uit een aantal paragrafen in een document van de VN uit 2009, Facing a Changing World: Women, Population and Climate. Daar staat ondermeer in:

1) Iedere geboorte resulteert in emissies die aan die persoon kunnen worden toegeschreven gedurende zijn of haar leven. Maar niet alleen dat, ook de emissies van eventuele nakomelingen van dit individu. Vandaar dat besparingen hierop zullen vermenigvuldigen bij geboortebeperking.

2) Er is niet één mens die CO2-neutraal is, zeker wanneer rekening wordt gehouden met alle broeikasgassen. Daarom is iedereen onderdeel van het probleem en moet ook iedereen onderdeel van de oplossing vormen.

3) Strenge gezinsplanning is in belang van ieder land in verband met broeikasgassen en andere bredere welzijnsoverwegingen.

Als je van bovenstaande nog niet helemaal ziek bent, dan kunnen we verder. Het is zo geraffineerd die Agenda 21, want de mens telt niet. Het enige wat telt is het welzijn van de planeet. En zelfs de argumenten voor het welzijn van de planeet zijn gebaseerd op leugens en bedrog.

Niet alleen via de media en uitspraken van bekende mensen wordt de eugenetica steeds verder doorgevoerd, het begint nu ook door te dringen in onderwijssystemen. Bijvoorbeeld Eric. R. Planka, professor biologie aan de universiteit van Austin (Texas), leert zijn studenten het volgende:

Het allerbelangrijkste is dat we uit de ontkenningsfase komen en ons realiseren dat de aarde simpelweg niet het aantal mensen kan onderhouden dat er nu op leeft. Het maximale aantal wat deze planeet aankan ligt rond 500 miljoen. Deze zouden dan comfortabel kunnen wonen in een duurzame omgeving. De bevolking moet gereduceerd worden en wel heel snel, om verdere milieuschade te voorkomen.

We zijn nu inmiddels een fiks aantal jaren later en Agenda 21 is inmiddels omgedoopt tot de 2030 Agenda.

Iemand die een heel belangrijke rol speelde bij al het bovenstaande was Maurice Strong. Hierna een korte beschrijving van wie de inmiddels overleden Maurice Strong was. 

The billionaire Canadian businessman who made his money railroading Hydro is the #2 employee of the United Nations; an employee of the Rockefeller and Rothschild’s trusts and projects; a director of the Aspen Institute for Humanistic Studies; the organiser of the first World Conference on the Environment in 1992; the founder and first head of the U.N. Environment Program; the secretary general (and chief organizer) of the UNCED Earth Summit in Rio in June 1992, and a leading socialist, environmentalist, New World Order manipulator, occultist, and New Ager. 

Eén van de opmerkingen die Maurice Strong maakte in 1992 tijdens de lancering van Agenda21 was dat we waarschijnlijk op een punt terecht zullen komen waar de enige manier waarop wij de wereld kunnen redden is door het laten instorten van de geïndustrialiseerde beschaving. Waarbij hij zich hardop afvroeg of het niet onze verantwoordelijkheid is om juist dat tot stand te brengen.

Het punt waar Maurice Strong over sprak is nu gekomen. De Great Reset is inmiddels begonnen en stapje voor stapje gaan we richting het beruchte jaar 2030. Een jaar waarin het leven zoals jij dat tot begin 2020 nog kon leven, slechts een vage herinnering zal zijn.”

Bron:
https://niburu.co/het-complot/15310-covid-19-en-de-2030-agenda-komen-als-een-pakket


Debunking Germ Theory – Louis Pasteur Admitted He Was Wrong


The Only Way to Get a Virus is to be Injected With it – Aajonus Vonderplanitz