Selecteer een pagina

Laten we voor dit artikel even aannemen dat er een heuse pandemie over de aardbol raast en dat COVID-19 echt bestaat. En dat de oorzaak van de ziekte (Covid) een nieuw ontdekt “coronavirus” is. En dat we tenslotte kans hebben als we positief zijn getest ook daadwerkelijk die ziekte krijgen en door longproblemen komen te overlijden. COVID-19 is geen griepje en zorgt voor de verstikkingsdood als je pech hebt. De waarheid maakt een mens mogelijk nog beroerder dan de bewust geplande a-symmetrische overheidspolitiek.

Om deze ziekte onder controle te krijgen is het noodzakelijk dat regeringen maatregelen nemen. Om te beginnen het annuleren van alle niet-effectieve strategieën zoals het massale testen, opsporingsmethodieken via apps, verplichte mondkapjes, iedere vorm van lockdowns of het wachten op een hypothetisch en experimenteel vaccin. In plaats daarvan dient ervoor gezorgd te worden dat zodra er zich symptomen voordoen, er onmiddellijk een passende medicatie wordt toegediend. Of preventieve medicatie bij mensen die een hoog risico lopen, gezien leeftijd of beroepsmatig.

Deze methode moet zowel in zwaar getroffen landen als de VS en Brazilië worden toegepast, maar ook in landen die de dans lijken te ontspringen.

Lockdowns tijdens een besmettingsgolf is de slechtst mogelijke strategie om het probleem aan te pakken, omdat ze besmette mensen met het hoogste risicoprofiel isoleren, totdat ze ademhalingsproblemen krijgen.

Leidende artsen en deskundigen uit zowel de VS, Europa en Azië hebben verbazingwekkende successen gerapporteerd met betrekking tot “vroege interventies”, gebaseerd op medicatieprotocollen van zowel zink-chloroquine als ook zink-quercetine combinaties.

De logische gevolgen van deze behandeling was een meer dan aanzienlijke daling van het aantal ziekenhuisopnamen én het vrijwel elimineren van sterfgevallen. Bovendien verbeterde de conditie van vrijwel ten dode opgeschreven patiënten binnen enkele uren naar stabiele toestand.

In 2005 is al ontdekt dat de effectiviteit van chloroquine tegen coronavirussen aanzienlijk was tijdens de problemen veroorzaakt door SARS-1. Het feit dat zink in staat is de RNA replicatie van coronavirussen te blokkeren is in 2010 ontdekt door de leidende viroloog Ralph Baric. Tijdens kankeronderzoek bleek vervolgens in 2014 dat chloroquine en quercetine ervoor zorgden dat cellen beter zink konden opnemen.

De tegenwerping van het establishment dat testen met chloroquine negatieve resultaten hebben gegeven en dus niet aan te raden zijn, snijden geen hout. De testen zijn gedaan op patiënten die al op de Intensive Care lagen en er werden veel te hoge doses gegeven. Vervolgens werden de resultaten ook nog eens gemanipuleerd en niet gecontroleerd, om ervoor te zorgen dat de testen er niet goed uitzagen.

De mortaliteit van COVID-19 blijkt veel lager dan eerder werd voorspeld met bijvoorbeeld de rekenprogramma’s van de Britse “deskundige” en oplichter Niel Ferguson. Programma’s die wel deugden, maar (bewust?) met verkeerde gegevens en uitgangspunten zijn gevoed. De meeste mensen ontwikkelen milde symptomen, áls ze het al merken. Maar mensen die in de hoge risico groepen zitten, moeten in een vroegtijdig stadium worden behandeld of zelfs preventieve medicatie krijgen.

Het negeren of afraden van deze simpele, goedkope medicatie al of niet om politieke redenen, is een misdaad tegen de mensheid en in strijd met de plicht van iedere medicus.

De plicht van iedere overheid is niet luisteren naar Bill Gates, negeren van zijn knechten als Fauci en Van Dissel, en al helemaal niet naar de door Bill Gates (Rockefeller kwakzalverssyndicaat) betaalde WHO, die van toeten noch blazen weet en alleen maar instructies opvolgt om vaccinatie aan de gezonde mensheid op te dringen.


Waarvan akte.

Resumerend:

ALLE overheidsmaatregelen zijn a-symmetrisch en dragen alleen bij aan de verslechtering van de omstandigheden. Dat geldt voor lockdowns tot en met het verbod op preventieve medicatie. In feite moeten regeringen uit de macht worden gezet, samen met het medische en mediakartel. Monddood maken dus, door ze in lockdown te zetten.

Als in de toekomst ook nog eens wordt geopenbaard, dat het coronavirus in het geheel niets met de ziekte COVID-19 heeft te maken, omdat exosomen voor virussen worden aangezien, die GEEN ziekteverwekkers zijn, is het hek van de dam.

Temeer als blijkt, dat het is te doen om het vaccineren van de mensheid met een experimenteel vaccin tegen iets wat er niet is.

Mocht vervolgens ook nog eens blijken dat de symptomen een gevolg zijn van activatie van 4G en 5G, welke willens en wetens zijn geïnstalleerd, wordt de organisatoren van de “pandemie” de koude burgerdood verklaard.

Op deze manier ontkomen we niet meer aan een militair tribunaal, omdat iedere betrokkene misdaden tegen de mensheid heeft gepleegd in combinatie met hoogverraad. Omdat men instructies van hogerhand heeft gevolgd en heeft geweigerd hun gezond verstand te gebruiken om de mensen tegen deze dreiging te beschermen. Daar staat de doodstraf op.

De resterende Vijfde Colonne kruimeldieven kunnen voor het volkstribunaal en gaan bij bewezen schuld in de eeuwige lockdown. Werken voor kost en inwoning tot de dood er op volgt.


Bron:
https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/07/17/covid-19-alle-overheidsmaatregelen-zijn-misdaden-tegen-de-mensheid-militair-tribunaal/

Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen


Debunking Germ Theory – Louis Pasteur Admitted He Was Wrong


The Only Way to Get a Virus is to be Injected With it – Aajonus Vonderplanitz