Selecteer een pagina
Foto: CC0

Tijdens een klinisch onderzoek naar een veelbelovend coronavaccin van farmaceut Moderna kreeg meer dan de helft van de proefpersonen last van bijwerkingen. Bij één testgroep werden zelfs ‘ernstige’ symptomen gemeld. De deelnemers kregen verspreid over een maand twee doses van het vaccin toegediend.

Het onderzoeksteam meldde dinsdag vol trots in The New England Journal of Medicine dat het vaccin bij alle proefpersonen een immuunreactie uitlokte. De onderzoekers schreven dat ‘er geen veiligheidsrisico’s zijn gesignaleerd’.

Toch meldde een meerderheid van de deelnemers tenminste één bijwerking. Zo kreeg meer dan de helft last van vermoeidheid, rillingen, hoofdpijn, spierpijn, koorts, gewrichtspijn en misselijkheid.

81 procent

Hoe meer en hoe groter de doses, hoe meer bijwerkingen, aldus de wetenschappers. Meer dan een vijfde van de proefpersonen kreeg één of meer ernstige bijwerkingen. Eén proefpersoon moest noodgedwongen stoppen omdat het individu na de tweede prik last kreeg van netelroos.

De deelnemers waren onderverdeeld in 3 groepen. Eén groep kreeg 25 microgram, een andere 100 microgram en een derde 250 microgram. De personen uit de tweede en derde groep kregen na hun tweede prik allemaal last van bijwerkingen.

Het kan nog erger. In China veroorzaakte een experimenteel coronavaccin bij 81 procent van de vrijwilligers bijwerkingen.

Volstrekt veilig

Volstrekt veilig dus. Gewoon die spuit erin en niet zeuren. Ben je niet vooruit te branden? Hoort erbij. Hoofdpijn? Gaat wel weer over. Misselijk? Zet maar een teiltje naast het bed. Dat moet je er maar voor over hebben. Je bent immers de trotse eigenaar van antistoffen. Hoelang ze in je lichaam blijven? Geen idee. Maar je hebt ze in ieder geval.

En je mag het concertgebouw in terwijl mensen die geen last hebben van vermoeidheid, rillingen, hoofdpijn, spierpijn, koorts, gewrichtspijn en misselijkheid, en die niet onder de netelroos zitten buiten moeten wachten. Niet getreurd: voor al deze kwaaltjes hebben wij middeltjes die de symptomen onderdrukken en die je dus de rest van je leven moet gebruiken. Kassa!


Bron:
https://www.ninefornews.nl/meer-dan-helft-proefpersonen-krijgt-last-van-bijwerkingen-na-coronavaccin/

Externe bronnen:
https://www.zerohedge.com/political/moderna-covid-19-vaccine-induced-adverse-reactions-more-half-trial-participants
https://justthenews.com/nation/science/moderna-covid-19-vaccine-induced-adverse-reactions-more-half-trial-participants


Debunking Germ Theory – Louis Pasteur Admitted He Was Wrong


The Only Way to Get a Virus is to be Injected With it – Aajonus Vonderplanitz