Selecteer een pagina

Het is een wetmatigheid. Je hebt de Derde wet van Newton, die luidt: Actie is reactie. En je hebt de Eerste wet van Vrijland (die ik vandaag officieel lanceer): Wie je tot slachtoffer maakt, geef je de onschendbaarheidsstatus. U kan het niet gemist hebben; de media en social media tsunami over de huilende, doch niet echt huilende Sigrid Kaag bij Twan Huys en zijn ‘AIVD college tour’, u weet wel dat programma dat zuiver spontaan is en niets met propaganda te maken heeft.

Eigenlijk moet je dus niet mee doen aan zo’n hype, maar het leek me wel een mooi moment om de Eerste wet van Vrijland te lanceren. Niet dat ik deze wetmatigheid niet al veel vaker genoemd heb, maar het is belangrijk dat we deze wet nu eens officieel vastleggen.

We gaan hier geen concrete voorbeelden noemen. Dat kunt u zelf wel bedenken. Voor nu een korte uitleg van hoe het werkt:

Zorg ervoor dat de media de massa doen geloven dat een persoon of groep regelmatig het doelwit van aanvallen is. Daarvoor zet je wat situaties in scene die je gebruikt in de aanloop richting einddoel. Herhaal dat en herhaal dat. Deze propaganda zet het slachtofferschap op het netvlies van de bevolking. Vervolgens zet je allerlei praatprogramma’s en social media in om het ‘wat erg!’ effect te realiseren. Vanaf dat moment is de persoon of groep verheven in de onschendbaarheidsstatus.

Het werkt altijd. Kijk maar naar de geschiedenis. Kijk maar naar het hier-en-nu. Daarom is het ook belangrijk om mensen in duidelijk gedefinieerde groepen te plaatsen. Je kunt daar allerlei namen of afkortingen voor bedenken. Het kan een bevolkingsgroep zijn; het kan een groep met een L zijn; het kan een groep met een B zijn; het kan een groep met een T zijn, enzovoort. Het kan ook een persoon gekleed in de kleur rood zijn; de kleur van een target. Je kunt een hele lijst maken, maar het gaat erom dat je het duidelijk definieert.

Belangrijk is wel dat de gehele linie aan media meedoet en ook de social media legers en bots klaarstaan om het ‘wat erg!‘ effect te realiseren. Er is echter één belangrijke aanvulling op de regel: Iedereen die je niet tot de onschendbaarheidsstatus wilt verheffen, mag jezelf ongelimiteerd en ongegeneerd aanvallen en wegzetten als gevaarlijk. Hen koppel je aan de oorzaak van het slachtofferschap.

Onthoud die wet. Je ziet ‘m overal en hij werkt altijd! De Eerste wet van Vrijland: Wie je tot slachtoffer maakt, geef je de onschendbaarheidsstatus.


Bron:
https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/sigrid-kaag-wie-je-tot-slachtoffer-maakt-geef-je-de-onschendbaarheidsstatus/


MUST READS:

DIT IS HET! – HET FINANCIËLE SYSTEEM IS TERMINAAL GEBROKEN.

‘Dollar verliest binnenkort status als wereldreservemunt en de gevolgen zullen desastreus zijn’

DE INEENSTORTING VAN ALLES

Wat gaat er gebeuren met de huizenmarkt en de waarde van uw koopwoning? Slecht nieuws – door Martin Vrijland

Minister Dilan Yeşilgöz-Zegerius (getrouwd met de ‘…..’ van huurmoordenaar Rob Zegerius) wil organisaties verbieden die de democratische rechtsstaat ondermijnen – door Martin Vrijland

Nu ineens zijn het de grillen van het weer

‘Kabinet stuurt Nederland op financiële zelfmoordmissie’

De gevaren van 5G

Toxicologie versus Virologie: Rockefeller Instituut en de criminele polio fraude

Tijdlijn naar de volgende pandemie

Check ook de reacties onder dit artikel.