Selecteer een pagina

Rob Zegerius was een huurmoordenaar die met zijn koffertje de nodige beeld- en geluidsopnames maakte om mensen af te persen of te liquideren. Deze Rob Zegerius was woonachtig in Amstelveen, alwaar hij een prachtige horloge collectie onderhield in een met kogelvrij glas beveiligd huis. Rob was een goede bekende van Peter R. de Vries en werkte veel met hem samen. De vrouw van Rob, Monique Schloss, was een journaliste (voor onder meer Aktueel) die de pen hanteerde ter aanvulling van Rob’s activiteiten. Zo kun je iemand van wie je al opnames hebt, nog een beetje extra onder druk zetten via de media.

Die vrouw van Rob pleegde, zo is de officiële lezing, zelfmoord in het gevang. Rob zelf zit daar nog en heeft nog eens een extra veroordeling aan zijn broek gekregen voor het beroven van zijn eigen schoonouders. Althans, dat is het verhaal. We weten inmiddels dat media ingezet kunnen worden om een verhaallijn te creëren. Wat niemand kan controleren is of Rob echt in het gevang zit of simpelweg ergens cocktails zit te drinken. Misschien is vrouwlief wel ge-zelfmoord, omdat ze iets te veel wist van het criminele netwerk waar zij onderdeel vanuit maakte. Wie zal het zeggen?

Rob wist te vertellen dat hij voor het Israëlische leger werkte. Hij had de juiste contacten om elk paspoort te verkrijgen en zijn lijfspreuk was ‘If you can’t do the time, don’t do the crime‘, maar misschien had dat eigenlijk moeten zijn ‘If you can’t rely on political connections, don’t do the crime‘. Ik vraag me af waar Rob daadwerkelijk zit? Of is hij een gevalletje Joran van der Sloot die in een gevangenis in Peru zou zitten, waar de criminele bendes elkaar afslachten en je tijdens het douchen niet moet bukken als de grote neger het zeepblokje laat vallen? U weet wel, die volgevreten Joran, die er veel te gezond uit ziet voor iemand die in dergelijke omstandigheden zou leven.

Die Rob Zegerius, zou volgens de officiële lezing dus in het gevang zitten. En dan hebben we een minister wiens man, René Zegerius, de ‘…..’ is van diezelfde Rob Zegerius? Minister Dilan Yeşilgöz-Zegerius. Herkent u de achternaam?

Waarom is er niemand in die Tweede Kamer der acteurs die daar vragen over stelt? Die vraag laat zichzelf beantwoorden. En deze minister Zegerius heeft een wetsvoorstel gedaan, waarin ze organisaties de nek om wil draaien die de “democratische rechtsstaat” ondermijnen? Welke democratische rechtsstaat? De rechtsstaat die gerund wordt door iemand die een kort lijntje heeft met een Israëlische hitman? Ik vroeg mijn grote vriend Thierry Baudet of hij daar eens Kamervragen over zou willen stellen.

Het antwoord laat zich natuurlijk raden. Niemand gaat daar ooit vragen over stellen, want onze democratie wordt gerund door een koning, wiens gratie Gods volledig ontbreekt. En de ministersploeg bestaat uit WEF marionetten, die op kosten van de koning zijn opgeleid als WEF Young Global Leaders. Nou ja, de koning graait dat geld natuurlijk uit de belastingpot, want hij is de baas van de BV Nederland. Of is dat een verkeerd beeld? Kamerleden? Die zweren trouw aan diezelfde koning. Alle Kamerleden; ook de oppositie. Democratie? In een echte democratie heb je geen dictatuur en heb je geen ministers die heimelijk tot een maffiagroep behoren. In een schijndemocratie is alleen de echte maffia de baas.


Bron:
https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/minister-dilan-yesilgoz-zegerius-getrouwd-met-de-van-huurmoordenaar-rob-zegerius-wil-organisaties-verbieden-die-de-democratische-rechtsstaat-ondermijnen/


MUST READS:

DIT IS HET! – HET FINANCIËLE SYSTEEM IS TERMINAAL GEBROKEN.

‘Dollar verliest binnenkort status als wereldreservemunt en de gevolgen zullen desastreus zijn’

DE INEENSTORTING VAN ALLES

Wat gaat er gebeuren met de huizenmarkt en de waarde van uw koopwoning? Slecht nieuws – door Martin Vrijland

Check ook de reacties onder dit artikel.