Selecteer een pagina

Met de arrestatie van de gewezen chef van pedo Jeffrey Epstein, de 58-jarige “madam” Ghislaine Maxwell, is er iets dramatisch veranderd in het Witte Huis.

Gisteren gaf na lange tijd president Trump weer een persconferentie.

Tot voor kort was hij voorstander van het snel opstarten van de economie, was voor andere (goedkope) geneesmiddelen en tegen vaccinatie en mondkapjes. Ook liet hij de gegevens van het Amerikaanse RIVM (het CDC) checken, omdat hij de plotselinge “testuitbraken” in bepaalde staten niet vertrouwde. Er wordt door duistere krachten van alles gedaan om de verkiezingen van november te torpederen, zo lijkt het. En Trump wil worden herkozen, zodat hij kan beginnen met het “drainen van de swamp”.

Op de vraag wat hij vond van de arrestatie van Maxwell, antwoordde hij, dat hij haar talloze malen in Palm Beach had ontmoet en haar alle succes wenste, hij wist er verder niets van. Volgende vraag….

Met dit in het achterhoofd kunnen we vaststellen waarom hij bepaalde uitspraken heeft gedaan, die een koerswijziging van 180 graden betekenen. Zo wacht hij met smart op het “vaccin” tegen “het virus”. Zijn militairen staan in de startblokken om de miljoenen doses te distribueren. Hij vond het ook “amazing” dat er al zo snel een vaccin beschikbaar komt, terwijl je er normaal gesproken jaren op moet wachten.

Verder erkende hij dat de situatie is verslechterd en adviseerde iedereen mondkapjes op te zetten.

Ghislaine Maxwell was naar verluidt in Parijs ondergedoken, maar is door de FBI in haar net aangeschafte riante schuiladres in New Hampshire gearresteerd. Iedereen heeft zich daarover verbaasd, hoe kan een geheim agent van de Mossad zo stom zijn?

Vermoedelijk is “madam” ingezet om de balans definitief in het nadeel van Trump te laten doorslaan. Maxwell (i.c. de Mossad/CIA/FBI) weet heel veel over het verleden van Trump, die zelf erkent haar talloze malen te hebben ontmoet. Bovendien komt Trump voor in het beruchte zwarte boekje van Epstein.

President Donald Trump zit klem en is definitief uitgeschakeld. Hij is dus ruim voor de verkiezingen “lame duck”, een betiteling die een niet-herkozen president normaal gesproken krijgt tot de dag van de inauguratie. De verkiezingen doen ook niet meer ter zake. Trump doet nu alles wat hem wordt opgedragen, zolang de dreiging boven zijn hoofd hangt, dat Maxwell nog wat oude herinneringen kan ophalen als het zo uitkomt.


Bron:
https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/07/22/president-trump-door-arrestatie-ghislaine-maxwell-uitgeschakeld/