Selecteer een pagina

Tekenen van de hier reeds sinds 30 december 2020 voorspelde burgeroorlog in de VS lijken zich te ontvouwen nu Greg Abbott, gouverneur van de staat Texas, de Nationale Garde op de grens afgestuurd heeft en 25 Republikeinse staten (de zogenaamde Red States) zich achter hem scharen. Dat mag gerust breaking news genoemd worden, omdat het een teken is dat de staten zich tegen de Amerikaanse federale regering keren, door zich niets aan te trekken van het open grenzen beleid van Joe Biden. Daarbij beroepen zij zich op het constitutionele recht om zich tegen een invasie te verdedigen.

In het kader van de kracht van de herhaling, is het zinvol nog maar eens te vermelden dat ik de eerste was die een Amerikaanse Burgeroorlog (al meer dan 4 jaar geleden) voorzag. In dat kader citeer ik het artikel van 30 december 2021 (waarin ik de voorspelling van 2020 nog maar eens herhaalde): “Op 30 december 2020 voorspelde ik iets specifieker. Daarbij voorzag ik een burgeroorlog in de VS, het einde van de hegemonie van de VS en de dollar als wereldstandaard, voedseltekorten door de ineenstorting van de logistiek, hyperinflatie en de piekstijging van de Bitcoin, het uiteenvallen van de NAVO en de wederopstanding van fascisme.

Het is belangrijk om het geheugen even op te frissen, want je hoort de social media agenten vaak roepen “jouw voorspellingen komen nooit uit“, maar het tegendeel is waar: ze komen wel degelijk uit. Ook het wereldwijd hoaxen van een pandemie voorzag ik al jaren van te voren en dat was mogelijk, omdat ik doorzag dat er een alibi gezocht zou worden om de massa met een programmeerbaar goedje te injecteren. Daarnaast is het belangrijk om geduld te oefenen bij voorspellingen, want het duurt altijd even voordat ze uitkomen, maar als je het masterscript doorziet, kun je voorzien wat er komen gaat. En dat het gaat komen is zeker.

In dit geval, van de Texaanse inzet van de Nationale Garde voor de verdediging van de grenzen, kun je er op rekenen dat de vlam niet direct in de pan zal slaan. Ook dat duurt nog wel even. Het is een voorteken in het proces er naartoe.

Op 30 december 2023 schreef ik mijn verwachting voor 2024 op. Een stukje citaat uit dat artikel:

Buckle up want Washington DC gaat vallen; net als Rome (het Vaticaan, de katholieke kerk) en het christendom in zijn geheel. Ook de koningshuizen zullen verdwijnen. De deep state, zoals velen die plegen te noemen, zal opgeruimd worden, maar niet voordat die deep state alles in haar val meetrekt; de dollar zal crashen (hyperinflatie zal vertonen) en er burgeroorlog uitbreekt. Ook de NAVO en de EU zullen uit elkaar spatten. En als dat proces zich begint af te tekenen, zal die deep state nog een buitenaardseninvasie in scene zetten. Althans; dat zal de verhaallijn zijn. De trouwe lezer hier weet wat die gebeurtenis feitelijk moet maskeren.

En dat is nog niet alles. Net als de hierboven genoemde voorspellingen hier al enkele jaren gedaan worden, blijft ook de voorspelling van een moordaanslag op Donald Trump staan.

Leest u dat artikel er nog eens in zijn geheel op na, zodat u weet wat er komen gaat en bedenk dan altijd dat het meeste van wat u ziet Hollywood productie is.

Bron:
https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/breaking-eerste-burgeroorlog-signalen-nu-25-staten-zich-bij-texas-aansluiten-om-de-grenzen-te-verdedigen/


MUST READS:

COVID-vaccins: ontworpen voor depopulatie?

Het niet kunnen bewijzen dat het virus bestaat

Pfizer’s geheime (smoking-gun) document: hun dodelijke COVID-vaccin

Toxicologie versus Virologie: Rockefeller Instituut en de criminele polio fraude

Centrale banken voeren een VERNIETIGENDE ACTIVITEIT uit

ZIJ WISTEN HET – COVID ‘vaccins’ waren dodelijke injecties

Als iedereen dit weet, dan wordt misschien alles anders

Werkten de Britse staat en de Zionistische organisatie samen om via de Tweede Wereldoorlog de staat Israël te realiseren? – door Martin Vrijland

Rood alarm: miljarden deeltjes vreemd DNA gevonden in flesjes COVID-vaccins – Is DAT genoeg om je van de injectie af te houden?

Er is nog steeds een enorm gebrek aan basiskennis over de RNA COVID-vaccins / Stel je een kernraket voor ter grootte van één atoom

Worden er straks vliegtuigen gebruikt om de bevolking te vaccineren?

Er zijn van die heel bizarre ‘toevalligheden’

Asieldwangwet (Spreidingswet) plus Omgevingswet (1 januari 2024) maken onteigening mogelijk – door Martin Vrijland

Check ook de reacties onder dit artikel.