Selecteer een pagina

Er is nog steeds een enorm gebrek aan basiskennis over de RNA COVID-vaccins

door Jon Rappoport – 27 november 2023

Nanodeeltje: “ultrafijne [submicroscopische] eenheid met afmetingen gemeten in nanometers (nm; 1 nm = 10 [tot de min 9] meter).”

In AANVULLING op alles wat ik heb geschreven over de afschuwelijke RNA COVID opnames, zijn hier factoren waar maar heel weinig mensen het over hebben.

Ten eerste, onthoud dat we te maken hebben met ZEER, ZEER kleine deeltjes (nanodeeltjes). De vaccins ZIJN deze nanodeeltjes.

De deeltjes brengen unieke problemen met zich mee, die de deur openzetten voor allerlei fouten.

Onderzoekers in het lab maken zeer kleine hoeveelheden van deze deeltjes. Wanneer je de productie van enorme hoeveelheden van de deeltjes opschaalt om er vaccinflacons van te maken, is kwaliteitscontrole een geweldige uitdaging.

Er kan van alles misgaan. Het aantal nanodeeltjes in elke dosis kan variëren. De fysieke plaatsing (locatie) van elk element in elk deeltje kan veranderen. Dat betekent dat de structuur verandert. Dat betekent dat de menselijke effecten kunnen veranderen.

Dit zijn geen kleine problemen. Ze zijn gigantisch.

Ik zie geen manier om kwaliteitscontrole bij de productie te garanderen. Het lijkt erop dat deze bedrijven zich baseren op de resultaten van klinische proeven met menselijke vaccins, die, zoals we weten, vol zaten met fouten, leugens en misleidingen.

Stel je voor: miljarden en miljarden van deze piepkleine deeltjes “die van een lopende band komen” – en je moet een manier vinden om ervoor te zorgen dat het aantal van deze deeltjes uniform is van vaccindosis tot vaccindosis. Dan, nog erger, moet je ervoor zorgen dat de ruimtelijke plaatsing van elk element in elk deeltje correct is en hetzelfde is voor alle deeltjes.

Als je deze dingen niet kunt, riskeer je automatisch rampzalige gezondheidseffecten bij mensen die het vaccin krijgen.

-En dan vertrouw je gewoon op de fabrikant, die zonder blikken of blozen zegt: “Veilig en effectief”.

Dan hebben we het nog niet eens over het eeuwige probleem van besmetting tijdens het productieproces. Niet slechts één soort vervuiling. Meerdere soorten: elke vreemde substantie die zijn weg vindt naar de coating van de nanodeeltjes, of naar de flacons, of naar de vloeistof in de flacons. Over een reeks van miljarden doses vaccin.

Wat ik in dit artikel naar voren breng is niet esoterisch. Elke vaccinfabrikant is zich terdege bewust van deze problemen. Ze praten er alleen niet over. En de pers ook niet.

Bron:
https://jonrappoport.substack.com/p/huge-lack-of-basic-understanding-rna-covid-vax

Stel je een kernraket voor ter grootte van één atoom

door Jon Rappoport – 29 november 2023

Onder de verwoestende problemen die nucleaire raketten met zich meebrengen, namelijk hun vernietigende effecten, houden mensen geen rekening met FOUTEN.

Fouten in het ontwerp, de constructie of de navigatiecontrole. Mensen gaan ervan uit dat hun opstelling correct is en dat ze specifieke doelen zullen bereiken.

Één reden voor dit vertrouwen? Ze zijn groot. Daarom kunnen technici ermee werken, erin komen, ze gemakkelijk onderzoeken en hun koers goed bepalen. Eventuele problemen opsporen.

Maar stel dat een raket zo groot zou zijn als een atoom?

Wat dan?

Wat zou er gebeuren met de vertrouwensfactor?

“Je bedoelt dat je een raket gaat ontwerpen, in elkaar zetten en mogelijk lanceren met al die kracht, en het is maar de grootte van één atoom? Ho. Wacht.”

Hoe kom je in zo’n klein raket? Hoe inspecteer je het, om uit te vinden of het goed in elkaar zit? Hoe knutsel je überhaupt aan alle onderdelen om er zeker van te zijn dat hij precies volgens de specificaties is gebouwd?

Nou, het kleinste nanodeeltje is even groot als één atoom.

En raad eens? De RNA COVID-vaccins ZIJN nanodeeltjes.

Elk deeltje is niet zo groot als een broodkruimel of een stukje stof onder de bank of een speldenknop.

Nee. Een nanodeeltje is veel, veel, veel kleiner.

Hier komt het gevreesde gezonde verstand om de hoek kijken.

We worden verondersteld te geloven dat vaccinproducenten, die gespecialiseerd zijn in het dag en nacht liegen over elk aspect van hun producten, ons de waarheid gaan vertellen over het ontwerp, de assemblage en de productie van miljarden en miljarden RNA nanodeeltjes die ze in de armen schieten van elke mens op de planeet die ze kunnen verleiden.

Ik blijf over dit onderwerp schrijven, omdat ik mijn eigen raketten lanceer. Op de hoofden van mensen.

Zoals ik al eerder heb gezegd, moeten de genetische instructies in elk nanodeeltje ruimtelijk op precies de juiste plek worden geplaatst. Anders zijn de effecten op het menselijk lichaam… onbekend.

Eigenlijk zijn de lange termijn genetische effecten van de injecties al onbekend, maar het verkeerd plaatsen van de genetische informatie kan de dingen erger maken. Veel erger.

Elk nanodeeltje van het vaccin IS een potentieel projectiel. Afgeleverd op het lichaam.

Begrijp dit.

Bron:
https://jonrappoport.substack.com/p/imagine-a-nuclear-missile-the-size-of-one-atom


MUST READS:

COVID-vaccins: ontworpen voor depopulatie?

Het niet kunnen bewijzen dat het virus bestaat

Pfizer’s geheime (smoking-gun) document: hun dodelijke COVID-vaccin

Toxicologie versus Virologie: Rockefeller Instituut en de criminele polio fraude

Centrale banken voeren een VERNIETIGENDE ACTIVITEIT uit

ZIJ WISTEN HET – COVID ‘vaccins’ waren dodelijke injecties

Als iedereen dit weet, dan wordt misschien alles anders

Werkten de Britse staat en de Zionistische organisatie samen om via de Tweede Wereldoorlog de staat Israël te realiseren? – door Martin Vrijland

Rood alarm: miljarden deeltjes vreemd DNA gevonden in flesjes COVID-vaccins – Is DAT genoeg om je van de injectie af te houden?

Check ook de reacties onder dit artikel.