Selecteer een pagina

Als je tegenwoordig naar de alternatieve media kijkt of luistert word je vaak al net zo moedeloos als wanneer je de mainstream media volgt. De analyses zijn wat meer op de hand van de kritiek in de Kamer en moties die wel worden aangenomen, maar tevens genegeerd (zoals die tegen het digitale paspoort). Dan hoor je weer dat de EU het vetorecht niet respecteert als Hongarije op de rem trapt in de miljarden leningen die landen kunnen afsluiten om straks tot wel een biljoen naar het Zelensky afvoerputje te sturen of je wordt overspoeld met ellenlange zinloze Kamerdebatten. Het wordt ons allemaal door de strot geduwd.

Weet u wat ik na ruim tien jaar lang schrijven en vooral na de corona psyop steeds minder kan bevatten? Dat er nog steeds mensen zijn die de politiek serieus nemen. Datzelfde geldt eigenlijk voor de rechtspraak. Ik bedoel: come on! Hoe intelligent moet je zijn om te doorzien dat rechters worden aangesteld door het staatshoofd (de verondersteld koning dus) en dat zij dus voor de macht werken en dus alleen maar beslissingen zullen maken die de macht dienen? Misschien dat er een keer een positieve uitslag volgt voor de buurman die de schutting van die andere buurman te hoog vindt, maar dan hebben we het wel gehad.

En dan komen de alternatieve media weer met David Icke op de proppen. Pieter Stuurman had gisteren een interview met de I’m a lion goedheiligman (die steeds weer hetzelfde verhaal opsteekt), uitgezonden op de website van Café Weltschmertz. Maar man, man, Max, wil je die Pieter alsjeblieft een maand vakantie geven? Hij zit zo nerveus op zijn stoel de laatste tijd dat het echt begint op te vallen! Ik heb gewoon medelijden met de beste! Hij is echt lief hoor, maar hij heeft rust nodig.

Nu David Icke dik bevriend blijkt te zijn met geheim agent pion (MI5/6) Jon Ronson en met vrijmetselaar Brian Rose van London Real (zie deze video) en David keer op keer Alex Jones blijft verdedigen, is het wel duidelijk aan welke kant hij staat. Alex Jones is zo’n overduidelijke shill, dat je wel blind als een paard moet zijn om dat niet te zien (hoewel paarden doorgaans goed zien).

David Icke werd 33 jaar geleden gelanceerd en mocht elk kritisch geluid naar zich toetrekken (net als Alex Jones in de VS) om vervolgens Iconisch gemaakt te worden voor het kritisch geluid en dat schip te doen afzinken. Vertelt hij dan niet de waarheid? Ja, natuurlijk vertelt hij de waarheid. Dat is de bedoeling ook van iconen die als Judasgeit dienen.

Maar goed, even los van dat alles is het best deprimerend te zien hoe veel, toch redelijk kritische mensen, maar niet kunnen doorzien hoe ze bespeeld worden. Ik heb bijvoorbeeld best respect voor hoe kundig de analyses van de Blckbx deskgasten zijn. Zij weten doorgaans haarfijn uit te leggen hoe de misstanden in de tweede kamer en politiek ervoor staan, welke commissies allemaal de plank misslaan en welk beleid er niet klopt, maar hoeveel decennia gaan we het daar nog over hebben?

Thierry Baudet doet het ook leuk met zijn nieuwe show met telkens weer een nieuwe fles wijn van Ralf Dekker, maar als je in Bloemendaal naar de kroeg gaat hoor je dat soort gesprekken ook. Het is allemaal content creatie.

Er verandert niets. Er wordt geklaagd, gediscussieerd, kritiek geleverd langs de zijlijn of zelf in het veld (zoals bij de FvD van Thierry en de nieuwe spreekheld Gideon in de tweede kamer), maar er verandert niets.

Ja, maar de FvD is wel nieuwe scholen aan het oprichten en je hebt bijvoorbeeld ook Bob de Wit die lokale coöperaties opricht.” Dat zijn prachtige initiatieven die ik alleen maar toejuich, maar als het puntje bij paaltje komt drukt het systeemmonster deze zaken gewoon keihard de kop in. Je moet dus eerst het systeemmonster herkennen en het zien voor wat het is: een monster. En dan moet je dat monster onthoofden. En dat lukt alleen als we met z’n allen stoppen naar al dat geouweneel te luisteren, en simpelweg tot actie overgaan. En die actie bestaat uit het niet langer te erkennen van de autoriteit van het monster.

Dat doen we bij degratiegods.nl. En dan blijkt gewoon dat rechtszaken genegeerd kunnen worden, bekeuringen niet langer betaald hoeven worden en belastingen en zorgverzekeringen kunnen worden opgezegd. “Ja, maar hoe moet dat dan als ik ziek word en hoe onderhouden we dan onze prachtige zorgstaat met haar geweldige infrastructuur enzovoort enzovoort?” Als u nog niet doorheeft dat u op de roadmap richting totalitaire onderdrukking zit, dan raad ik u aan onderstaande video te kijken. Ik raad ‘m iedereen aan! Dat gaat over slavernij en hoe die voornamelijk tussen onze oren zit. We kunnen vrij zijn, als we ervoor kiezen!


Larken Rose about Frederick Douglass and modern slavery


Bron:
https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/wordt-u-wel-eens-moedeloos-als-u-het-allemaal-hoort-het-digitale-paspoort-miljarden-naar-oekraine-het-wordt-ons-allemaal-door-de-strot-geduwd/


MUST READ:

Het WEF stelt dat de Bijbel fake news is en dus is de gratie Gods (koningschap, ondertekening wetten) gebaseerd op fake news: u bent vrij! – door Martin Vrijland

Check ook de reacties onder dit artikel.