Selecteer een pagina

Dat Rusland de Donetsk en Loehansk gebieden zou beschermen wisten we al op 21 februari, dus de opdracht, vroeg in de ochtend, van Vladimir Poetin om Oekraïne binnen te vallen was niet zo verrassend. Wat er waar is van alle berichten omtrent die inval weten we niet: klopt het dat Rusland ook via Wit-Rusland de aanval opende, klopt het dat het Tsjernobyl gebied aangevallen wordt, kloppen alle berichten over bombardementen?

Ja, maar de beelden zijn toch echt Vrijland! Ik zou graag een verkorte cursus CGI, 3D video editing willen geven, maar onderstaande video legt het beter uit. Bedrijven als Google, Facebook, Microsoft, Nvidia, Tesla en vele anderen hebben software ontwikkeld die alles zo levensecht kunnen doen lijken, dat u het verschil tussen de realiteit en fictie niet meer ziet. We hebben al jaren green screen en CGI technieken. Alles is mogelijk!

Laten we er eens vanuit gaan dat het allemaal echt gebeurt en dan even kijken naar wat de gevolgen zijn. In vele voorgaande artikelen stelde ik dat men de economie in de VS en Europa wil doen crashen en dat oorlogsdreiging hierin een tool is. Ik legde uit waarom inflatie de wens van de heersende machtsgroep is en liet zien dat Vladimir Poetin gewoon zijn rol speelt in het WEF masterscript. Leest u dat nog eens na als u wilt.

Persoonlijk verwacht ik geen all out war tussen Rusland en de NAVO, omdat het gewenste resultaat niet is dat Rusland uitgeschakeld moet worden. Ik vermoed zelfs dat Rusland de Oekraïense hoofdstad Kiev met rust zal laten en zich zal beperken tot het uitschakelen van enkele wapendepots en door het Westen geleverd materieel, plus het opzetten van een militaire zone rondom Donetsk en Loehansk.

De NAVO zal boos reageren, maar dan vooral middels verklaringen en toespraken. Ik verwacht niet dat er een wereldoorlog komt vanuit dit conflict. Het resultaat is namelijk al geboekt: het alibi voor hyperinflatie en het crashen van de economie ten bate van The Great Reset is geschapen.

Russisch gas zal spoedig niet meer naar Europa stromen en dat is als een strop om de nek van de Europese economie. De gasprijzen gaan enorm pieken en als het Westen weigert olie bij Rusland in te kopen, zal olie duurder worden, omdat de Russische leveranties wegvallen.

Alles gaat dus duurder worden. De roep om sancties vanuit de westerse politiek zal tot (geacteerde) meningsverschillen leiden. Het Verenigd Koninkrijk wil Rusland al uit het internationale betalingsregistratiesysteem SWIFT zetten, maar Duitsland is het hier niet mee eens. Duitsland wordt het hardst geraakt, omdat het voornamelijk van Rusland afhankelijk is waar het gaat om gas. We zullen dus twist en tweestrijd binnen de NAVO gelederen gaan zien en ook dat is gepland.

We gaan dus piek prijsstijgingen zien, beginnende bij olie en gas, om vervolgens op alle fronten tekorten en grote prijsstijgingen te zien. Transport wordt duurder en dus wordt het afleveren van voedsel in uw supermarkt duurder. U gaat de komende weken dus gigantische prijsstijgingen zien op alle fronten. En er zullen tekorten ontstaan en dat draagt weer bij in de spiraal die tot hyperinflatie en chaos in zowel Europa als de VS moet leiden.

Ik roep het al maanden en voorspelde het nadrukkelijk op 30 december 2021 in mijn nieuwjaar voorspelling.

We zijn getuige van een masterscript en alle WEF Young Global Leaders marionetten spelen hun rol. In dat masterscript voorspelde ik de ondergang van de Amerikaanse hegemonie over de wereld via de NAVO en de dollar, burgeroorlog en chaos in de VS, chaos in Europa en een sterke arm die de rust moet komen herstellen.

Die sterke arm zal het financiële systeem resetten en ‘Ordo ab Chao’ scheppen. Het spanningsveld rondom Oekraïne is gepland en maakt onderdeel uit van het Great Reset plan.

Dit is geen oorlog om land, het is een oorlog die u en ik moet raken: een oorlog tegen de westerse bevolking, die via tekorten, hyperinflatie en chaos op de knieën gebracht moet worden om een reset richting een technocratisch communistisch totalitair regiem te aanvaarden. Build Back Better needs distruction first.

De derde wereldoorlog zal draaien om Jeruzalem en zal plaatsvinden tussen een islamitische grootmacht en de restanten van het Amerikaanse zionistische rijk. Dat laat dus nog even op zich wachten.

Mijn voorspelling is en blijf dat Israël orde op zaken zal gaan stellen als de VS in elkaar stort (dit jaar nog) en dat Turkije de sterke arm is die in Europa de macht grijpt en orde op zaken komt stellen. Rusland kan toekijken hoe Europa en de VS ineenstorten. Het is allemaal volgens het masterscript draaiboek van de WEF Young Global Leaders onder leiding van (Rothschild) Klaus Schwab.

Wij kunnen dat masterscript stoppen door nu al niet langer onze autoriteit aan het systeem te geven en ons voor te bereiden op de komende chaos.


Next-Gen Graphics FINALLY Arrive [Unreal Engine 5]


Bron:
https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/russische-invasie-oekraine-belangrijkste-resultaat-de-geplande-hyperinflatie-door-tekorten/


MUST READS:

Ernst Kuipers en het falende beddenbezettingssoftwaresysteem: wat is belangrijker de belangenverstrengeling of maatwerkcijfers voor de coronahoax? – door Martin Vrijland

Waarom inflatie bewust gecreëerd wordt (gemaskeerd achter zelfgeschapen tekorten) om meer geld van de bevolking te stelen

De Canadese revolutie is besmettelijk en lijkt niet te stoppen, en/of is er een adder onder het gras?

Alle benodigde ingrediënten voor de ‘perfect financial storm’ zijn aanwezig

COVID zwendel valt uit elkaar; het is voorbij

Vond u 2020 en 2021 ook zo vervelend? Wat kunnen we voor 2022 verwachten? – Voorspelling door Martin Vrijland

Wereldwijde schuldenbubbel en menselijke bubbel

Check ook de reacties onder dit artikel.