Selecteer een pagina

In september zagen we al dat Mark Rutte een uitzondering maakte op de “corona maatregelen” voor kerkgenootschappen. In zijn algemeenheid is mijn advies dat u schijt moet hebben aan de maatregelen van een overheid die aangesteld is door een koning die zegt bij de (niet te bewijzen) gratie God’s te regeren (dus eigenlijk kunt u alle boetes en alle maatregelen afwijzen onder het mom van “ik wijs uw autoriteit af“) maar als u dan toch binnen de kadertjes van de wet wilt blijven: start dan een kerkgenootschap.

Al eerder liep ik met het idee rond om u dit te adviseren, maar het leek me iets wat toch weer door velen weggewuifd zou worden, omdat mensen doorgaans niet creatief durven te zijn en te bang zijn om buiten de kaders te denken. Totdat ik vanochtend zag dat een Engelse tequila bar met hetzelfde idee op de proppen kwam en het ook nog eens feitelijk uitvoerde: zie hier.

Lees hier meer…


MUST READ!

Het SARS-CoV-2-virus is nooit bewezen