Selecteer een pagina

Das wat we willen mensen, aldus kunnen we al leven. Daarom wil ik een ieder bedanken die de Coronavoorschriften, tegen alle oordelen vanuit de omgeving in, niet volgt en nog altijd met open tronie door het leven gaat. Velen ontwaakten vragen zich af wat ze tegen de dictatuur kunnen doen. Het naakte gelaat staat wat mij betreft voor een stil en tegelijk luid signaal naar alle maskerdragers, ordehandhavers en wetgevers; een krachtig teken dat niet per se iets gedaan moet worden maar de maskerade nalaten reeds volwaardig statement in deze is.

Ook bedank ik hier graag mijn lezers. Zij die de volgknop ingedrukt hebben en zij die reageren tonen actief hun waardering; dit inspireert en voelt als steun voor de goede zaak. Ook de anonieme bezoekers die de statistieken van deze site doen rijzen ontvangen hier mijn dank; het feit dat ze me lezen betekent dat hun intentie meebeweegt met wat ik schrijf en zulk een intentie komt alle wezens door de ether heen ten goede.

Facebook kan omgedoopt worden tot Maskbook. Het regime aldaar rechtvaardigt dit. Ze zijn daar bereid je berichtgeving die hen onwelgevallig is door te spelen naar de verschillende (verschillend?) overheden die je dan tot de orde komen roepen en bij verzet je inrekenen. ´Mensen tot elkaar brengen´ of zoiets was de slogan van Facebook; er werd niet bij verteld dat dit achter de tralies is. De foto hier geplaatst maakte ik, als lomograaf onderhands uit de losse pols, van een paspop die staat voor de pui van een slager in Clonakilty. Wonderwel gelukt naar mijn smaak. Toen de smoeldoekwaanzin hier zijn intrede deed had dezelfde slager de euvele moed gehad de negroïde butler die immer voor zijn shop stond van een heus gasmasker te voorzien. Toen ik dit constateerde had ik helaas geen camera bij me, de dag erop wel maar toen was het masker verwijderd, waarschijnlijk na een stevige dosis kritiek uit zijn omgeving. Nog wat later was de kleine zwarte butler ook verdwenen, waarbij we onwillekeurig aan Black Lives Matter moeten denken.

Robert Jensen had van meerdere kijkers het verzoek gehad maskers te gaan verkopen met protesttekst. Hoe gek wil je het hebben? Protesteren terwijl je toegeeft aan wat gevraagd wordt? Ik zag het ook op demonstraties. Blijf dan maar thuis.

Groot nadeel van het masker vind ik dat je bij een snotneus je neus niet kunt snuiten. Of dragen mensen het masker om de snotneus juist te verbergen, zodat ze niet naar een concentratiekamp hoeven? Dat kan ook natuurlijk. Mijn moeder noemde me in mijn jonge jaren wel eens een vervelende snotneus. Dit klinkt deze dagen opeens zo anders.

Ik lag deze week wat te doezelen op de bank toen ik opeens een ingeving had. Ik dacht aan de sjablonen die ik had gemaakt om met spuitbussen wat ontwaakte teksten in de omgeving af te leveren. Ik dacht aan de flyers die ik in brievenbussen had gestopt, de stickers die ik op geldautomaten had achtergelaten. Wat kon ik nog meer doen? Opeens hoorde ik een lied van Pink Floyd (niet te verwarren met George die niet kon ademen) en ik dacht: die ga ik spelen op gitaar en zingen voor de plaatselijke supermarkt als de gemaskerden in en uit lopen; Karin mag dan mijn camerawoman zijn: ¨Breathe, breathe in the air!¨

Ik weet deze dagen vaak niet goed of iets serieus is bedoeld of als grap, zo bizar is de wereld geworden. Een dametje kwam vandaag met ademnood bij Karin in de winkel en Karin zei: doe je masker af. Ze bedankte Karin voor het goede advies. Beseffen mensen dit soort elementaire zintuigelijk zaken al niet meer? De fluoride heeft in Ierland zijn werk goed gedaan. En dan lees ik op Twitter dat Trump gezegd zou hebben dat het inhaleren van zuurstof een goed idee is als je niet sterven wilt. Wetenschappers zeiden dat hier geen bewijs voor te leveren is.

Verontwaardiging over maskergebruik is in zichzelf ziekmakend als ongeveer iedereen er een draagt. Gelukkig heb ik geen moeite met weinig mensen zien en wie ik zie verbergen hun snuiten niet. Wat me doet denken: dat masker past goed bij de invoering van de Islam in een land. Als je vooruitstrevend wilt zijn, koop dan een burkini.

Als de Coronahoax is doorgeprikt, reken dan maar op UFO´s en ik vermoed dat daarna Jezus Christus als hologram aan de hemel zal verschijnen. Er zitten heel wat spullen in de toverdoos van de elite, das wel zeker. Maskers zullen, voor de zekerheid, door velen gedragen blijven worden, maar Jezus zal zonder masker verschijnen, want zonder baard wordt Hij niet herkend.

Overigens ben ik van mening dat ware Unidentified Flying Objects onze gedachten zijn. Probeer er één te vangen en weg is ie. Dit houdt meteen een verlichtend advies in voor mensen die met een obsessie zitten en niet van die gedachte afkomen: hou de gedachte opzettelijk vast en zie dat dit niet lukt.

Hoorde afgelopen dag dat een politicus uit een of andere bananenrepubliek aan alle kunstenaars heeft geadviseerd een ander beroep te kiezen. Fantastisch, niet? Alles dat lijkt op natuur, creativiteit, schoonheid en vreugde moet de laan uit. Louter de lust van powergame mag prevaleren. Gaat niet gebeuren.

Dus denk niet mensen, dat we tegen het kwaad moeten strijden. You become what you meditate on, en zo willen die satanistische gasten dat. Trap er niet in. Kies natuur, kunst, schoonheid en vreugde. Je zal altijd zien dat het ze in paniek brengt. Ze kunnen er niet mee omgaan. Het zijn losers.

Alles dat niet origineel is, dit durf ik rustig te zeggen, is deel van de matrix van de satanisten op de een of andere manier. Wees origineel and already happy. Dank!

https://bodemlozebeeldentuin.wordpress.com/

.