Selecteer een pagina

Overheden en mainstream media zijn hysterisch bezig om de corona angst in leven te houden tot de volgende griep epidemie waardoor ze weer doden kunnen scoren. 

CEO’s van farmaceutische bedrijven verdienen nu al godsvermogens voor vaccins die nog moeten komen en waarvan wij volgens Bill Gates de bijwerkingen maar moeten accepteren.

Wat er nu rondom ons gebeurt met al die opnieuw strengere coronamaatregelen heeft natuurlijk niets te maken met volksgezondheid, maar alles met hysterische pogingen om de angst voor het virus lang genoeg levend te houden totdat ze weer een nieuwe lading griepdoden hebben.

En dat valt allemaal nog niet mee, zelfs niet bij een totaal gehypnotiseerde bevolking, want de ziekenhuizen zijn leeg en de begrafenisondernemers zijn duimen aan het draaien.

Ondertussen gaan de krankzinnigheden rondom de coronahype door en vandaag een aantal voorbeelden daarvan.

Via een lezer kregen wij een video opgestuurd, waarin iemand een heel bizarre ontdekking doet. In Groot Brittannië worden coronatests beschikbaar gesteld via een bedrijf dat Ipsos MORI heet. Ipsos is een multinational, gevestigd in Parijs en is actief in minimaal 87 landen als met marktonderzoek.

In Groot Brittannië heet het bedrijf Ipsos MORI omdat het in 2005 deze onderneming overnam. MORI (Market and Opinion Research International) is in 1969 opgericht. 

Echter, nu bestaat het Engelse bedrijf uit twee Latijnse woorden, namelijk Ipsos en Mori. Als je deze door Google vertaal haalt, dan krijg je: zij gaan dood. Bizar toeval of voorkennis?

Ipsos MORI = ZIJ GAAN DOOD . dit is voor degenen die de prik gaan halen. Dit is voor de iedereen

Het is niet alleen Doutzen Kroes die nu onder vuur ligt vanwege de kritische vragen die zij stelde, het is nu ook Formule-1 coureur Lewis Hamilton die de wind van voren krijgt.

Lewis Hamilton krijgt geregeld de handen op elkaar vanwege zijn maatschappelijke betrokkenheid, maar lijkt het nu te hebben verbruid bij een gedeelte van zijn fans. Na een post op sociale media met betrekking tot Bill Gates krijgt de Formule 1-coureur van alle kanten kritiek.

Hamilton deelde maandagochtend via een Instagram een bericht van internetpersoonlijkheid King Bach, waarin een interview met Bill Gates werd gedeeld, met als begeleidende tekst: „Ik weet nog wanneer ik mijn eerste leugen vertelde.”

Met 18,3 miljoen volgers komt een dergelijk bericht behoorlijk hard aan, en is uiteraard niemand blij dat er eindelijk een bekend iemand Bill Gates een beetje probeert te ontmaskeren. En dan is het hilarisch om te zien wat er als reden wordt gegeven.

Hamilton, een groot promoter van Black Lives Matter, heeft maar liefst 18,3 miljoen volgers op Instagram. Velen van hen reageren vol ongeloof op het bericht van de Mercedes-rijder en wijzen hem op zijn invloed als bekend persoon. Zij vinden dat de Brit angst zaait voor een eventueel vaccin, terwijl dat juist het coronavirus uit de wereld kan helpen en herinneren hem eraan dat er momenteel geen bewijzen zijn omtrent de geruchten over de chips.

Als Bill Gates wordt ontmaskerd voor wie hij is en zijn werkelijke doelstelling, dan is daarmee ook tegelijk het vaccin ontmaskerd, want Gates = vaccin. En dan de zin: er zijn momenteel geen bewijzen voor een microchip. Misschien volgende week dus wel?

Het volgende stukje interview dat de Amerikaanse zender CBS had met Bill Gates is genoeg om je de koude rillingen over de rug te doen lopen. De dame die het interview doet confronteert Bill met het feit dat bij het vaccin van het farmaceutisch bedrijf Moderna bleek dat 80 procent van de vrijwilligers die een tweede dosis kreeg toegediend, behoorlijk last had van bijwerkingen. 

En dan kijk hoe erop reageert. Kijk vooral in het begin hoe hij wurmt, draait, niet uit zijn woorden kan komen en het uiteindelijk afdoet als iets wat er nu eenmaal bij hoort. Dat hij hoopt en verwacht dat dit op termijn zal verbeteren en vervolgens schuift hij alles af op het Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) als de waakhond die er wel voor zal zorgen dat alles in goede banen wordt geleid.

De bekende Britse journalist Neil Clark schreef onder andere dat als iemand jou probeert onderuit te halen als een complotdenker met een aluhoedje of een platte aarde gelover, omdat je heel goede en legitieme redenen hebt om je zorgen te maken over een in alle haast erdoor gedramd vaccin en haar bijwerkingen, stuur hen de volgende videoclip.

En wederom zijn het de ouderen die zich blij kunnen maken met de extra hoge doseringen, waardoor we straks zeker weten dat het probleem van de vergrijzing niet meer bestaat op deze planeet.

Voorlopig zijn de enigen die echt profiteren van een vaccina de grote farmaceutische bedrijven die niet alleen miljarden tot hun beschikking krijgen om allerlei vaccins te maken, ook de mensen die dit soort bedrijven leiden, zijn druk bezig met zakkenvullen.

Volgens een onlangs verschenen rapport in de New York Times zijn de CEO’s en andere insiders van zo’n 11 farmaceutische bedrijven al een miljard dollar rijker geworden door de verkoop van hun sterk gestegen aandelen.

En tot slot enkele (licht verminkte) afbeeldingen die we kregen opgestuurd door een lezer en laten zien hoe krankzinnig wij bezig zijn met mondkapjes en dat het duidelijk is dat dit alles niets met gezondheid te maken kan hebben.


Bron:
https://niburu.co/37-artikelen/wereld/15371-nog-veel-meer-corona-krankzinnigheden


Debunking Germ Theory – Louis Pasteur Admitted He Was Wrong


The Only Way to Get a Virus is to be Injected With it – Aajonus Vonderplanitz