Selecteer een pagina

Ons land valt zo langzamerhand in de categorie “bananenrepubliek” als het op onafhankelijke rechtsspraak aan komt.

Zo wordt nu via buitenlandse bronnen bekend dat de rechters in de MH17 zaak bewust bewijsmateriaal volledig negeren.

Vroeger keken mensen op tegen een rechtbank en de rechters die daar een onafhankelijk oordeel velden over gepleegde misdaden in het land.

Tegenwoordig is dat niet meer zo. Nu is de rechtbank een soort verlengstuk geworden van de psychopaten in Den Haag en laten zich voor ieder gewenst karretje spannen. Een kind van drie met redelijk werkende hersenen heeft zo langzamerhand in de gaten dat vlucht MH17 niet door de Russen uit de lucht is geschoten, maar door Oekraïne.

Desondanks wordt er een komedie opgevoerd die een rechtszaak wordt genoemd en daar moeten ze nu dermate grove maatregelen nemen om de waarheid onder het tapijt te vegen, dat de naam van de Nederlandse rechtstaat inmiddels volledig kapot is gemaakt.

Je krijgt dan bijvoorbeeld in Amerika koppen zoals de volgende:

De timing van de MH17 rechtszaak is natuurlijk perfect, want met al die coronaperikelen en zorgen over of we nu wel of niet met vakantie kunnen, verdwijnt deze geheel naar de achtergrond. Maar, bij mensen die wel deze zaak nauwgelet volgen, valt op dat bepaald bewijsmateriaal vakkundig door de rechtbank aan de kant wordt geschoven.

Al direct na de ramp was duidelijk dat er zich minimaal één gevechtsvliegtuig van Oekraïne in de buurt van MH17 bevond. Het waren niet alleen de Russen die radarbeelden toonden waarop dit vliegtuig te zienwas; het waren vooral de getuigen die allemaal stuk voor stuk vertelden dat ze meerdere straaljagers in de lucht hadden gezien. Hierna een klein stukje met getuigen uit een eerder artikel:

Het volgende is voor het JIT. En nee, geen dank, graag gedaan.

MH17 – There Were Fighter Jets in the Sky

En deze jongens:

MH17 Witness: There Were Two Jets in the Sky (Eng subs)

En dit verslag dat we al eerder publiceerden:

MH17 Site – Over 5 Months Later – Bones Found, Wreckage Removed (Subs)

En deze getuigen, gefilmd door de BBC direct na de ramp, wat weer snel offline werd gehaald.

Deleted BBC Russia MH17 report about ‘Ukrainian military jets’ (Eng Subs)

En zo zijn er nog talloze. Mensen die allemaal hebben gezien dat er meerdere vliegtuigen in de lucht waren, die schoten hoorden en die stuk voor stuk door het onderzoeksteam volkomen zijn genegeerd.

Het volgende stukje tekst is afkomstig van de website van het OM (Openbaar Ministerie) en laat een deel van een getapt gesprek zien van Dubinsky, één van de verdachten. Hieruit wordt duidelijk dat de Boeing is neergeschoten door een Sushka, een gevechtsvliegtuig van Oekraïne.

Het is je niet kwalijk te nemen dat je de grote koppen in de media hebt gemist, want die zijn er uiteraard niet geweest. Nu wordt via media in het buitenland bekendgemaakt dat de rechtbank weigert om te kijken naar Russisch bewijsmateriaal, maar daarnaast is er nog iets heel opzienbarends.

Er wordt nog een stuk cruciaal bewijsmateriaal door de rechtbank onder het tapijt geveegd. Uit het Nederlandse onderzoeksrapport uit 2015 blijkt iets heel bijzonders.

Ten tijde van de ramp werd het vliegtuig bestuurd door de First Officer. Tijdens de lijkschouwing bleek dat de linkerbovenkant van zijn lichaam was doorzeefd met 120 objecten (fragmenten van metaal). Niet duidelijk is of de First Officer in de stoel van de gezagvoerder zat of niet. Deze zit normaal gesproken links en de First Officer/co-piloot rechts.

Feit is echter dat de cockpit vanaf de linkerkant doorzeefd is met kogels, zoals wij eerder schreven en zoals te zien op het volgende plaatje.

Volgens journalist Eric Zuesse zijn de passages in het rapport waar wordt gesproken over de 120 metaalfragmenten in het linker bovenlichaam van de First Officer die het vliegtuig ten tijde van de ramp bestuurde, diep verborgen in sub clausules en zodanig weggemoffeld dat het bijna niet opvalt. Uiteraard wordt ook bovenstaande volledig genegeerd door de rechtbank.

Alleen dit feit is al meer dan voldoende om aan te tonen dat de Boeing werd beschoten door een gevechtsvliegtuig.

Waarmee we dan de bizarre situatie hebben dat ze niet alleen bewijs van Rusland moedwillig negeren, maar ook dat van henzelf. 

En zo kan het dat de bananenrepubliek Nederland over de gehele wereld bekendstaat als het land met een volkomen corrupt rechtssysteem, terwijl de bevolking hier nog steeds denkt dat Poetin verantwoordelijk is voor het neerhalen van de Boeing.

Of de rechtbank bij het volgende misschien een vergissing heeft gemaakt is niet helemaal duidelijk, want echt onderzoek kunnen we niet gebruiken, want dan komt misschien per ongeluk die onderste steen boven.

OM vond onderste steen na 2016 niet meer interessant Asjemenou. Opvallend citaat uit het officiële verslag van de MH17-rechtbankzitting van afgelopen vrijdag. Komt ie. “Een herhaald verzoek aan de Verenigde Staten naar de satellietbeelden waarop de lancering van een BUK-raket te zien zou zijn, wordt ook gedaan. De rechtbank heeft geconstateerd dat het laatste verzoek om die beelden te krijgen in 2016 gedaan is. Een nieuwe poging is gewenst ook omdat het onderzoek ter zitting is begonnen.” Een nieuwe poging is dus gewenst. Zeg dat wel, rechtbank. Drie jaar maanden dagen (DAGEN) na de aanslag zei toenmalig Secretary of State Kerry dat de Amerikanen beelden hadden: “we saw the trajectory, we saw the hit”. En al MEER DAN VIJF JAAR LANG willen ze die niet geven. De Nederlandse regering steekt ondertussen geen poot uit om deze onderste steen boven te krijgen.

Wij schreven veel artikelen over de MH17 doofpot en in relatie tot al het bovenstaande is deze publicatie heel relevant.

Bron:
https://niburu.co/binnenland/15306-nederlandse-rechtstaat-in-buitenland-afgemaakt-als-volledig-corrupt