Selecteer een pagina

Hoe de “corona-miljarden” verdeeld worden.

Onderdeel van “Event 201” (ook wel: corona pandemie genoemd) is het binnenhalen van grote financiële voordelen door staten en het bankwezen. Met name deze laatste is gebaat bij crisis en economische schade, waardoor kleinere banken kunnen worden opgeslokt en gigantische leningen aan staten kunnen worden gegeven.

In het geval EU loopt dat over het centrale Politbureau, de Europese Commissie, die ergens garanties zal moeten halen. Zelf kan die Commissie niets, maar de lidstaten hebben de Commissie bevoegdheden gegeven om goedschiks of kwaadschiks honderden miljarden aan leningen tye garanderen door staten en pensioenfondsen als onderpand te geven. De constructies worden in elkaar gezet door Black Rock, het Rothschild vehikel in Brussel, die er zelf ook weer miljarden aan verdient.

Nu weet u weer waar u voor werkt en waarom er 85% van uw inkomen aan belastingen, premies, licenties en boetes wordt afgeroomd. Voor het nut van het algemeen, in uw eigen belang ook.

Hoe die koek moet worden verdeeld, daar gaan we helaas zelf niet over. Je bent het kwijt en je zult nooit weten waar het aan wordt uitgegeven.

Nu zijn er dus landen als Italië en Spanje, die zwaar zijn “getroffen” door de pandemie die er nooit was. Deze zogenaamde pandemie veroorzaakt door een test, met als resultaat COVID-19 op de overlijdensakte, is deel van een grote operatie die de wereld in een permanente staat van vrede moet brengen, echter zonder dat u daar nog deelgenoot van bent. Tenzij u de TV het raam uitdondert, zelf weer begint te denken en u niet laat vaccineren/chippen/tracken door een stel psychopaten, die denken dat ze door de goden zijn aangesteld om de laatste 10% hersencapaciteit van het hybride slavenvolk naar 1% te muteren. Maar voorlopig wordt hen nog niets in de weg gelegd, dat moeten we wel vaststellen.

De hoop is nu nota bene gevestigd op de bij gelegenheid vroeg-dementerende pathetische leugenaar Mark Rutte. Hij verkoopt leugens en als die op zijn, heeft hij er geen herinnering meer aan. Die Rutte dus.

Ja, zo gek is het al, zelfs Duitsers stellen vertrouwen in ’s mans fabelachtige onderhandelingskunsten. Met als standaard resultaat dat men in Brussel linksom of rechtsom altijd haar zin nog heeft gekregen. Ondanks zijn zo nu en dan opspelende dementie, heeft hij door “lekker te lullen” blijkbaar nog krediet over. In de EU ministerraad wordt over die corona miljarden en wie wat moet betalen zwaar onderhandeld, zegt men. Eurofielen in den lande maken het ook niet makkelijker door te beweren dat Nederland reddeloos is verloren als we geen miljarden doneren aan de zwaar door de verkoudheidstesten getroffen landen.

De grote ontvanger van die miljarden is Italië. Daar is volgens Italiaanse artsen en virologen niemand aan COVID-19 overleden. Toch meent men recht te hebben op donaties van de Noordelijke EU-staten als Duitsland en Nederland. Over België hoor je nooit wat, die ontspringen consequent de dans door het de helft van de tijd zonder “regering” te doen. Voor de Britten is de eerste Brexit-winst binnen, want die “mogen” niet meer meepraten, als voormalig netto-betaler. Maar nu het Verenigd Koninkrijk is weggevallen als netto-betaler, kunt u wel uitrekenen wat dat betekent voor de overige netto-betalers in de EU. Per hoofd van de bevolking is Nederland de grootste netto betaler aan de EU. Het gepruttel is dan altijd, dat we “er dan ook heel wat voor terug krijgen”, een uitspraak die wij hier nimmer gaan begrijpen. Netto is geen bruto.

Bovenstaand staatje maakt ook duidelijk dat Nederland en Italië in feite Polen meer dan € 11 miljard per jaar betalen. Waarom? Welnu, dat is voornamelijk omdat ze dan nog goedkoper kunnen produceren. dat betekent dan ook dat wij onszelf uit de markt prijzen en steeds duurder worden. Bovendien werkt Polen niet met de Euro, een ongekend privilege voor de grootste netto ontvanger.

De bevolking heeft daarover niets in te brengen, anders dan wat gemopper in de marge. Dat gemopper bestaat onder anderen uit het ventileren van jaloezie jegens een land als Italië, waar de Noorderlingen zo graag op vakantie gaan. Alleen al om de eetgewoonten, want Italianen worden zeer oud, omdat ze relatief veel gezonder en veelzijdiger kunnen eten dat de aardappeleters van Van Gogh.

Enkele vergelijkende cijfers.

Duitsland heeft een BNP van bijna 4,2 biljoen euro, Nederland 924 miljard euro en Italië 2,3 biljoen euro. De goudreserves van Duitsland belopen 3400 ton (€ 155 miljard), Nederland ruim 600 ton (€ 28 miljard) en Italië ruim 2500 ton (€ 113 miljard). De Italianen gaan in de praktijk met met 60,4 jaar met pensioen, de Nederlanders met 61,7 jaar en de Duitsers met 61,6 jaar. De arbeidsparticipatie van de Italiaan komt niet verder dan 57,9%, maar van de Nederlanders is 77,2% en die van de Duitsers 71,7%. In Italië wordt op 65-jarige leeftijd voor mannen AOW uitgekeerd, voor vrouwen op 60-jarige leeftijd. In Duitsland krijgt men AOW als men 67 is, in Nederland varieert het van 66 tot en met 71 jaar.

Wat nu volgt wordt doorgaans aan onze kennis onttrokken, omdat het schrijnend wordt. Een Italiaan ontvangt maandelijks gemiddeld € 2409,- staatspensioen, een Duitser € 812,- en de Nederlander € 893,-. Dus in Italië gaan ze eerder met pensioen, werkt 40% van de arbeidskrachten niet en toucheren tot het 3-voudige staatspensioen? Met een staatsschuld van 130% van BNP en die afspraken uit het verleden (60%) allang voorbij zijn, moet men zich afvragen wat een land als Nederland nog in de onwettige EU heeft te zoeken, behalve haar financiële ondergang?

Duitsers en in mindere mate Nederlanders buffelen een leven lang om een Italiaan en de Spanjaard een lange oude dag te bezorgen, met een inkomen welke die van de werkende zelfs overschrijdt. Frankrijk, Spanje en Italië zuigen de rest van de EU leeg, we zien het onder onze ogen gebeuren, maar doen er niets aan.

De loopjongen van Kabinet-69 beweert dat de stemming tijdens de EU ministerraad om te snijden was, omdat Nederland zo zijn eisen stelt.

We willen er om wedden, dat binnenkort de sfeer is opgeklaard, omdat Nederland bij monde van Rutte 100% aan de eisen van de EU commissie en Italië toegeeft. Met een diepe buiging, klaar voor de volgende beurt.

Hoe langer wij in de EU blijven, hoe beroerder het wordt.

Hoe eerder de Noord Europese Unie er komt, hoe beter het is. Want in Brussel weten ze namelijk donders goed, dat er in de Nederlandse pensioenfondsen een waarde van 2 biljoen euro is geaccumuleerd. Een vetpot van jewelste, te mooi om te laten lopen. Rutte c.s gaat daar uit snoepen, reken maar.

De reden daarvan is precies dezelfde als de reden waarom Nederland tijdens het kabinet Kok de helft van de goudreserve heeft ingeruild voor waardeloos papier. Na lang duwen en trekken is dat jaren later door Jan Kees de Jager uitgelegd als volgt: “Onze voorraad was niet in lijn met de IMF regels….”

Zo gaat het ook, als we niet op tijd uitstappen, met een terloopse mededeling van de leugenaar van dienst: “De pensioenpotten liggen niet in lijn met die van Italië, Spanje en Frankrijk”.

https://www.indexmundi.com/map/?v=65&r=eu&l=nl

http://usfunds.com/investor-library/frank-talk/top-10-countries-with-largest-gold-reserves/


Bron:
https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/07/19/hoe-wij-voor-de-zoveelste-keer-worden-voorgelogen-opgelicht-en-kaalgeplukt-met-de-groeten-van-rutte-c-s/