Selecteer een pagina

Hugo het jongetje mag baasje spelen en zie: hij gaat meteen naast zijn puntschoentjes lopen. Verwierp een kamervoorstel betreffende hydroxychloroquine (HCQ) vanuit een persoonlijk aangemeten autoriteit en sprak daarbij van kwakzalverij. Ik heb veel gehoord over de Vereniging Tegen Kwakzalverij in het verleden. Die gasten wijzen alles af dat natuurlijk is en zijn vanzelfsprekend voor wat de farmacie zoal in ons wil proppen. Nu is HCQ ook afkomstig van de farmacie, maar tis te goedkoop en dient geen verdienmodel zoals een giftig vaccin met gemalen babietjes en zware metalen erin die de mens op DNA/RNA-niveau te grazen neemt. Kabouter Hugo tekende het contact voor een ongetest vaccin voor een schilderij van Auschwitz en ten gunste van het bedrijf waarin zijn broer belangen heeft. Als schaamteloosheid een nieuwe naam zou moeten krijgen dan koos ik voor Bordeelslippertje Hugo.

Bloothoofd Grapperhaus is ook zo´n lekkertje. Noemt velen asociaal en geeft dan een feestje zonder de regels die hij dicteert in acht te nemen. Hij noemde het een foutje, alsof het om een moment van onachtzaamheid ging, maar al zijn bezoekers hadden schijt aan Corona. En terecht. Maar sta dan niet later achter een lezenaar vals te janken. Gatverdamme, als er een Grammy voor ondermaats acteerwerk bestond dan moest deze zeker naar Kale Knikker gaan. Die het politiewerk roemt nadat Romeo´s, politieagenten in burger, uit busjes waren gesprongen om even op vreedzame demonstranten in te meppen. Meerdere filmpjes van meerdere demonstraties van gezien. Maar Bloothoofd niet, die kijkt alleen tv, ontkent het fascisme waar hij voor staat en roemt dan zijn manschappen.

Rutte, ach ja, teveel Walt Disney gekeken. Liegen mag maar je ziet het aan zijn neus. Zit volledig in de knel, gelijk de hiervoor besproken clowns. Ze kunnen niet fatsoenlijk meer over straat. Rutte op een fietsje naar het Binnenhof, das wel verleden tijd. En dan hebben we nog Sigrid Kaag, mijn goedheid, die noemt George Soros een filantroop! Maar oké, ze is geen vrouw, koud in een poging tot rationaliteit en voelt zaken bepaald niet fijntjes aan. Maar hé, ik stop ermee, ik heb helemaal geen zin om langer over de politieke oplichtersbende te spreken.

Volgende week zondag is hier in Cork een demonstratie. Gaan Karin en ik met twee vrienden heen, als we het weten te bereiken en de verhevigde lockdown ons niet voortijds stopt. Zag vandaag enkele filmpjes van vechtpartijen tussen demonstrerende Ieren en Antifa. Kan gezellig worden. Één van de filmpjes was wel lekker om te zien. Je zag Antifa-leden dreigend op demonstranten afgaan toen ze opeens de verrassing van hun leven kregen: de voorhoede van de demonstranten week opeens niet langer terug, nam het initiatief over en volleerde vechters, mogelijk uit de school van MMA-fighter Conor McGregor, gaven de uitdagers er kundig en hardhandig van langs. Natuurlijk ben ik pacifist, maar niet als er gevochten moet worden.

De onnoemelijke stompzinnigheid van bekende Nederlanders is overweldigend. Ik ga geen voorbeelden geven, zet je radio of tv maar aan en de voorbeelden worden je voorgeschoteld. Ik zet geen radio of tv aan maar soms ontkom je er niet aan wat ervan te horen op het internet. Die gasten denken dat ze iemand zijn omdat ze in vroeger dagen door de ether via radiogolven huiskamers binnenkomen mochten. Ze snappen werkelijk niet waarvoor ze deze dagen worden ingezet. Ze hechten meer aan publieke opinie dan aan integriteit. Ze schijten in hun eigen nest, let maar op. Hollywood is al verdwenen. Immers, acteren doet tegenwoordig ongeveer iedereen en de Gouden Kalven zijn op. Gestorven aan Covid-19.

Af en toe voel ik een diepe intuïtie, dat vrij waarnemen het feitelijk al volstrekt gewonnen heeft van de waan, alleen de consequenties vragen nog tijd en verdieping van de crisis. Het lijkt wel een estafetteloop van halfgare en overkookte schapen die elkaar het stokje van de waan doorgeven. Doodlopers.

En dan al die gesprekken over de ´crisis´. Mensen die ik eens nog wel wist te waarderen zitten nu te neuzelen over de kleinste details terwijl de wereld wordt opgerold. Tis klagen over een kapotte deur als je gehele huis wordt gebombardeerd. Zeiken over aerosolen terwijl je gif binnen krijgt via lucht, water, voedsel en je geen moer van virussen begrijpt. Een virus valt niemand aan, een virus verschoont het lijf en wordt je alleen fataal als je gezondheid al teveel is aangedaan door ouderdom, andere ziekten of een slechte levenswijze. Maar daar hebben we het niet over, nee, we vragen ons af hoe lang we nog thuis moeten zitten voordat er een goed vaccin is. Er zal nooit een goed vaccin komen omdat de aandoening niet bestaat.

Er zijn mensen die weten dat het Coronabeleid wereldwijd op oplichting berust en toch een masker opdoen. Ze willen niet buiten de boot vallen. Nou, dan blijf je lekker bij de kudde, gezellig met zijn allen naar de prik van filantroop Bill Gates die al ontelbare moorden en verminkten op zijn conto heeft staan. Mensen lijken al teveel zombie om nog iets te willen onderzoeken.

Ik heb het nog niet over 5G gehad. Kijk eens op Ookla´s 5G-map, dan zie je dat waar 5G is uitgerold ook de uitbraken van ´Covid-19´ plaatsvinden. Een griepje met wat 5G straling en je komt IC-bedden tekort. Maar we kwamen geen IC-bedden tekort, ondanks al deze vuiligheid. Noem me conspiracydenker of aluhoedje als je wilt, ik voel me goed in het kennen van de feiten en aluminium werkt prima. Maar niet in de spuit van Gates die onvruchtbaarheid een groot goed acht.

Mensen die nu nog lezen raad ik aan: doe jezelf een plezier, neem het Circus van Venijn als een feit en beantwoord dit met gepaste maatregelen. Zorg voor een goed immuunsysteem. Dit betekent eenvoudig: leef natuurlijk, vind je ontspanning ongeacht wat de clowns van bedrog je ook voorspiegelen.

Tegen vuile lucht kun je weinig doen zou je zeggen, maar er bestaat de Nano-emmer die alle troep uit je lijf haalt.

Tegen vuil kraanwater bestaan goede filters.

Tegen vuil eten bestaat het simpel advies: niet nemen. Ik ken het geluk met Karin te leven die in deze weet wat verantwoord is.

Tegen 5G-straling bestaan verschillende opties, waaronder leven in een gebied met een minimum ervan, bijvoorbeeld in bergdallen. Maar Elon Musk heeft al spul de ruimte in gezonden die je sowieso weet te bereiken, dan komen de andere mogelijkheden aan de orde.

Kan nog wel even doorgaan maar dit is geen gezondheidslecture. Wie goed advies wil kan hier reageren; Karin en ik werken aan een tekst die al deze zaken ondervangen. Persoonlijke consulten met Karin zijn binnenkort online mogelijk.

Tot besluit beste mensen: virussen zijn onze vrienden, overheden niet.

Wees Bron!

https://bodemlozebeeldentuin.wordpress.com/

.