Selecteer een pagina

Vertellen wat er niet deugt aan de politiek is doen alsof de politiek bedoeld zou zijn om te deugen. Dat is vanzelfsprekend niet zo. Politiek gaat om macht, en macht wil zichzelf behouden, niet weggeven.

Dus ik ben erg blij met de boeren vandaag, die klaar zijn met Den Haag en ook de order-followers weten te omzeilen door hun tractoren door bermen langs politieblokkades te sturen.

De polarisatie in de maatschappij, aangedreven door het politiek bedrog en de slapers die er rechtschapenheid in zien, is gericht tegen het gezonde boerenverstand. Het verstand dat vanuit de natuur redeneert en zich niet laat vangen door de labels en frames van de leugenindustrie.

Al de praatjesmakers die verschijnen in gekochte tv-programma´s en gedrukte media, verliezen terrein, iedere dag meer. Je ziet de koppen van de sprekers aan inflatie onderhevig zijn; het innerlijk conflict van de lieden straalt meer en meer van de snuiten af. Waarom gaan ze dan toch door?

In vroeger dagen zeiden we dat ze geld en macht wilden. Vandaag de dag kunnen we zien dat hun drang naar geld en macht hen vatbaar maakte voor manipulatie van hogerhand. Als iemand niet eenvoudig omkoopbaar was, dan werd ie wel naar een seksuele escapade geleid, waarvan hogerhand dan bewijsstukken verzamelde om de persoon mee af te persen. En als dat niet genoeg leek om iemand te laten gehoorzamen, dan werd de persoon naar minderjarige seks en zo nodig kinderoffers geleid.

Gezichtsverlies, dat is een probleem voor sociale wezens. En het is een feit dat de mensen in wie demonische krachten spelen, die iedere empathie ontberen, gevoelig blijven voor de sociale controle omdat hun ingebeelde heerschappij ermee onder druk kan komen te staan. Hoogmoed komt voor de val.

Gezichtsverlies betekent niets voor wie geen specifiek gezicht hoog wil houden. Wij noemen dit soort mensen spiritueel, maar ik zeg: een ieder is in beginsel zonder gezicht, en dit beseffen is je ware natuur beseffen. Wie dit beseft is op slag bevrijd van alle waanzin die in het leven speelt.

Gerechtigheid in politiek blijven zoeken is waanzin, als het proberen een doosje lucifers te redden uit een brandend huis.

Wakker worden is een veel gebezigde term deze dagen, maar lijkt meestal slechts te verwijzen naar het doorhebben van het bedrog dat hier gaande is. Als je echter de rest van je leven dit bedrog blijft vaststellen, dan ben je er bepaald niet van losgekomen, niet werkelijk wakker te noemen.

Wakker zijn is niet bang voor gezichtsverlies, lijdt bijgevolg niet aan gezichtsbedrog.

Gezichtsverlies is een zegen, omdat het je ontslaat van de aangeleerde ´plicht´ te voldoen aan wat je niet bent. Gezichtsverlies voorkomen is hangen aan de oordelen van anderen, gezichtsverlies toestaan is weten dat alles dat men je wijs wil maken onnodig en vergankelijk is, of het nu van familie, kerk of staat komt.

Wees nu gelukkig en vrij, wacht niet op waanzin om je te verschaffen wat aan waanzin vooraf gaat. Verlies je gezicht en zing het uit!

https://efemerefenomenen.wordpress.com/

.