Selecteer een pagina

De mainstream media verklaren Joe Biden tot president en de man gelooft het. Je kan Biden van alles wijsmaken. Trump wordt ondertussen totaal gecensureerd op Twitter door factcheckers. Als je de factcheckers checkt weet je het zeker: de leugen regeert. En dit kun je letterlijk nemen: Rutte en de Jonge zijn misdadigers, alsmede de meeste van hun ambtsgenoten in andere landen.

Er zijn nog altijd veel mensen die de politici serieus nemen. Als Lodewijk Asscher het bestaan van de elite en hun valse agenda ontkent denken ze dat het inderdaad niet waar is. Lodewijk Asscher is wellicht zelf niet op de hoogte. Maar hij kan ook staan te liegen. Als je kamerleden het op ziet nemen tegen Geert Wilders dan weet je snel genoeg dat de meesten huichelachtige schurken zijn.

Wie mij nog benaderen, na zeven maanden dictatuur, met het standpunt dat ze van de tv hebben overgenomen roep ik een halt toe. Ik wil niet meer met ze spreken en ik kan het niet meer. Zeker niet als het personen betreft die mijn weblogberichten gelezen hebben en me dan nog durven te vragen feiten aan hun luie reet te leveren. Bekijk het maar zelf. Of blijf de mainstream visie aanhangen zonder onderzoek te doen, ook goed, maar laat mij met rust. Ik prefereer de werkelijkheid,

niet de fabels van politici, media, fascistische factcheckers en hun goedgelovige volgelingen.

Ondertussen, als Sleepy Joe zich president waant, stapelen de bewijzen van verkiezingsfraude zich op. Ook de mainstream media spelen dat de fabel echt is, ook al kan deze niet standhouden. Het ziet er naar uit dat er doelbewust wordt aangestuurd op burgeroorlog en chaos. Wat alleen kan omdat de schapen willen blijven slapen en tv kijken, wat tegenwoordig op hetzelfde neerkomt.

Ik ben klaar met al de liefdepredikers die hun kop in het zand steken. Dan liever gerechtvaardigde boosheid zodat ze mijn pissigheid over hun vermijdingsgedrag vernemen. Ik heb daar geen vrienden. Liefde en geduld vind ik een slechte reactie op de satanische overname van de wereld waarin kinderverkrachters beschermd en oprechte zielen gecensureerd worden.

Google, Facebook, Twitter, Instagram, Paypal, Amazon, om maar enkele bedrijfsvoeringen te noemen, wat hebben deze gemeen?

Mensen die denken dat alles na Covid-19 weer tot het gezellige goede oude leven terug zal keren zijn in coma. Dit is de oorlog van de stille wapenen: we horen geen wapengekletter. Het is een informatie-oorlog waarbinnen de werkelijkheid als leugen, de leugen als werkelijkheid wordt voorgesteld. En wat je gelooft maakt je perceptie. Zo zit de gehele wereld thuis vanwege die enge ziekte terwijl niemand iemand kent die aan corona is overleden. Waar zijn de ambulances, waar de lijkwagens? Het maakt niet uit wat de zintuigen tonen, blijkbaar is de mindcontrol sterker.

In mijn ogen is ieder excuus voor onwetendheid over de elite en de kwade agenda ongeldig; als zeven maanden opsluiting, met alle waanzinnige veranderingen in de wereld in die tijd, je nog niet tot wezenlijk onderzoek hebben verleid, dan wil je geen waarheid, geen liefde en geen verantwoordelijkheid. Zet dan Netflix maar aan, dan kun je jonge meisjes seksueel zien dansen. Zet dan Walt Disney´s animaties maar op, dan kun je sublimale seksuele boodschappen in je onderbewuste gepropt krijgen die leren dat kinderen voor de seksuele lust gebruiken een goed ding is. Wie een beetje heeft opgelet ziet dat de pedo´s de wereld willen veroveren. Op Twitter blijft reclame voor kinderporno onbestraft en de machtigste man van de wereld, die childtrafficking bestrijdt, kan er zijn zegje niet meer doen. Maar ja, iemand in coma vragen wakker te worden heeft hoogst zelden zin.

Weet je waarom de satanisten kinderen martelen? Die lui zijn niet in staat tot liefde en voelen zich door liefde bedreigd. En zoals Jezus tegen zijn volgelingen zei: wees als de kinderen, want kinderen zijn onschuldig. Satanisten haten onschuld. Onschuld moet doodgemarteld worden. Iedereen moet bang voor liefde worden. Iedereen moet maskers dragen, afstand houden, binnen blijven en leven van het beeldscherm waarop Big Brother dicteert.

Onschuld is Schoonheid. Onschuld behouden in een wereld vol kwaad is de opdracht door geboorte overgedragen. Het standpunt dat de wereld illusie is en alleen God belangrijk is niet onschuldig maar verdeeld, ook een gevolg van mindcontrol. Geest en materie verschillen niet. Als ik het woord God hoor dan hoor ik in feite het woord Oorsprong: verdeling is hier nog niet geboren. Dit Licht is buiten de matrix van controle. Daarom moet dit volgens de satanisten gedood worden. Tis nogal een blunder van de zogenaamde illuminati dat ze niet inzien dat je niet kunt doden wat nog nooit geboren is. Ze zijn hier machteloos.

Alle religies vallen. Ze verdelen, verdelgen en vergaan zelf. Oorsprong heeft geen religie nodig.

Chaos en verwarring staan op de agenda van de elite. Het lijkt hen wonderwel te lukken in de hoofden van menigeen. Maar niet in de hoofden van wie zich al uit de agenda hebben teruggetrokken, omdat ze niet wegkeken van de feiten en zich zo door intelligentie geleid wisten. Onschuld kan altijd en overal, ongeacht omstandigheden, beseft en ingenomen worden. Als genoeg mensen dit doen is zelfs deze planeet van de zichzelf overschattende tirannen te vrijwaren. Wat wil jij?

Het gaat hier niet meer om standpunten en visies, het gaat hier om erop of eronder, hemel of hel. Als er gekozen wordt voor het eigen kleine gelijk dan ben je hopeloos achterlijk en kun je wachten op toenemende insnoering van je vrijheden. Zij die opstaan in deze donkere tijd riskeren hun kleine belangen, omdat ze liefde kennen en geen verdeling. Het zijn er velen en ze verheugen me bronmatig en intens.

Jezus Christus zal wederkeren, menen vele gelovigen. Ik heb me lang afgevraagd: hoe gaan ze Jezus anno 2020 herkennen? Het bijzondere is nu dat de wederkeer niet via één lichaam verloopt, maar via alle lichamen die Jezus nu in zich toestaan. Dit is de wederkeer; in deze zin is de wederkeer niet te traceren, net zo min als de Oorsprong van bestaan, omdat de wederkeer zich overal begeven kan. In je volstrekt besefte machteloosheid kan dit je Machtig Besef zijn. Ik wens het een ieder toe.

https://bodemlozebeeldentuin.wordpress.com/

.