Selecteer een pagina

Ja hor, heb mein vakzen gehat: geen beiwerkingun! Punt is natuurlijk dat je dan zelf niet door hebt dat je een zombie bent geworden.

Ik denk dat Gemma O´Doherty, de Ierse journalist die haar vak nog wel serieus neemt, de kern goed raakte toen ze opperde dat de Ieren, die God met het massaal stemmen voor abortus aan de kant hebben gezet, nu in de coronamaskerade een nieuwe religie hebben gevonden, waarin ze kunnen samenscholen en de maskerlozen als duivelse zondaren beschouwen. Die nemen straks dus het vaccin met gemalen baby’s.

De lockdown hier in Ierland heeft ons afgelopen dag niet verhinderd vrienden een uur hier vandaan te bezoeken. Nergens een checkpunt, waar dit de eerste lockdown danig overdreven wel her en der het geval was. De Garda, de Ierse politie, gelooft het wel zo te zien. Das goed om te bemerken maar daar vinden de zichzelf overschattende reptielen vast wel weer wat op; benieuwd welke ramp ze nu voor ons in petto zullen hebben. Het belooft weer een fijn jaar te worden.

Het was wel lekker rustig op de weg. De afwezigheid van ambulances en lijkwagens was oorverdovend.

John Waters, ook een Ier maar niet meer genegen zich journalist te noemen omdat hij het vak te schande vind gebracht, rekende voor dat het aantal doden door vaccins volgens de schattingen het aantal doden van de griep/corona minimaal zal evenaren, maar, denk ik dan, in de loop van de tijd onmetelijk ver achter zich zal laten. Dan hebben we het nog niet over allen die met verlammingen en andere narigheden doorleven zullen. Maar tis voor een goed doel nietwaar: het ietwat verminderen van de symptomen. Besmettingsgevaar blijft, maskers moeten gedragen blijven worden, en één vaccin is vanzelfsprekend niet genoeg.

Heb gehoord dat niemand zich zorgen hoeft te maken over het vaccin want, als er iets mis gaat dan staan er deskundigen klaar die wellicht levensreddend tegen het medicijn kunnen ingrijpen. Dat geldt voor het eerste uur althans. Daarna zijn alle ongevallen waarschijnlijk niet meer aan het vaccin te relateren. Geen producent is aansprakelijk voor de gevolgen van het verplichte geschenk aan de mensheid. Maar let wel: gratis bestaat niet mensen. Er wordt zoveel rotzooi in je lijf gespoten dat de gevolgen je voorgoed klant van de farmacie zullen maken, als je die tijd van leven nog hebt.

Tis allemaal zo hersenloos dat ik ook zin kreeg er in dit schrijven met de pet naar te gooien. Als je nog wat klanten wilt hebben als schrijver moet het vooral behapbaar zijn voor mensen in ademnood. Ik had altijd een aardig hoge pet op van kunstenaars, maar die blijken ook massaal ondergedoken. Maatschappijvernieuwers mijn reet!

Ik vind compassie iets moois maar voel wel vaker de response in mij opkomen: steek die spuit dan maar lekker in je domme farmadonder. Ik dacht dat we door het mobieltje van een verloren generatie zouden moeten gaan spreken, maar heus, het kan veel erger.

Pssst, moet je eens horen: ik heb uit betrouwbare bron gehoord dat, als je met een roze dildo op je hoofd door het leven gaat, noch het coronavirus noch de griep vat op je kan krijgen! Jazeker, en dit geldt dan ook meteen voor alle rondgaande mutaties als je er een buttplug bij neemt! Doen mensen, doen!

Mochten deze maatregelen op nadrukkelijk advies van uw welopgeleide arts niet geschikt voor u zijn dan kunt u kiezen voor deze werkzame procedure: drie maal daags, staande op één been, gedurende tien minuten, de vijfde symfonie van Beethoven neuriën terwijl u de ogen rechtsom rond laat draaien. Dus er is gelukkig met iedereen rekening gehouden door de vrolijke wetenschap.

Als er nu iemand in een winkel zegt dat ik geen mondkapje draag dan roem ik zijn of haar waarnemingsvermogen, en voeg ik er aan toe dat ik echter van het feit al op de hoogte was. Als iemand dan voortgaat te zeggen dat ik er een moet dragen dan volstaat het eenvoudig antwoord ´nee´. Is de persoon zeer aanhoudend en wil deze weten waarom ik geen masker draag, dan zou ik kunnen stellen: u draagt er één, zaak opgelost! Ook kan: maak je niet druk, ik ben gevaccineerd. Maar nog fraaier vind ik: waarom draag je geen roze dildo op je hoofd en in je anus?

Het zijn kostelijke tijden. Dit had niemand kunnen verzinnen. De reptielen staan waarschijnlijk hogelijk verbaasd dat hun agenda zo braaf is opgevolgd tot hiertoe. Vinden ze wel jammer, denk ik: ze hebben nog zoveel pijlen op hun boog! Misschien moeten ze dan binnenkort maar elkaar te lijf gaan.

Ik moet zeggen: tis best lekker als er geen lat van kwaliteit ligt die ik moet halen. Beetje bazelen en op tijd naar bed. De werkelijkheid is zo onwerkelijk geworden dat het niet veel meer uit maakt wat ik beweer. Een logische verhandeling valt deze dagen al helemaal buiten de boot van het maatschappelijk discours. Dus alles gaat naar wens.

Vandaag was de nieuwjaarsgroet met onze beste vrienden hier in Ierland, morgen begint het nieuwe jaar werkelijk voor mij en ga ik toch maar weer eens kijken hoe het met Trump en de verkiezingsfraude is gesteld. Morgen is ook de ruim twee uur durende livestream Focus on Fauci met Sacha Stone, Judy Mikovitz en anderen.

Er zijn wereldwijd al vele doden gevallen door de coronamaatregelen, maar als de lockdown nu overal opgeheven zou worden is er de incubatietijd die nog vele mensen zal vellen. En dan te bedenken dat het prikkie bij de meeste mensen nog gezet moet worden. Straks echt wel ambulances en lijkwagens, dat is dan de zoveelste coronagolf, let maar op. Wil niet echt lukken zo met dat ´flatten the curve´. Zoals John Waters zei: we moeten de duivel wel zijn krediet geven: het is een verrekt goed uitgevoerd ingenieus duivels plan gebleken.

Er zijn mensen die zich verontschuldigen voor vrolijkheid in deze tijd. Ik ken die neiging geenszins; zij die dood willen kiezen dit zelf en zij die van het leven houden zijn over het algemeen blij. Mocht je je blijheid verliezen dan ligt de focus niet op de schoonheid van het bestaan meer en heb je je, vrees ik, laten misleiden. Maar vrees is slecht voor mijn immuunsysteem, dus ik laat je daar dan mee. Klink ik nu als een kouwe kikker? Ik laat me in ieder geval niet tot kouwe kikker prikken.

https://bodemlozebeeldentuin.wordpress.com/

.