Selecteer een pagina

Misschien als men in dit land echt zou weten en begrijpen wat er kan gebeuren met coronamaatregelen dat ze dan eindelijk wakker schrikken.

We schreven eerder over de Australische staat Victoria en een inwoner uit Melbourne omschrijft de situatie aldaar als de hel op de aarde.

Wie ooit in Melbourne is geweest, weet zich nog te herinneren dat het een heerlijke stad was om te vertoeven. Een groot deel van het jaar prachtig weer, de oneindige barbies (barbecues) en tot diep in de nacht buiten zitten.

Een stad waar het leven goed was, de politie vriendelijk en wanneer je aan hen de weg vroeg, dan waren ze super beleefd en antwoordden steevast met een glimlach en: “no worries”.

Echter, nu is de stad één en al worries en dat heeft niets te maken met een niet bestaand “killer virus”, maar alles met de lokale overheid. Vorige week schreven we een artikel waaruit bleek dat de overheid aldaar helemaal door het dolle heen is, vergezeld van een video van een politiebaas waarbij de koude rillingen je over de rug lopen.

Van het ene op het andere moment is die prachtige stad Melbourne veranderd in een politiestaat/stad die zijn weerga niet kent. De man die voor dit alles verantwoordelijk is, is premier Daniël Andrews, die plotsklaps de inwoners meedeelde dat de plek waar ze de afgelopen nacht hadden doorgebracht de plek zou worden waar ze komende zes weken zullen verblijven.

Een inwoner van Melbourne heeft de situatie als volgt samengevat:

De politie kan nu zonder huiszoekingsbevel ieder huis binnenvallen

De avondklok, de spertijd, gaat om acht uur ’s avonds in, niemand mag dan nog het huis verlaten

Als je buiten de spertijd zonder geldige reden buiten bent, dan krijg je een boete van 1.652 Australische dollars.

Je mag niet op bezoek bij vrienden of bekenden.

Het masker, de muilkorf, is ten alle tijden verplicht, het niet dragen levert een boete op van 200 dollar.

Je mag één uur per dag buiten zijn voor wat lichaamsbeweging. 

Slechts één persoon per huishouden mag per dag naar buiten, dit is inclusief het doen van boodschappen.

Je mag je nooit verder dan vijf kilometer van je woning begeven.

Bruiloften zijn verboden, er mag geen enkele bijeenkomst plaatsvinden, ongeacht de grootte.

Het leger en de politie patrouilleren de straten, iedereen die de regels overtreedt wordt gearresteerd.

Er zijn sinds 21 maart in totaal 193.740 zogenaamde “spot checks” uitgevoerd door de politie in de staat Victoria. Spot checks betekent dat je door de politie wordt staande gehouden en dat ze alles van je controleren.

Protesteren en iedere vorm van activisme is illegaal. Mensen zijn al gearresteerd voor het vreedzaam bij elkaar komen.

De mainstream media vervullen de rol van overheidspropaganda. Mensen die protesteren worden gestoorde rechts extremisten genoemd en er is geen enkele discussie mogelijk of de maatregelen nu gerechtvaardigd zijn of niet.

Enkele duizenden mensen hebben inmiddels huisarrest opgelegd gekregen en mogen onder geen enkele voorwaarde naar buiten. Het voedsel dat ze nodig hebben wordt afgeleverd door het leger. Dit is voor veel mensen uiteraard een uiterst traumatische ervaring.

De Australische overheid doet geen mededelingen over hoeveel coronaboetes ze ondertussen hebben uitgedeeld, maar volgens ABC News zijn er dat tot nu toe meer dan 5,2 miljoen

De straten van Melbourne zijn leeg en dat voor een stad waar vijf miljoen mensen wonen.

Mensen doen naar tegen elkaar, iedereen is bezig met het in de gaten houden van buren en het elkaar verklikken richting autoriteiten is aan de orde van de dag.

Overal langs de weg grote borden met opschriften in hoofdletters: WAT DOE JE? BLIJF THUIS. Alleen al die borden geven de mensen het gevoel alsof de overheid naar hen loopt te schreeuwen.

De eerdergenoemde Daniel Andrews laat zien dat hij totale minachting voor de bevolking heeft en hen permanent de schuld geeft van alles wat er gebeurt. Iedere mogelijkheid die zich voor doet, benut hij om ons te vertellen dat het onze schuld is dat het virus zich verspreidt.

Ook zie je borden die regelrecht uit het boek 1984 van George Orwell afkomstig lijken te zijn. STAYING APART, KEEPS US TOGETHER, oftewel “afstand houden, houdt ons samen”.

En dit alles omdat er in de staat Victoria 147 mensen zijn doodgegaan op een bevolking van ruim zes miljoen. De mensen die zijn overleden waren allemaal boven de 70 jaar oud met allerlei ziektes, net zoals dat overal in de wereld voor komt. (Wij hebben inmiddels gezien dat men ook in Australië de paar griepdoden die het jaarlijks heeft, omgetoverd heeft naar coronadoden).

Wat hier gebeurt is een tirannie op ongekende schaal, waarbij de mens volkomen wordt vernederd, iedere fatsoensnorm met voeten wordt getreden en men volkomen maling heeft aan de rechten van burgers.

Tot zover de getuige uit Melbourne.

En tenslotte komen we nog iets tegen in het ooit zo mooie Australië en dat is dat verzorgingshuizen 25.000 dollar krijgen voor iedere coronadode die ze rapporteren.

Waardoor je verhalen krijgt als de volgende:

Als bijvoorbeeld iemand overlijdt aan kanker en het verzorgingshuis vult in “corona dode”, dan krijgen ze 25.000 dollar. Als nabestaanden moeilijk doen over die niet ware doodsoorzaak dan biedt het verzorgingshuis hen zeg 9.000 dollar onder het motto: Kan het jou wat schelen wat er op het certificaat staat als het geld oplevert?

Ook in Amerika gebeuren dit soort dingen.

In de volgende video wordt erover ook bericht (3:20 min)

Dr Scott Jensen With Laura Ingraham | The Ridiculous CDC Guidlines


Bron:
https://niburu.co/buitenland/15403-dit-staat-ons-te-wachten-als-we-meewerken-aan-coronamaatregelen

More STAGED FOOD SHORTAGES to come?


Covid-1984: ‘Ze hebben deze pandemie jaren van tevoren gepland’

De reactie op de pandemie – de lockdowns, het dragen van mondkapjes, het verdwijnen van banen, de coronasteun, zelfisolatie – staat gelijk aan marteling, zegt de Canadese Amazing Polly in een nieuwe video op YouTube. Zij baseert haar uitspraak op de definitie die Amnesty International hanteert.

Ze veranderen ons allemaal in patiënten en behandelen ons als zodanig. Ze behandelen mensen die niet ziek zijn alsof ze ziek zijn. Dit is een vorm van marteling die in strijd is met de Geneefse Conventies, aldus Polly. We hebben hier een naam voor: het syndroom van Münchhausen by proxy. In zo’n geval krijgt een ouder zoveel controle over en aandacht van een ziek kind dat de ouder het kind ziek maakt door het bijvoorbeeld vergif te geven.

Volgens Polly zien we dit nu op wereldschaal gebeuren. “Het medische systeem, de medische tirannie en de technofascisten willen ons lichaam en onze geest veroveren. Ze zien ons allemaal als patiënten. We moeten ons gedragen alsof we besmettelijk zijn, alsof we gebroken zijn, alsof we gevaarlijk zijn, terwijl we in werkelijkheid niet ziek zijn.”

Ontmenselijkt

“De machthebbers dringen ons lichaam binnen via hun medische zorg. Ze vragen ons om mondkapjes te dragen, handgel te gebruiken, 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Het gevolg is dat onze identiteit vervaagt, dat we muteren. Onze idealen en principes brokkelen af. Iedereen is gestrest als gevolg van de extreme psychologische manipulatie waar ze ons tijdens de pandemie aan blootstellen.”

“Wij zijn niet ziek, maar toch moeten we ons gedragen alsof we ziek zijn,” benadrukt Polly. “We worden vernederd, ontmenselijkt. We zien anderen als gevaarlijk of vijanden in plaats van naasten. Dit is tragisch.”

“De mensen die het coronabeleid bepalen, zorgen ervoor dat hun wereldbeeld overheerst, ze maken ons bang door te zeggen dat het erger zal worden als we ons niet gedragen en niet luisteren, ze maken ons medeplichtig aan de marteling omdat we bang zijn en omdat het om onze gezondheid gaat.”

Volledig afhankelijk

“We hebben geen idee wat ze hierna gaan doen. We zijn volledig afhankelijk van de medische zorg, aangezien er geen alternatieven zijn in onze samenleving. Er zijn natuurlijke geneesmiddelen, maar de mainstream media en ‘wetenschap’ zorgen er wel voor dat we die niet kunnen gebruiken.”

Eerst moesten we enkele maanden in lockdown, toen kwamen de mondkapjes en nu zeggen sommige ‘experts’ dat de pandemie wel jaren kan duren. Ze laten levensgevaarlijke gevangenen vrij, maar arresteren mensen die zich verzetten tegen de medische tirannie, die simpelweg geen mondkapje willen dragen en handgel willen gebruiken of die simpelweg zeggen dat ze de cijfers niet geloven.”

Dit is het nieuwe normaal.

They’ve Been Planning This For Years – COVID-1984


Bron:
https://www.ninefornews.nl/covid-1984-ze-hebben-deze-pandemie-jaren-van-tevoren-gepland/


Debunking Germ Theory – Louis Pasteur Admitted He Was Wrong


The Only Way to Get a Virus is to be Injected With it – Aajonus Vonderplanitz


Nederlandse overheid zwaar in de coronaproblemen
https://wakkeren.nl/nederlandse-overheid-zwaar-in-de-coronaproblemen/