Selecteer een pagina

We hebben elkaar nodig. Dat blijkt nu meer dan ooit. We hebben elkaars begrip nodig, we hebben saamhorigheid nodig en we hebben nodig dat we zien dat verdeeldheid van bovenaf gezaaid wordt. Natuurlijk weten we dat we ogenschijnlijk de minderheid zijn. Vijfentachtig procent zou volledig gevaccineerd zijn. En de booster dan?

Wat we moeten gaan zien is dat de staat de bevolking verdeeld wil zien. De staat zet haar pionnen in om alle aandacht onder de kritische denkers af te vangen. De staat zet alles op alles om zwart tegen wit op te zetten, eigen volk tegen islamitische immigranten op te zetten en nu ook gevaccineerden tegen ongevaccineerden.

We kunnen dit alleen winnen als we zien wie onze vijand is. Jouw vijand is niet de gevaccineerde, Jouw vijand is niet de ongevaccineerde. Je vijand is angst. Je bent bang om eerder te gaan dan de rest en de pret te missen. En dus ben je bang voor een virus en ben je nu bang voor de omicron variant. “Get your booster now!”

We gaan dit allemaal doorzien. Ook jij die nog gelooft in de besmettingsleugen. Ook jij gaat je realiseren dat het is als met die ‘zonde’ van de kerk, waarvoor je je bekeren moest: nooit gezien. Ook jij gaat je beseffen dat het net is als met die Joden en hun gevaarlijke ras: nooit gezien. Ook jij gaat je beseffen dat het virus nooit gezien is en dat die onzichtbare vijand nu niet langer erfelijk, maar besmettelijk is! Het zelfde fabeltje in een nieuw jasje. Gezien?

Sta op uit je hypnose! Doorzie de propaganda en herinner je wie je bent! Jij bent een krachtige scheppende geest die van kinds af aan geloofd hebt in de autoriteit van een keizer die geen kleding aan heeft! Jij hebt geen injectienaald nodig om de schijnveiligheid van overleven te handhaven. Jij overstijgt dit leven en deze valse realiteit en bent niet bang voor de dood en houdt de autoriteit over deze wereld bij ons.

Wij zijn het bewustzijn van en de wekker voor de slapende massa! We zijn de bel die je wakker maakt, waardoor je nooit meer in slaap gedwongen wordt. Wij zijn de tot schaap geprogrammeerde wolven die hun aangeprate schapenvelletje afgooien en een wolvenpak vormen.

Wij zijn de scheppers van de originele realiteit, de bouwers van het originele universum die deze valse realiteit ontmantelen. Wij zijn de originele mens uit de hof van Eden gevallen in een virussimulatie.

En juist omdat we die krachtige kritische massa vormen, juist omdat die groep scheppenden krachtiger is dan de onbezielden, juist daarom roep ik u op te blijven vertrouwen en door te blijven gaan. Wees sterk en spreek u steeds opnieuw uit. We zijn niet in de minderheid, we zijn het bezielde aantal dat telt! Zegt het voort, deel en steun!


Bron:
https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-kritische-massa-is-aan-het-winnen/


MUST READS:

Pfizer’s geheime (smoking-gun) document: hun dodelijke COVID-vaccin

De nieuwe Afrikaanse virus mutatie: precies op tijd / Het Omicron virus: wat is de genetische samenstelling? (essentiële informatie)

Een pandemie van de gevaccineerden

Mark Rutte, Hugo de Jonge en alle 2G liefhebbers: wat is jullie antwoord op deze verpleegkundigen die ontslag namen wegens enorme vaccinatieschade onder patiënten?

Voormalig president van Vaticaanse Bank: Covid is Device for ‘Great Reset’ (Video)

Boosters: hoe je straffeloos meer mensen kunt doden

Het niet kunnen bewijzen dat het virus bestaat

COVID-vaccins: ontworpen voor depopulatie?

Check ook de reacties onder dit artikel.