Selecteer een pagina

O, ze willen cash geld verbannen? Dan zal ik alleen nog cash geld gebruiken. De bankkaart dient louter nog om geld uit de muur te trekken. Als officiële instanties geen handgeld meer uitgeven leven we het met het handgeld dat nog beschikbaar is. Alle winkels die geen cash meer accepteren betreden we niet langer. Ze wilden ons buitenspel zetten, we zetten hen buitenspel.

Echt joh, de oudjes die ze middels corona maatregelen wilden redden, stellen ze nu door absurde energieprijzen bloot aan de winterse kou en de dood? En gij gelooft die lui nog? Luistert nog naar hen? Niet meer betalen die energie rekening. Die kou komt toch. Er zijn betere oplossingen. Ik stel voor: sociale afstand opheffen. Samengaan, knuffelen, delen wat we hebben.

Werkelijk, dus je belastingcenten kunnen wel naar nazistaat Oekraïne maar niet naar de huisartsen die gebukt gaan onder belachelijke bureaucratische verplichtingen en hun werk niet meer fatsoenlijk kunnen doen? En wat hebben velen geapplaudisseerd voor de frontlineworkers die dansend op sociale media verschenen omdat ze niks beters te doen hadden toen werkelijke patiënten hun hulp niet kregen, omdat De Staat zo bevolen had. Staat die Staat nog? Geen cent meer naar de Staat die louter door domheid overeind wordt gehouden. De Staat is dan niet staande te houden, implodeert.

Meen je niet, dus we moeten rekening gaan houden met meer armoede terwijl onze woningen, waar decennia lang door belastingbetalers op gewacht is, na binnenkomst van zogenaamde ´vluchtelingen´ meteen voor hen beschikbaar zijn? Die dan vaak niet tevreden zijn en het eerste opvangpunt hebben vol hebben gezeken en gescheten. Eigendom is vogelvrij verklaard, dan kunnen we het dus eenvoudig, ook vogelvrij, tot bezit verklaren. Mocht het politieapparaat je uit je woning zetten omdat er een onbekende in moet, wees dan verzameld met je lotgenoten en sta het niet toe. Het is oorlog. Iedereen kan zien dat er vrijwel alleen maar jonge mannen ´op de vlucht zijn´ en asiel willen in Nederland. Wanneer ze willen gaan ze op vakantie naar het thuisland waarvan ze gevlucht waren omdat…nou ja, dat geloof is waanzin.

Het is alweer eind augustus, dus snel zal het weer tijd zijn om je eigen bek te snoeren voor de veiligheid van ieder ander. De beklappen zijn illustratief voor de censuur waarmee men de democratie zegt te willen redden. Geen leugen is te groot, hoe groter hoe beter zelfs. Jesse Klaver, het Nederlands Trudeautje, beweerde afgelopen avond op tv in een praatprogramma dat de migranten Nederland hebben opgebouwd. Niemand sprak hem tegen. Politieke correctheid maakt de vreemdste sprongen, en je vindt dit fenomeen in geen psychiatrisch boek terug, omdat ook de zogenaamde wetenschap, ja, ook het gehele welzijnswerk, is opgekocht door de globalisten. Daarom zien we het spook, –geen grap–, Ernst Kuipers ook zo vaak op tv.

Beginnen aan de hemel is het nalaten van de hel. Het is feitelijk zeer eenvoudig uit de huidige chaos helderheid te peuren. Als je The Great Narrative van Klaus Schwab wil bevechten, dan mediteer je alleen maar op wat je niet wilt, en maak je onnodig de hel groter in je aandacht. Een verhaal is gedacht, kent een tijdslijn, maar je werkelijke Intelligentie Is uit je Hart, die altijd al het geval is. Volg niemand, Wees reeds je Hart. Verbind als dit Hart met anderen en zeg ze dit: waarheid IS al het geval, The Great Narrative kent louter rabbit holes. Trap er niet in.

In de hemel gebruiken we cash geld en we betalen naar waarde zonder ingewikkeld rente clausules. We hadden nog wat cash geld nodig om Petrus om te kopen en naar binnen te mogen, maar in de hemel is het nog fijner, zonder geldmiddelen, goederen voor goederen te ruilen, volstrekt onvervuild door economisch ofwel winstgevend denken.

De oplichting die van alle kanten op een ieder nu afkomt heeft het vermogen verwarring te stichten zoals er nog nooit verwarring in je bestond. Stink er niet in. Wees bereid iedere vorm van identiteit te verliezen aan het mazennet dat ze voor je sponnen; je zit er niet aan vast. Je eigen schedel zit vol met die waanzin; wees dapper de Getuige die je Werkelijk Bent, en laat Iedere betrokkenheid met de oplichters los waar je het ziet. Zo heb je de chaos die ze schiepen bedwongen door niet langer in problemen van tijdslijnen te denken, maar problemen onmiddellijk te herkennen en te lossen. Je creëert geen tijdslijn door uitstel meer, oprechtheid maakt je onvangbaar voor de oplichters.

Dit is geen ontsnappingsclausule, dit is de werkelijkheid. Ik besef dat oprecht zijn kan betekenen dat ze je opsluiten en zelfs doden. Dat is het punt niet. Dan doden ze dit lichaam. Maar ze willen mijn ziel en die krijgen ze niet. Als meer en meer mensen de werkelijkheid in deze dynamiek ont-dekken, dan is de zogenaamde elite machteloos, hoeveel doden ze ook nog sorteren. Ik ben bereid ´vroegtijdig´ (whatever that may mean) te sterven voor de zaak, zoals ontelbare dappere zielen voor onze vrijheid, die toen nog op nationaal niveau bevochten werd, stierven. We kijken nu naar de Endgame, de rek ´leugentje voor bestwil´ is eruit. Liegen is eenvoudig en evident je ondergang.

De constellatie van deze ultieme oorlog kent geen vergelijk met wat we hiervoor zagen of meenden te zien. Eigenlijk hebben we altijd alles verkeerd gezien. Dat hier aliens werkzaam zijn, daar twijfel ik niet aan, maar ze ´buitenaards´ te noemen is een vergissing. Gelijk Klaus Schwab overheden heeft geïnfiltreerd met zijn World Economic Forum, zo hebben aliens de mensheid geïnfiltreerd. Ze vertonen zich als mensen. Je herkent ze meteen als je een Harts vraag stelt of een Harts opmerking doet; dan gaat er iets mis in hun presentatie. Misschien woont er wel een alien naast je. Of ben je ongemerkt met een alien getrouwd.

Is dit beangstigend? Nee. Niet als je niet focust op aliens, wel in het Hart verblijft. Dan zijn ze principieel machteloos. Verzamel je met met mensen die goed reageren als je je Hart laat zien. Hoe doe je dat? Laat je Hart zien in alles wat je denkt en doet en niet doet. Wees bron. Houd niets achter. Be well.

https://efemerefenomenen.wordpress.com/