Selecteer een pagina

Melinda Gates wil zwarte bevolking voorrang geven bij corona vaccinaties – Indirecte verplichting al toegepast in Beijing: Geen werk meer als je niet meewerkt aan DNA/RNA test – Worden mensen toch wakker? Eén derde van Britten heeft twijfels over Covid-19 vaccin

China lijkt reeds te doen waar minister Hugo de Jonge almaar openlijker droomt: alle burgers dwingen om zich met – al dan niet experimentele – Covid-19 vaccins te laten injecteren. Dat de jarenlange pogingen om vaccins te maken voor twee andere coronavirussen, SARS en MERS, tot nu toe faliekant zijn mislukt, laat men gemakshalve maar buiten beschouwing. Uit interne documenten blijkt nu dat tenminste één Chinees staatsbedrijf zeven groepen werknemers verplicht om proefkonijnen te worden voor het in ontwikkeling zijnde vaccin CoronaVac van fabrikant Sinovac. Dichter bij huis lijken de Britten (als eersten?) wakker te worden voor de enorme risico’s; maar liefst één derde heeft de nodige twijfels bij een coronavaccin, of wil zich er sowieso niet mee laten inenten.

In de bijsluiter van Sinovacs vaccin staat openlijk vermeld dat het product nog niet is goedgekeurd door de medicijnen instantie NMPA. ‘Het vaccin kan wel eens niet werken,’ was dan ook de logische waarschuwing van Chan King-ming, directeur van het milieuwetenschappelijke programma van de Universiteit van Hong Kong. In het ergste geval kan het vaccin ‘juist mensen infecteren’ en complicaties veroorzaken.

Indirecte verplichting al toegepast in Beijing: Geen werk meer als je niet aan DNA/RNA test meewerkt

De zeven groepen werknemers die – indien ze hun baan willen houden – nu als proefkonijnen moeten fungeren, werken allemaal op luchthavens, en/of als managers en stafleden die regelmatig (internationale) vergaderingen bijwonen. Normaal gesproken is er gemiddeld 10,71 jaar nodig om een vaccin te onderwerpen aan klinische (veiligheids)testen, en is de kans dat het wordt goedgekeurd slechts 6%. Desondanks lijkt bijna de hele wereld al binnen een jaar over te gaan tot het indirect of direct verplicht stellen van corona vaccinaties.

Hoe die indirecte verplichting ook in Nederland in zijn werk kan gaan, is nu al te zien in Beijing, waar restaurant medewerkers moeten meewerken aan DNA/RNA testen voor Covid-19. Deze testen zijn officieel weliswaar ‘vrijwillig’, maar de medewerkers hebben wel te horen gekregen dat ze niet meer aan het werk mogen als ze deze testen weigeren. Dat is bepaald geen ‘medewerking op vrijwillige basis’, maar medische chantage, uitgevoerd door de overheid. (1)

Melinda Gates vindt dat zwarten voorrang moeten krijgen

In de Verenigde Staten krijgt de zwarte bevolking mogelijk voorrang bij het verstrekken van een coronavaccin. Dat is althans waar Melinda Gates voor pleit (2). Of mensen met een zwarte huidskleur daar blij mee moeten zijn, is gezien de zeer bedenkelijke eugenetische achtergrond van de familie Gates – ‘papa’ Gates was – net als zoonlief nu – een groot voorstander van het verminderen van de wereldbevolking via vaccins – is maar de vraag.

Bijna een derde Britten twijfelt aan coronavaccin

In Europa lijken de Britten (weer) het eerste volk te worden dat nattigheid begint te voelen. Uit een peiling van het Centre for Countering Digital Hate (CCDH) blijkt dat 15% de nodige twijfels heeft bij een coronavaccin, en 16% het waarschijnlijk of sowieso niet zal nemen. Dat is bij elkaar opgeteld bijna een derde van de bevolking.

69% zegt een vaccin ‘waarschijnlijk’ te gaan halen, waarvan 38% daar ‘zeer zeker’ van is. Het onderzoek liet daarnaast zien dat frequente gebruikers van social media sneller ‘ja’ tegen een vaccin zullen zeggen. Dat onderstreept dat Bill Gates’ vaccinpropaganda succesvol is, vooral onder de jongere generaties. (3)

Bron:
https://www.xandernieuws.net/algemeen/chinese-staatsbedrijven-dwingen-werknemers-proefkonijnen-te-worden-voor-experimenteel-covid-19-vaccin/

Externe bronnen:
https://www.naturalnews.com/2020-07-06-chinese-company-mandates-employees-vaccine-experiments-nuremburg-code.html
https://www.naturalnews.com/2020-07-06-melinda-gates-vaccinate-black-people-covid19.html
https://news.sky.com/story/coronavirus-up-to-a-third-of-britons-wouldnt-use-a-vaccine-for-covid-19-12022735


Debunking Germ Theory – Louis Pasteur Admitted He Was Wrong


The Only Way to Get a Virus is to be Injected With it – Aajonus Vonderplanitz