Selecteer een pagina

Heb je je net vol laten spuiten in de hoop dat je dan overal vanaf bent, begint de ellende weer van voren af aan! Dat is pas kut! Hoe kan dat nou? Bijna heel het land was toch al gevaccineerd? We zouden toch beschermd zijn en we hebben toch die prachtige app met QR-code waarmee we de festivals weer op kunnen? We zouden toch weer lekker kunnen feesten? Nee hoor, de delta variant is het probleem en dat komt door de ongevaccineerden; dat zijn wandelende mutatiefabrieken. En bovendien moet je natuurlijk wel even een paar dagen wachten tot het vaccin ingewerkt is. Gij roekeloze burger!

En zo blijft de kolder de massa om de oren vliegen, maar die massa kan niet meer logisch nadenken; die kan alleen nog maar voorgekauwde waarheid absorberen en die voorgekauwde waarheid is net zo logisch als dat twee plus twee vijf is. Toch weten de politiek en media met hun experts de massa ook deze keer weer te overtuigen en dat zal gebeuren met het wijzende vingertje naar roekeloze jongeren (die na anderhalf jaar eindelijk weer eens jong mogen zijn en los willen gaan), maar vooral naar de ongevaccineerden.

Ongevaccineerden zijn namelijk tikkende mutatie tijdbommen; lopende variantfabrieken; levensgevaarlijke wappie’s die nu echt een groot gevaar voor iedereen beginnen te vormen! Die roekeloze levensgevaarlijke ongevaccineerden kunnen namelijk nog steeds de gevaccineerden besmetten, want het vaccin werkt wel tegen de normale coronavariant, maar natuurlijk nog niet tegen de deltavariant en bovendien kan het virus in deze ongevaccineerde levensgevaarlijke gekken muteren tot een nieuwe variant en dan heb je pas echt de poppen aan het dansen!

Lees hier meer bij de bron…


MUST READS:

Er zijn goede argumenten waarom ze niet zouden hebben bewezen wat ze beweren te hebben bewezen (SARS-CoV-2); niet met ‘Whole-Genome Sequencing’ en niet met de (gewijzigde) postulaten van Koch

Hoe om te gaan met wetten, regels, verplichtingen, handhaving, boetes, rechtszaken in de aanstaande heksenjacht op ongetesten en ongevaccineerden / Standaard brief reactie aan CJIB coronaboetes

Vaccinatie: de weg richting de androgyne androïde mens

En terwijl iedereen afgeleid is met zwaarbewapende Rambo’s drukt de EU het vaccinpaspoort erdoor

De FDA-doofpot die leidde tot de goedkeuring van het Pfizer-vaccin

Het spike-proteïne besmettingsgevaar is een dwaalspoor

Is er een relatie hartklachten en vaccins?

COVID-vaccins: ontworpen voor depopulatie?

FDA komt erop terug: verwerpt COVID-antilichaam testresultaten; waanzin heerst

Decadent om het vaccin te weigeren of decadent om feitenvrije verhalen te gebruiken om uitsluitingsfascisme door te voeren? / BREAKING opnieuw een voorspelling van Martin Vrijland die uitkomt: ongevaccineerden tot mutatie/variantfabrieken bestempeld!