Selecteer een pagina

Och ja, ik hoor de vele stemmen van politici in mijn geheugen klinken: onze democratie is zwaar bevochten en dient ten alle tijden verdedigd te worden! Hmmm, daar wordt anno 2020, om precies te zijn op 13 oktober, toch wel anders over gedacht. Al die zogenaamde vrijdenkers van de politiek, wat is er met hen gebeurd? Ze hebben massaal voor de Noodwet van de gevangenschap gekozen.

Ja, maar de verdediging van de democratie was tegen de Russen, tegen de communisten of fascisten; maar met Covid-19, de onzichtbare onverslaanbare doodsvijand nummer één zijn zelfs de grootste vrijdenkers niet bestand. Ze leveren via de democratie de democratie in! Helemaal mesjokke! En waarom? Vanwege de dood en het verderf van Corona, nog nooit aangetoond of geïsoleerd. Vanwege de ernstige cijfers, die gemanipuleerd zijn en nog altijd te weinig doden tonen zodat men maar is overgegaan op het tellen van besmettingen om de angst er bij het volk in te houden. Die worden gemeten met testen die dat niet meten kunnen. Maar loeiende sirenes ho maar en ook de lijkwagens komen niet langs.

Braveburgerbreinen blijft maar spreken over criticasters als ik als conspiracydenkers, en ik vermoed dat ze dat nog doen als hun kinderen in Femakampen gemarteld, verkracht en van organen ontdaan worden. Ik zie het ze nog roepen als de militaire laarzen op hun onweldenkende schedels staan. Blindheid gaat ver, veel verder dan ik ooit voor mogelijk heb gehouden. Democratische blindheid vaart op de schapenmentaliteit van mensen die je nooit op originaliteit betrappen zal; napraters, stuk voor stuk. Hetzelfde geldt voor de artsen die leren uit boeken die door Big Pharma zijn geschreven en iedere natuurlijke oplossing voor kwalen vermijden. Zij die werkelijk iets van het menselijk lichaam begrijpen en met passie spreken over de goddelijke herstelcapaciteiten ervan, zij gaan in de ban middels de censuur. De democratie was in die zin allang ver te zoeken; het stemhokje was een symbool zonder werkelijke inhoud.

Gisteren sprak iemand op Twitter zijn diep ongenoegen uit. Hij had een restaurant, de anderhalve meter werd aangehouden, het personeel droeg maskers, plastic schotten waren geplaatst en nog meer; – ze moesten sluiten. ¨Kabinet schaam je¨ waren de laatste woorden. Ik voegde eraan toe: ¨Schaam je dat je al die maatregelen heb toegepast, de regering hebt geloofd en gevolgd. Doe eens wat zelfonderzoek voor het algemeen belang.¨ Ik word tegenwoordig makkelijk pissig van mensen die de oplichting pas constateren als het henzelf raakt en dan de vinger wijzen naar de overheid terwijl ze al die tijd volstrekt medeplichtig gedrag vertoonden. Natuurlijk zit de overheid 100% fout. Maar geef de balk in je eigen oog toe als je ontwaakt of zeg ronduit dat je volbloed egoïst bent.

De nodeloze wetteloze Noodwet is er dus door. Prima, het volk krijgt wat het verdient. Zet allemaal je maskers op, blijf thuis en wacht op de prik die je verlossen moet. Het zal de injectie van slavernij, handicaps en de dood zijn. De meeste geesten zijn al door de staat overgenomen, het vaccin zal je brein voorgoed verbinden met de Artificial Intelligence wolk; dan wordt er voor u gedacht. Makkelijk toch? Dat noemen jullie dan vooruitgang.

Het verzet zal ondergronds gaan. Er wordt aangestuurd op een burgeroorlog tussen de aangepaste robots en de zogenaamde conspiracydenkers. En ze zijn goed te traceren: tis een oorlog tussen makersdragers en vrije gelaten.

Het internet is belangrijk voor het verzet maar wordt meer en meer gecensureerd. Daarom zullen zogenaamde peer-to-peer systemen als The InterPlanetary File System (IPFS) essentieel zijn. Als Google James Corbett van The Corbett Report niet ziet zitten wordt al zijn werk eenvoudig van YouTube verwijderd, omdat Google die server beheert. James Corbett heeft ook een eigen server met zijn werk, maar als hij wordt gearresteerd en zijn server ingenomen, dan is alles weg. Daarom heeft hij van zijn werk nu een back-up op IPFS dat niet van één server afhankelijk is, maar alle aangesloten computers als server-eenheid (peer-to-peer) gebruikt. Aanvankelijk was IPFS wat traag, maar met meer deelnemers loopt de zaak al een stuk soepeler. En censuur heeft binnen dit systeem geen kans.

Het eenvoudig handwerk blijft een aanrader: flyers verspreiden of graffiti gebruiken om mensen te bereiken bijvoorbeeld. Mensen die niet weten wat ze kunnen doen tegen de waanzin mogen best een tandje creatiever worden en wat meer risico´s nemen. Geen risico is hier de ondergang. Ik heb gezien dat teksten die ik met sjablonen op borden en muren heb gespoten een week later nog altijd aanwezig waren hier in Ierland. Ben ook blij als ik soortgelijk werk van anderen zie langs drukke wegen en in latere instantie mag ontdekken dat ook dit is blijven staan.

De eerste weken van de lockdown had ik al veel protest verwacht, maar mensen gingen mee in de zinsnede ´flatten the curve´. Dit laatste is gebeurd ondanks alle bedrog met de cijfers maar desondanks werden de maatregelen alsmaar fascistischer. De protesten namen niet geweldig toe. En nu is er de Noodwet en moet ik vernemen dat Jochem Meyer klaagt over de maatregelen en zijn business en de schuld geeft aan de verzetsstrijders! En daarvoor ook nog eens lof ontvangt van Klaas Vaak Wilting, de voormalig politiewoordvoerder van Amsterdam! Waarom gebruik ik nog uitroeptekens?-uilskuikens zijn al zolang volstrekt in de meerderheid in alle lagen van de bevolking.

Tot nu toe kon je nog zeggen dat iets tegen de wet was; die tijd is wel voorbij. Onze Grondrechten zijn weggestemd door een stel zwakke karakters met een te groot salaris. Als de waanzin van 7 maanden je niet heeft doen ontwaken dan gaan we gewoon door naar het Victoria Australië model. Het ene paard loopt bij de schaduw van de zweep, het ander na tien slagen nog niet.

Ik heb geen contact meer met familie. Ik vraag me nog regelmatig af wat er in de hoofden van hen afspeelt. Maar omdat dit zinloos is verzet ik dan snel mijn aandacht. Ze zien gerechtigheid in de zweep, misleid door media en New Age nonsense. Ik wens ze het allerbeste.

Mijn dochter zie ik ook nooit meer. Toen ik na scheiding in 1992 een omgangsregeling wilde werd dit zeer moeilijk gemaakt. Ik besef nu dat dit toen al deel van de agenda was: families uit elkaar trekken, ouderlijk gezag ondermijnen, de staat steeds meer vrij spel naar de kinderen toe geven. Wie weet heeft mijn dochter al een kind en gaat die straks naar een Femakamp. De waanzin is totaal zegt dit conpiracywappie.

Soms ben ik boos op alle domheid, de andere keer vind ik de dommen slachtoffer van iets dat ze niet overzien. Maar principieel ga ik ervan uit, als je niet mentaal gehandicapt bent, dat je het kunt zien en dat wie dit zien onderdrukt daar de karmische gevolgen van krijgt te verduren. Om dit te voorkomen heb ik stevige taal naar ook familie doen uitgaan. Maar feitelijk erken ik geen bloedbanden, net zo min als nationalisme. Verbondenheid ervaar ik met een ieder die vrij wenst te zien wat werkelijk op deze planeet speelt en bereid is alles te doen om het tij te keren. Met het grootst respect neem ik mijn aluhoedje voor hen af.

https://bodemlozebeeldentuin.wordpress.com/