Selecteer een pagina

¨Mask my words!¨, dat dacht ik toen ik Hugo de Jonge voor het eerst met de bekluier voor zag. Hij kan zijn leugenachtige tronie nu voortaan verbergen. De aandacht is verplaatst van zijn modieuze bordeelslippers naar het begin van de sharia kledingvoorschriften op zijn gelaat. Nu misschien tijd voor een genderoperatie? Of zullen we meteen kiezen voor een verlate postnatale abortus? Lekker wereldje waarin we leven mensen; nog altijd maskerdragend? Het masker is uiterlijke instemming met alles dat mis is in deze wereld, en dat dat veel is hoeft niet meer betoogd te worden lijkt me.

Heb vandaag even geluisterd naar de blaaskaken in de Tweede Kamer. Tis niet te doen. Leugens worden met andere leugens tot meer genuanceerde leugens gesmeed en de werkelijkheid nooit meer benoemd. Werkelijke vragen gebaseerd op werkelijke cijfers, vergeet het maar, daarvoor moet je bij de aluhoedjes zijn die op de nominatie staan als terroristen behandeld te gaan worden. Censuur is een goed idee vinden onze democratische vrienden, want desinformatie moet bestreden worden zodat iedereen weer, zoals het hoort, bij het RIVM te rade gaat. Als ik er niet zelf getuige van was geweest en iemand had me dit verteld dan zou ik er stellig geen snars van geloven, maar tis waar: liegen is de norm, waarheid strafbaar.

Hoorde vandaag een politicus beweren dat het dragen van een masker voor een kind niet schadelijk is; hij noemde dit bewezen. Hij benoemde niet dat aerosolen dwars door zo een masker heen gaan, ook niet dat de toxische stoffen die je uitademt wel binnen het masker blijven, zodat je deze weer inademt.

Ik zit in de gevarenzone, want dit soort freaks maken me boos. En er lopen nogal wat van dit soort freaks rond. Als ik dan enkele etmalen niet geschreven heb dan blijft die woede in me en ga ik me onwel voelen. Das geen goed idee. Dus ik benoem de hufters die vinden dat het blad Het Gezonde Verstand, dat onlangs onder aanvoering van voormalig NRC-journalist Karel van Wolferen op de markt debuteerde, eigenlijk niet in de boekhandels behoort te liggen. Kasja Ollongren denkt er ook zo over, maar verbieden kan niet, dus let er dan op waar je het in je winkel legt: naast de Fabeltjeskrant zou passend zijn, meent ze, want we maken tenslotte onderscheid tussen fictie en non-fictie. De arrogantie! Dit persoon hoeft geen genderoperatie aan te vragen, iedere vrouwelijke intuïtie is allang uit haar verdwenen.

Als je een masker draagt, strijd je voor kindermisbruik. Er zijn al niet-medische maskers voor kinderen op de markt; voorheen wilden kinderen Nike-kleding, nu een masker om niet buiten de boot te vallen. Slechts één euro en negenennegentig cent, en ik zeg je: er zijn ouders die dit gaan kopen! Het masker is tevens symbool voor slavernij, wat de pedofiele elite vanzelfsprekend goed uitkomt. ¨Ik draag een masker, want ik wil mijn kinderen laten misbruiken.¨ Als mijn uitspraak de lezer schokt ben ik verheugd, het alternatief brengt schokkender zaken. Die zijn allang aan de gang, maar nog niet aan ieders deur…

Je hebt mensen die weten van de oplichting en dan toch een masker dragen. Als je ze naar de reden daarvan vraagt hoor je vaak: ¨ik doe het voor de ander.¨ O, een onterechte angst in anderen voeden is natuurlijk een loffelijk streven. Natuurlijk weet je zelf beter, maar voor de ander leven we de slavernij om de ander maar niet te schokken. Welk een vals argument! Geef dan gewoon toe dat je laf en schaapachtig bent.

Je hebt de agenda van de elite en de overgrote meerderheid van de mensheid; tis blijkbaar mogelijk dat de elite, nog geen 1% van de wereldbevolking, de rest om de tuin leidt voor eigen doeleinden. Punt hier is stellig dat ieder individu van de meerderheid zich hier geconfronteerd voelt worden met de vraag: werk ik mee aan die agenda of niet? En in deze confrontatie betrokken ligt het feit dat wie hierop ontkennend antwoordt nogal wat verslavingen (aan producten van de elite) te erkennen heeft die gelost dienen te worden. Dat gaat de meeste mensen te ver; dan maar slavernij.

Er is geen dodelijk Covid-19 virus; tis gewoon de griep waarvan gezegd wordt dat deze op miraculeuze wijze verdwenen is. Maskers helpen niet, schaden wel, in heel veel opzichten die ik eerder besproken heb. Het immuunsysteem is prima toegesneden op de jaarlijkse epidemie, een vaccin niet en zeer schadelijk. Bovendien maken kunstmatige middelen het immuunsysteem, waar je geen politicus en ongecensureerd medicus over hoort reppen, lui. De dood heeft altijd bestaan, voor iedereen, en ouderen en zwakkeren sterven aan de griep. Welkom in de werkelijkheid. De werkelijkheid is vriendelijk, veel vriendelijker dan wat de satanisten en hun corrupte dienaren u deze dagen willen doen geloven. Zet radio en tv uit en er is geen coronadode te bekennen.

Alles dat ik beweer is te staven. De agenda van de elite is door de elite zelf gepubliceerd middels verschillende documenten, ik heb ze in de afgelopen zeven maanden benoemd met de links erbij. Maar men is lui, goedgelovig en mogelijk al teveel bezoedeld door de chemische middelen in onze atmosfeer. Bovendien: mensen die menen goed te kunnen nadenken doen dit meestal op grond van valse informatie die ze eerder hoorden; wie uit de zintuigen leeft doorziet de hoax.

Wil je wel zien maar weet je niet meer hoe? Betwijfel alles. Blijf bij het gewaarworden zelf, het gevoel van zijn voordat je iets gelooft. Kom tot je eerste gewaarwording, steeds weer. Eet en drink gezond, beweeg, zorg voor voldoende slaap. Verlaat de reactieve modus van de geest, wees oorspronkelijk. Neem eens een kijkje op de site die ik heb opgedragen aan Nisargadatta Maharaj.

Het leven, de werkelijkheid, is niet moeilijk. Moeilijk is de mindfuck waarin ongeveer de gehele wereldbevolking zich vervlochten meent te weten, zeg maar: droomt. Je zit er niet aan vast, ook al zou je dit kunnen denken. Dat is een optische illusie. Gebondenheid is een vals idee. Zie iedere suggestie van gebondenheid als de gedachte die het is en die niet langer dan enkele seconden duren kan. Je waarnemendheid is altijd al vrij, woon hier voorgoed.

https://bodemlozebeeldentuin.wordpress.com/

.