Selecteer een pagina

Ooit was de Katholieke kerk het rijkste instituut ter wereld. Vooral in de middeleeuwen werd de kerk erg rijk en machtig. Mensen gaven de kerk een tiende deel van hun verdiensten. Ook werd betaald voor verschillende sacramenten zoals doop, huwelijk en communie. Daarnaast moest je betalen voor boetedoening aan de kerk. Feitelijk is die rol nu verschoven naar overheden en belastingdiensten die voor de bühne beheert worden door democratische regeringen, maar feitelijk nog steeds gerund worden door de faraonische aristocratie.

Wat nog traceerbaar is van de Katholieke kerk, is dat het ongeveer 177 miljoen hectare land en het nodige vastgoed bezit. Het is de grootste niet-gouvernementele landeigenaar ter wereld. Onderstaande video van Tim Gielen, getiteld ‘Monopoly – Who owns the world?’ laat haarfijn zien welke organisaties de afgelopen decennia zoveel macht verworven hebben, dat ze praktisch alles in de wereld bezitten. Hij legt ook uit dat mensen als Rockefeller, Soros en Bill Gates feitelijk pionnen in die machtspiramide zijn.

In deze documentaire (waarvan maar te hopen valt dat het geen honeypot – Judasgeit valstrik is, met waarheidssiroop als lokkertje) komen alle financiële lijntjes in beeld en komen we uiteindelijk terecht bij twee grote organisaties die alles bezitten: Blackrock en Vanguard (wat ‘voorhoede’ betekent). Ook het World Economic Forum komt aan bot, maar onduidelijk blijft wie er nu achter Blackrock en Vanguard zitten. Natuurlijk kun je de CEO’s en organisatiestructuren wel in beeld krijgen, maar wie er écht achter zit weten we niet.

Als u het mij vraagt hebben we te maken met de oude faraobloedlijnen en staat de Paus aan het hoofd van de piramide met daaronder de Britse kroon die vermoedelijk aan het hoofd staat van de andere koningshuizen. Je zou ook kunnen stellen dat de Queen en de Paus zij aan zij staan, waarbij de Paus het directe lijntje met God (de bouwer van deze valse realiteit, Lucifer) vertegenwoordigt en de Queen aan het hoofd van de masonisch faraonische clubs staat.

Bij beide zien we heel duidelijk de Egyptische symboliek terug, zoals in de huwelijksceremonie van Elizabeth (zie bijvoorbeeld de piramide op deze beelden van haar inhuldiging) en op deze foto waarop ook de Paus zich op de piramide verhoging begeeft (en vele andere symboliek).

Mijn vermoeden – en we kunnen niets meer uiten dan vermoeden, want het valt simpelweg niet te bewijzen – zegt dat de Paus het absolute hoofd van de piramide is en dat blijkt vooral uit hoe de Paus zich als belangrijke drijvende kracht achter het Great Reset – Klaus Schwab gedachtengoed presenteert. Een tweede vermoeden is dat het dan ook de Katholieke kerk bij hoofde van de Paus is, die feitelijk achter Blackrock en Vanguard zit, waarbij de naam Blackrock een verwijzing is naar de capstone van de piramide en Vanguard de verwijzing is naar de hoogste rang.

Een belangrijke toespraak van 11 april 2021 laat zien dat de Paus full blow achter het gedachtengoed van The Great Reset staat en het actief promoot. In die toespraak zei hij bijvoorbeeld:


Lees hier meer bij de bron, Martin’s artikel:
https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/zit-het-vaticaan-achter-blackrock-en-vanguard-die-alle-bedrijven-media-vastgoed-en-banken-wereldwijd-bezitten/


https://wakkeren.nl/wp-content/uploads/2021/10/the_brief-the-plan-of-the-experts-1928.pdf


MUST READS:

Het niet kunnen bewijzen dat het virus bestaat

Nieuw Novavax vaccin en Covid repressie medicijnen goed nieuws voor mRNA vaccin weigeraars? – door Martin Vrijland

Oproep aan politieagenten, boa’s, militairen, dokters, verplegers: weiger!

Boosters: hoe je straffeloos meer mensen kunt doden

Hyperinflatie begint: Benzine bereikt $8,49 per gallon in Californië; VOEDSEL TEKORTEN in Texas – Dit gaat ook in Nederland gebeuren

Top meteorologisch centrum voorspelt extreem koude winter in Europa; energieprijzen door het dak

Europa’s energiecrisis: terugschakelen naar steenkool staat voor de deur

Klimaatcrisis IPCC om zeep geholpen door nieuw uiterst belangrijk onderzoek over de stralingsverzadiging van broeikasgassen; computerklimaatmodellen moeten worden herzien

Hoe krijg je een fascistische overheid down: rechtszaken en aangiftes? De oplossing!

Voormalig president van Vaticaanse Bank: Covid is Device for ‘Great Reset’ (Video)

Gevaarlijke monsters als Groningse Professor dr. Maarten Postma adviseren om de jongste kinderen te vaccineren

Walging om NPO-fragment waarin ongevaccineerden worden neergeschoten: ‘Totaal ziek!’