Selecteer een pagina

In onderstaande video vindt u de technologische stand van zaken zoals die mainstream bekend is aangaande kunstmatige intelligentie, synthetisch spierweefsel, geprinte organen en botten, Brein Computer Interfaces (BCI’s) en hoe Big Tech ons bewustzijn ziet. Wat nog niet getoond wordt is hoe Dr. Charles Morgan uitlegt dat je een menselijks cel via een remote control CRISPR enzym de opdracht kunt geven om als een molecuulfabriek aan de slag te gaan.

Dat laatste kennen we van de zo genoemde mRNA techniek rondom vaccins, waarin de massa vertelt wordt dat mRNA gebruikt wordt om een spike proteïne aan te maken. Daarin schuilt op zich wel al het bewijs waaruit u kunt aflezen dat het menselijk DNA een opdracht kan krijgen om een proteïne aan te maken en dus dat een levende cel als molecuulfabriek gebruikt kan worden.

Dan hebben we het nog niet gehad over de mogelijkheid om synthetisch DNA te maken en om DNA tevens als opslagmedium te gebruiken. DNA is de meest stabiele vorm van dataopslag en ons lichaam heeft dan ook heel wat geheugen in elke cel van ons lijf; waarin bijvoorbeeld datgene wat we van onze ouders geërfd hebben ligt opgeslagen. Max Verstappen kan bijvoorbeeld goed een autootje besturen, omdat beide ouders dat goed konden. Daar heeft hij al een voorsprong die ligt opgeslagen in zijn DNA.

In mijn boek legde ik al uit hoe dit alles werkt en hoe de biologische mens (Basic Input Output Logic = biologic) een besturingssysteem heeft draaien, waarvan de basis kenmerken bepaald worden door het overall computerprogramma dat dit kopie universum runt; bepaald door de dag, tijd en plaats van geboorte. Sterrenbeelden zijn in die zin een representatie van het operating system dat jouw lichaamsbesturingssysteem bepaalt. De software die op dat operating system draait en de opgeslagen kennis bevinden zich in ons DNA.

Ja, u hoort het goed. Ik stel dat we in een kopie universum leven dat feitelijk een software simulatie is. Dit licht ik veel grondiger toe in mijn boek en als u dat leest, zult u ontdekken dat daar wetenschappelijke bewijzen voor zijn. In dit artikel over de regenboog en het naderende einde van dit kopie-universum geef ik nog een keer een korte samenvatting (lees dat ook even als u tijd heeft), maar de uitgebreidere versie vindt u in mijn boek.

Voordat u nu weg klikt, omdat het als een complotgedachte klinkt, wil ik u toch even vragen dit idee te leggen naast de kennis uit onderstaande video. Ook wil ik u wijzen op de CEO van het eerste bedrijf dat kwantumcomputers bouwt: Gordie Rose van D-Wave. Hij stelt in deze presentatie dat zijn bedrijf parallelle universa bouwt. Dat was overigens al in 2015. Hold on, want dit wordt een hersenkraker; ik vraag u even goed stil te staan bij de volgende woorden.

Op dit moment is de stand van zaken in de mainstream getoonde technologie, dat er Brein Computer Interfaces bestaan die al veel verder gaan dan Elon Musk’s bedrijf Neuralink dit jaar op mensen getest wil hebben: de Neuralace. De Neuralace is feitelijk dat een robot enkele duizenden nanodraadjes in uw hersenen inbrengt, door een klein gaatje in de schedel te boren. Op de schedel wordt een chip ter grote van een 5 cent munt geplaatst, die weer verbonden is met een Bluetooth oorhouder; die weer draadloos verbonden kan worden met je smartphone.

Het bedrijf Inbrain slaat die stap over en maakt gebruik van grafeenoxide; dat een supergeleider is en zorgt dat de neurale activiteit in uw hersenen nog fijnmaziger uitgelezen kunnen worden dan met de nanodraadjes van Elon Musk. En dat kan draadloos. Het voordeel van grafeenoxide is dat het zo’n klein molecuul is dat het de bloed-hersenbarrière kan oversteken en de hersenen kan binnendringen.

Nu we weten dat sneltests als die van Bill Gates Mologic (en vermoedelijk ook al de PCR test en vaccins) grafeenoxide bevatten, zijn de meeste mensen dus zonder dat ze het weten al voorzien van een Brein Computer Interface. Het enige dat je nodig hebt om die interface aan het internet te hangen is een hoge bandbreedte verbinding die krachtig genoeg is qua magnetisch veld. 5G is daarin de ideale kandidaat.

“Ja, maar wat heeft dat allemaal eigenlijk te maken met de titel van dit artikel Vrijland? Je zou toch met praktische oplossingen komen?” Ja, maar om een probleem op te lossen, moet je eerst de status van het probleem kennen.

Volgens de huidige stand van de technologie kan uw brein dus met het internet verbonden worden en volgens D-Wave CEO Gordie Rose kunnen we simulaties van ons universum draaien op kwantumcomputers. Als men dus uw DNA gegevens verzameld heeft (bijvoorbeeld via een neustest) en men kan uw geheugenopslag uit uw DNA uitlezen, plus het besturingssysteem dat als basis op uw brein draait uitlezen; kan men theoretisch gezien dus een digitale kopie van wie u bent maken in een parallel lopende simulatie.

In mijn boek leg ik uit dat materie alleen bestaat als het waargenomen wordt en zo zou je kunnen stellen dat je een zich materialiserende simulatie kunt bouwen die zo realistisch lijkt, hoort, voelt en ruikt, dat u denkt dat het uw huidige leven is, maar feitelijk zijn het de neuronen in uw hersenen die deze vertaalslag maken vanuit het netwerk dat verbonden is met de kwantumcomputer.

Als uw brein eenmaal in het netwerk hangt en uw gehele voorgeschiedenis (DNA dataopslag) en real time huidige leven kan worden bijgebeend door de kwantum computers; inclusief van alle mensen om u heen (die ook in het netwerk hangen via hun grafeenoxide BCI’s), dan zou de beheerder van het netwerk voor iedereen tegelijk, gelijktijdig de knop om kunnen zetten naar de simulatie en u zou het verschil niet merken. Vanaf dat moment kan de bouwer van de simulatie uw leven een andere richting geven of dingen laten gebeuren die uw handelingen beïnvloeden. U leeft dan plotsklaps in een simulatie zonder dat u gemerkt heeft dat de knop om gegaan is.


Lees hier meer bij de bron, Martin’s artikel:
https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/hoe-de-wereldwijde-vaccinatieagenda-daadwerkelijk-te-stoppen-praktische-uitvoering-voor-iedereen/