Selecteer een pagina

Wakkeren

Het nieuwsplatform voor mensen die informatie zoeken over de grote veranderingen die plaatsvinden sinds de lockdown in maart 2020.

INFORMATIE

We willen graag mensen ander nieuws laten zien dan de mainstream media. We vinden het belangrijk dat mensen weten wat er achter de corona-hoax zit en waarom het nu belangrijk is om te kiezen voor een andere manier van leven. Vrijheid is ons hoogste goed. Op deze website vind je dus achtergrond informatie over onze economie, gezondheid, vaccinaties, coronamaatregelen, politiek en ook over persoonlijke ontwikkeling.

PLATFORM

We begonnen op Telegram en hebben inmiddels een eigen platform gebouwd wat dient als alternatief voor de sociale media. We maken eigen nieuws, brengen mensen bij elkaar via chatgroepen en verbinden mensen die graag willen uitwisselen over diverse onderwerpen. Je kunt ons vinden via deze website, ons videokanaal, onze chatroom en ons sociale platform.

WAKKEREN

We zijn een platform voor en door wakkere mensen. Wat we daarmee bedoelen is dat we een open mind hebben en alles wat we zien, horen of voelen onder de loep nemen. We bekijken meerdere kanten van een onderwerp en wisselen hierover uit op ons platform “Wakkere Wereld”.

Wakkere Wereld

Wakker zijn betekent dat je je openstelt voor alle mogelijke scenario’s per onderwerp.  Niets is wat het lijkt en we nemen niets voor waar aan. We onderzoeken, bekijken van verschillende kanten en vormen op die manier onze mening, die weleens lijnrecht tegenover de normen staan. Hiernaast vind je de verschillende mogelijkheden om jezelf te informeren. We heten je van harte welkom en wensen je veel plezier in je ontdekkingstocht.

Nieuws

We willen je graag ander nieuws laten lezen dan je gewend bent en posten dagelijks nieuwsberichten

Platform

Neem deel aan ons eigen sociale media platform en praat vrijuit en ongecensureerd

Links

Er zijn natuurlijk nog meer platforms die nieuws hebben, dat je niet op radio of tv tegenkomt

Video

Zoek in ons videokanaal op de onderwerpen die je aanspreken en laat ons weten wat je ervan vindt

Vragen

We nemen je mee in onze kijk op de wereld. Een aantal vragen op een rij, die een andere kijk geven

Actie

Ook offline maken we mensen wakker. Goed idee? Koop dan de stickers en plak mee

Wakkere Wereld

Wil je je meteen aanmelden voor het sociale platform? Dit platform is een alternatief voor de huidige sociale media. Je kunt er berichten plaatsen, foto’s delen, groepsgesprekken voeren en live videochatten. Bekijk welke onderwerpen je aanspreken en voeg jezelf toe aan de groep. Nodig natuurlijk ook je vrienden uit, zodat je ongestoord en ongecensureerd je ideeën kunt ventileren.

Doe mee

Voor ons sociale platform zoeken we nog mensen die het leuk vinden om een groep te starten over een van de onderwerpen op deze website. Ook zijn we nog op zoek naar bloggers die over een van de specifieke onderwerpen kunnen en willen schrijven. Laat een bericht achter in ons contactformulier. Of, beter nog, meld je aan op het platform en stel je vraag in de groep Algemeen.

Ben je klaar voor een wake up call?

Straks zitten we in de crisis en zijn we nog steeds met identiteit bezig.

Arno Welens

The Only Thing We Have to Fear, Is Fear Itself.

 

Roosevelt

Door te luisteren naar de echo’s van vroeger kan men de geluiden herkennen van de toekomst

Sitting Bull

Neem contact op

11 + 9 =